Wygl?da na to ,?e ludziska z CD Projekt Red ostatnio sypi? dobrymi wiadomo?ciami. Po pi?knym zwiastunie Cyberpunka tym razem tylko troch? informacji ale te robi? wra?enie : Wied?min 3 : Dziki Gon
Najbardziej mnie ciekawi to info o ?wiecie wi?kszym od Skyrima o jakie? 20 % ;p . Jako? nie chce mi si? w to wierzy?. To co dotychczas mnie bola?o w obu Wied?minach to w?a?nie ma?a otwarto?? ?wiata... . Je?li to si? zmieni to b?dzie miodzio. No nic poczekamy do 2014 ,?eby si? przekona?.
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
Dosta?em wiadomo??. Dwie kopie Wied?mina znajduj? si? w sortowni DPD. Watch jutro zaczynamy wypraw? z Wied?minem oraz Yennefer. Oceny MC to 92. Zastanawiam si? czy nie wzi??? urlopu Znikam na 3 tygodnie
Zgadzam si? z t? reck?. Nie wiem czy nawet wi?cej bym nie da?, ale to dopiero po zako?czeniu przygody. Wiecie co mnie cieszy. W ko?cu polski produkt, gdzie j?zyk nasz jest taki jak powinien.
Wysłany: 2015-05-20, 14:53
Ciekawostka: qmpel z pracy zaklepa? sobie d?ugo przed premier? 2 szt Edycji Kolekcjonerskiej. Zap?aci? 419 z? od sztuki z czego 1 zostawi? a drug? wystawi? na allegro i wczoraj posz?a za 1 tysi?c z?otych
Generalnie, to coraz bardziej denerwuje mnie ten podzia? na gry takie i takie bo kest megasztuczny. Mam na ps4. Gra mia?d?y. Fabularnie jest dojrza?a jak rzadko który konkurent. Dialogi l?ni?. Na razie znalaz?em tylko jedn? denerwuj?c? mnie rzecz: wybitnie pecetowe, ma?e litery w menusach (w pececie to pewnie nie przeszkadza, tam siedzi si? blisko monitora).
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
Panowie nie wiem jak wy, ale ja si? ca?kowicie wci?gn??em w Gwinta. Gram ze wszystkimi i zbieram tali?. Fascynuj?ce jest to, ?e te karty to ró?ne postacie, czy stwory, które spotykamy w tym ogromnym ?wiecie. Mechanika bardzo przejrzysta i daj?ca wiele frajdy z gry i te smaczki (teksty pod ilustracjami) W swojej kolekcji mam ju? kilka unikatowy kart (w tym Letho, kto gra? w II cz??? wied?mina to wie o kogo chodzi) Sko?czy?em przygod? z krwawym Baronem i kilkadziesi?t pobocznych misji. Ta gra jest naprawd? wielka i zanosi si? (na razie) na gr? roku. Ma równie? ona wady - techniczne. Faktycznie ma?e litery s? wqrwiaj?ce, ale pono? ch?opaki z CDPR ju? nad tym pracuj? i w najnowszym patchu 1.04 maj? to naprawi?. Kolejna wada to zapalaj?ce ?wiecki. Jest to nieziemsko irytuj?ce, jak przy tym znajduj? si? NPC, przedmioty itd. Doczytuj?ce tekstury itd. ale to s? sprawy techniczne, które mog? zrozumie?, bo to w ko?cu RPG pe?n? g?b? z otwartym ?wiatem. To nie jest Call of Duty, czy Killzone (The Laust of Us) które prowadz? ci? za r?czk?. Te wady ton? w oceanie zalet. Na koniec napisz? o j?zyku naszym. Pierwsza gra, która zosta?a profesjonalnie pod tym wzgl?dem zrobiona. Znajdujesz w nim nasz? popkultur?, któr? tylko my skumamy. Wiele klimatycznych dialogów. Tak na konie "nuda, jak fiut" Spotkacie mnie w Velen.
Ps. Szkoda, ?e nie mo?na gra? online w Gwinta, bo moim skromnym zdaniem ta mini gra mia?a by du?? popularno?? w sieci.
Pozdrawiam