|
Tyranid Guard Tyrant v2 |
| Oceniamy: |
| 0 - dlamnie |
|
14% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
42% |
[ 3 ] |
| 4 |
|
42% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-15, 18:01 Tyranid Guard Tyrant v2
Baretki:  |
|
|
Podobnie jak w poprzednim przypadku oceniamy malowanie i podstawk?. Cho? to, co tam wida? na podstawce poprawi?em. Nie wiem, dlaczego nie zauwa?y?em tego przed zrobieniem zdj?cia?
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-15, 19:13
|
|
| Gwardzista na dobrym, standardowym poziomie. 4 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-15, 19:13
|
|
|
| Odczucia podobne jak u jego wi?kszego kolegi. Przy czym tutaj ju? mniej efektowne opancerzenie. Mo?e to wina modelu, ale jako? tak mocno jednolicie wygl?da ten ochroniarz. Tyrki to ?wietne pole do popisu dla umiej?tnego drybrusha, który idealnie nadaje si? do wyeksponowania ich potwornych pysków i wszystkich tych ?ci?gien. Tutaj zdecydowanie tego brak. Podstaweczka ?rednia. Ca?o?? te? ?rednio. 3. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-03-15, 22:17
|
|
|
| Kieruj?c si? dok?adnym opisem ocen, praca wygl?da mi na bardzo porz?dn?, czyli 3+. Nie daje wiecej, z tego wzgledu, ?e choc inaczej byc nie moze, wygl?da identycznie jak reszta, niczym sie nie wyró?nia, zero chocia?by minimalnie charakterystycznych cech. Jak ju? powiedzia?em, technik malarskich nie oceniam, bo sie nie znam, ocenieniam ogólne wra?enie, a ono wypada mi ?rednio, niczym nie pora?a. |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-03-16, 14:21
|
|
| Tak jak napisano wy?ej, porz?dnie wykonana robota, raczej nie mam szczególnych zastrze?e?. 3 z plusem za podstawke. |
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-03-19, 11:26
|
|
|
A zaczn? od ?rodka...
Mam nadziej? , ?e co? nie przeszkodzi , ju? si? czai...
A co ja z tymi wielokropkami?
Zaczniemy od pancerza tego "zwierzaczka".
W niektórych miejscach czarny atrament zbyt nachalnie odcina si? od czerwieni.
Wida? to bardzo na ostatnim kr?gu (?, elemencie? ) pancerza- na plecach.
Przyda?oby si? , gdyby czarny schodzi? do zaniku , gdzie? robi? si? przezroczysty , a tu wida? granic? mi?dzy jednym a drugim kolorem.
Czerwie? tutaj jest ?adnie rozegrana - kilka jej ró?nych tonów - od jasnych po nieco ciemniejsze. I w gruncie rzeczy tyle mam uwag.
Reszta mi si? podoba , nawet ta pochlapana podstawka - taka prosto z warsztatu malarskiego Jacka. |
|
|
|
 |
|
|