|
Forgotten Realms Games |
| Co lepsze? |
| Baldur`s Gate |
|
42% |
[ 3 ] |
| Baldur`s Gate 2 |
|
14% |
[ 1 ] |
| Icewind Dale |
|
28% |
[ 2 ] |
| Icewind Dale 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| Neverwinter Nights |
|
14% |
[ 1 ] |
| Inne (jakie?) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2006-02-16, 13:16 Forgotten Realms Games
|
|
|
Na pewno niektórzy wiedz?, ?e jestem od bardzo dawna "fanem" FR i po prostu wymi?kam na widok ksi??ek z tego ?wiata..
Chcia?bym by w tym temacie wypowiadali si? wszyscy, którzy grali w jakie? gry oparte na FR.
Ja na razie nie mog? nic powiedzie?, bo nie sko?czy?bym pisa? wszystkiego co mi si? podoba, je?li chodzi o ten temat.
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2006-02-17, 20:24
|
|
|
Forgotten Realms Games! Masakrycznie dobre pozycje, wr?cz obowi?zkowe! Dla mnie numerem jeden jest Baldur cz??? pierwsza, potem oba Icewindy, troche mniej podoba? mi si? Baldur II. Neverwinter Nights niestety na ko?cu. Niestety, bo przy ko?cu zepsu?a si? p?yta i nie sko?czy?am gry Ale warto zarywa? przy nich noce (bo tak to si? nazywa ) |
|
|
|
 |
GiveItUp
Patrycjusz

|
Wysłany: 2006-02-17, 21:41
|
|
|
Tylko Neverwinter. Jesli chodzi o fabule, to trzeba przyznac, jest slabsza od reszty. Jednak, przynajmniej dla mnie, jedyna grywalna pozycja. Po prostu nienawidze silnika, na ktorym oparta jest reszta, to okropne 2D, slaba widocznosc i niewygoda uzytkowania. O ile Baldur's Gate i Icewind Dale przeszedlem i sprawilo mi to duza frajde, o tyle do kontynuacji nie moglem sie zmusic, bo po godzinie obcowania z interfejsem po prostu wymiekalem. Coz, przyzwyczajenie do Neverwinter Nights. |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2006-02-17, 21:51
|
|
|
| GiveItUp napisał/a: | | to okropne 2D, slaba widocznosc i niewygoda uzytkowania |
Ale? TO jest w?a?nie urok tych gier, mimo "s?abego" silnika mo?na w nie ?upa? godzinami, i to jest pi?kne! |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2006-02-18, 10:25
|
|
|
| Jak dla mnie to w?a?nie Neverwinter ju? nie ma tego klimatu, i nie podoba mi si? ju? ta gra tak jak poprzednie.. |
|
 |
|
|