Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Aell`iumis Asrael
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-12-22, 17:40   Aell`iumis Asrael
   Baretki: zalozyciel

Walka Wr?cz: 25 (35 gdy walczy mieczem)
Celno??: 23
Zr?czno??: 25
Si?a: 10
Moc: 20
?ycie: 21
Spostrzeganie: 10

Punkty przeznaczenia: 0
PM: 100
PU: 1
Punkty do statystyk: 0

CPT: 3
PT: 3,75

Umiej?tno?ci:

Maj?tek
Umiej?tno?ci magiczne
Podstawy medycyny
Zielarstwo
Podstawy Farmacji
Medycyna
Mistrzostwo w pos?ugiwaniu si? mieczem

MAGIA:
Zauwa?enie trucizny (I kr?g, 3 PM)
Identyfikacja (I kr?g, 10 PM)

Inwentarz:

2 Aerusy 2 denarów 20 Asów w sakiewce
Spirytus- butelka 0,3l
Banda?e (8 )
Dzban Miedziany 0,25 PT
Miska Miedziana 0,25 PT
Gliniana miseczka z t?uczkiem
Woreczek z zio?ami (Sza?wia, Mniszek lekarski, Mi?ta, Eukaliptus,
Pokruszone kawa?ki zw?glonej brzozy, Pokrzywa, Czosnek ( w ró?nych postaciach),
Pieprz, Babka lekarska)
Hubka i krzesiwo
Torba pó?cienna na rami?
Karta pergaminu z czarem "Zauwa?enie trucizny"
Medalion Eskulapa- patrona Medyków
Karta pergaminu (10)
*?uk Elfi (13-28 ) Naruszony
*Zbroja ?wiekowana (3-10) naprawiona
*He?m skórzany (1-8 )
Py? Pustyni w kasetce.
3 sztylety
*Miecz Jadu (9-18 ), ?amliwo?? (99-100), zatruwa trafionego S?ab? Trucizn?.
flakonik z dziwn? substancj?

ZIO?A:
- 2 x rochacz
- rdestnica
- zakolnica

UZDRAWIACZE:
- 3 ?ycia
- 16 ?ycia
- 19 ?ycia
- 20 ?ycia
- 15 ?ycia
- 11 ?ycia
- 25 ?ycia

2 porcje ?ywno?ciowa

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-12-22, 17:45   

Wysoki, szczup?y (ba, nawet bardzo, sprawia wra?enie chorowitego- chudy po prostu), W?osy ciemne-krótkie, b?yszczace ciemnofioletowe oczy, ciemniejsza karnacja (koloru tofii )

Unika walki, woli ?ata? chorych, altruista
Medycyna i leczenie magi? czy naturalnymi specyfikami w jego rodzinie jest od pokole? przekazywana z ojca na syna, lub z matki na córk? tak, ?e praktycznie ca?a jego familia i najbli?si to znani lekarze albo paramedycy. Jako jeden z nielicznych, mój bohater zdecydowa? si? rzuci? w wir przygody. Wcze?niej robi? to tylko brat jego ojca- Sael'ed 'a (czarna owca w rodzinie- Eol'ed Bia?y. Wszyscy w rodzinie ciemni, on jasny ).
Interesuje go zielarstwo, przyroda, behawior zwierz?t. Mieszka sam, skromnie. Ca?y czas czu? od niego zio?ami- czosnkeim najcz??ciej.

Mysl? ?e nie bede skupia? si? na magii bojowej zbytnio raczej na tej leczniczej, a czar "Leczenie lekkich ran" mam wyuczony odruchowo- jak oddech (poprosze jakis bonus do rzutów- od ma?ego mi go wpajano, rozumiesz?) I chcia?bym umie? preparowa? wywary i masci (niekoniecznie skomplikowane, takie prostsze papki ?agodzace bó?, siniaki, sraczk? etc.) Drugsy bojowe, mo?esz wprowadzi? pó?niej. Moja posta? jest m?oda i z racji tego ze od??czy?a si? od rodziny bada wiele rzeczy sama, sam odkrywam zapisuj?- cho? mam podstawy.

UWAGA OD ADMINA: okre?l, czy pochodzisz z Sylwanii i jeste? poddanym Wielkiej Królowej, czy z Wolnych Plemion (o nich napisz? pó?niej, to koczownicy w?druj?cy po lasach pó?nocy), czy te? urodzi?e? si? w Imperium i uznajesz si? za jego obywatela.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2005-12-22, 19:25   

Pochodz? z tamt?d sk?d pochodz? tylko prawdziwe elfy, z krain Królowej Matki. To, z? ma rozdin? na dworze Imperium to wy??cznie zas?uga umiej?tno?ci i wiedzy jego krewnych.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2006-02-03, 23:07   

Jedyny portret mojej postaci, sporz?dzony przez ubogiego artyst? (zap?ata za wyleczenie z kurzajek)

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2006-05-08, 22:40   

Trzyma si? raczej z dala, unika walki- strzela z ?uku.
Gdytrzeba walczy swoim elfickim mieczem. Cz?sto rzuca czary lecz?ce na swoich towarzyszy.
Trenuje walk? na dwa sztylety( jeszcze nie doszed? do perfekcji :P , jak b?dzie czas poka?e :wink: )

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2006-09-20, 21:49   

Po ?mierci Thane'a odzywa si? znacznie, znacznie mniej. Zamkn?? si? w sobie, ufa tylko kilku osobom.?mier? towa?ysza i ca?e to zaj?cie z Thorwindem odcisn??o bolesne pi?tno w jego duszy. Na pami?tk? tego zdarzenia nosi przy pasie Miecz Jadu, zdobycz po mrocznym elfie- zdrajcy, niejako bardzo mocno powi?zanego ze ?mierci? Thane'a. Poprzysi?g? sobie, ?e za jego pomoc? zatruje z?o jego w?asn? broni?.B?dzie w szczególno?ci zabija? mroczne elfy.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-10-17, 19:07   

Zgin?? w dramatycznej walce z karlem Czarnych Torrów na pograniczu Schatzensteinu 5 IV 841 roku EL.

:++:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi