|
Priston Tale |
| Autor |
Wiadomość |
Bart?omiej...
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-01-18, 18:00 Priston Tale
|
|
|
Fajny MMORPG,zapraszam na strone www.pristontale.com tutaj mo?na sie zarejestrowa?,poznac zasady gry no i popatrze? z czym ma sie do czynienia,grafika nie najgorsza,gra co? w klimatach Diablo,questy,ró?ne profesje(Dwie Strony:Morion i Tempskrion).Polecam,niestety gra ma jedn? wade...otóz od 40 lvla jest p?atna No ale pogra? nie zaszkodzi.. |
_________________ How Do I Feel What Do I say Fuck you It all goes Away...-Serj Tankian |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-18, 18:09
Baretki:  |
|
|
| Nie gra?em, ale s?ysza?em, ?e jest nudna ... nic si? pono? nie dzieje i jest anemiczna, ale ma pono? ?adn? grafik?. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Bart?omiej...
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-01-18, 18:20
|
|
|
| Grafike..owszem..ale czemu zaraz nudna,anemiczna?Mi sie w ni? bardzo mi?o gra,podbnie jak mojemu kumplowi z Ch-?(75 lvl...) |
_________________ How Do I Feel What Do I say Fuck you It all goes Away...-Serj Tankian |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-01-18, 21:39
|
|
|
| Swego czasu gra?em w t? gre, przyznam ?e jest ciekawa a nawet wci?gaj?ca, jednak gdy dowiedzia?em si? ?e gra jest p?atna od 40 lvl przesta?em gra?. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-19, 01:39
Baretki:  |
|
|
Ja gra?em w ni? oko?o miesi?ca pó?niej mia?em d?uga przerw? (oko?o 6 miesi?cy) i zagra?em znów. Gra?em chyba 3 dni. Podsumowuj?c nuda, nuda, nuda. Za ma?o dynamiczna jak dla mnie. 100x wol? MU, mimo ?e jest mniej rozbudowana i ma mniej mo?liwo?ci. Grafika w PT jest naprawd? ok., cho? to te? kwestia gustu czy lubimy tego typu ludkami biega?, ale dla mnie jest ok. Tylko, ?e sama grafika nic mi nie daje po prostu tej grze brak tego czego?, co na przyk?ad ma MU.
A PT z tego, co wiem chyba znów b?dzie za free nied?ugo, cho? na 100% nie mog? tego potwierdzi?. |
|
|
|
 |
|
|