|
MUMAKIL (at least:) |
| Oceniamy |
| 1 - mizeria |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 - słabo |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 - przeciętnie |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 - dobrze |
|
12% |
[ 1 ] |
| 5 - Bomba |
|
62% |
[ 5 ] |
| 6 - chłopie ty się tutaj marnujesz już mi do GW |
|
12% |
[ 1 ] |
| 0 - ja |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-16, 22:23 MUMAKIL (at least:)
Baretki:  |
|
|
i tak po d?ugich miesi?cach, dniach, minutach i sekundach powsta? najwi?kszy z najwi?kszych. Od razu zaznaczam, ?e podstawka i Tusk (mia?em problem i nie wychodzi?o mi) to robota Jacoleko, notabene niez?e ?ió?ko z niego moja natomiast to s?onik, ho?da, czy jak to si? pisz? i za?oga. No to czekam na fale krytyki i zapraszam do komentowania, a i trza podkre?li?, ?e jestem amatorem je?eli chodzi o zdj?cia. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-16, 22:35
|
|
| Napisz? tylko, ?e du?o zabawy by?o z podstawk?. K?y i oczka to te? moja robota przyznaj? si? bez bicia. Oczka s? w dwóch kolorach, mimo ?e na zdj?ciu tego nie wida?. No, ale co tam i tak my?l?, ?e ?adnie to wszystko wygl?da i si? prezentuje. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-16, 23:23
|
|
Ufff
Mam k?opot z t? "figurk?".
Jest osza?amiaj?ca. Nigdy dot?d nie by?em tak bliski "szóstki" jak teraz. Sam s?onik pomalowany jest niemal perfekcyjnie, cho? zdarzaj? si? takie du?e bia?awe plamy, które mi si? nie podobaj? (jak na nodze, na zdj?ciu czwartym). Oczy wygl?daj? fenomenalnie!! Na niektórych zdj?ciach te zabr?zowienia na k?ach wygl?daj?, jakby malowane by?y jedn? barw?, ale ja wiem ?e tak nie jest. Wygl?daj? równie? ?wietnie.Podobaj? mi si? te? te br?zy na "plandekach" howdah, wygl?daj? tak... skórzanie. Co do podstawki, to nie chc? si? wypowiada?, bo jestem za ni? cz??ciowo odpowiedzialny (o czym Drzewiec zapomnia? ).
S? te? niedoci?gni?cia. Nie podobaj? mi si? te bia?e plamy na dr?gach najwy?szego pi?tra howdah. Nie wiem, co maj? przedstawia?? Z?ot? zbroj? szefa mo?na by pocieniowa?. Ale najlepsze jest to: zabici Rohirrimowie maj? chyba niepomalowane twarze
W zwi?zku z tym: 5+. To i tak najwy?sza ocena, jak? kiedykolwiek wystawi?em Równie? za ogromny wk?ad pracy. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-16, 23:36
|
|
Tak si? przygl?dam i masz racj? Watcher, ?e zapomnia?em pomalowa? twarzy zabitym. Ale spokojnie to si? poprawi niebawem. W sumie gdyby si? przygl?da? to znajdzie si? jeszcze du?o detali mniej lub bardziej istotnych, które nale?a?oby szybko poprawi? (pomalowa?). Teraz sobie te? przypominam, ?e w dwóch miejscach nie doda?em krwi, co b?dzie trzeba te? poprawi?. Na zdj?ciu i tak by nie by?o jej wida? z perspektywy ostatniego zdj?cia, ale to te? musze poprawi?. Za te niedoci?gni?cia i przeoczenia bij? si? w pier?. Moja wina . |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-16, 23:46
|
|
ale dowali?e? z ocen? , ale jak wspomnia?e? jest to ocena w sumie nas (Ja,Jacoleko,Watch i Gazza) przy którym stawia?em pierwsze kroki przy malowaniu tego giganta
Ps. Co do Commandera to zbroja jest cieniowana ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-01-17, 15:44
|
|
|
| S?o? pierwsza klasa! 5 za ogrom pracy i za k?y bo one mnie do?? urzek?y:) Tak trzyma?! |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-17, 22:30
|
|
|
| G?ównie dzi?ki rozmiarom "figurki", nak?adowi pracy i finalnemu efektowi daj? nam 5! Jest troch? do poprawienia ale to g?ównie detale. Efektowna sprawa! Teraz tylko solidnie przyklej go do podstawki Drzewcze! |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-01-17, 22:53
|
|
|
Generalnie mam zasad?, ?e do battleground'a sie nie wtr?cam, ale teraz musia?em zrobi? wyj?tek, bo figrurka (moze powinienem powiedziec figura mnie powali?a). Przeglam sobie strony "figurkowe" od czasu do czasu i na tak dobrze pomalowanego mumaka nie natrafi?em. Co prawde za bardzo sie nie znam, ale u?ek?? mnie g??bia barw, ten "s?o?" po prostu ?yje . Zdaje sobie sprawe, ?e przy tak du?ej figurce nie da si? unikn?? niedoci?gnie?, ale ca?okszta?t je przy?miewa (jak dla mnie laika, przyglajacego si? tylko temu wspania?emu hobby- z braku pieni?dzy ). Stawiam 5 i chyba nikt mnie za to nie zlinczuje |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-01-19, 10:14
|
|
Faktura skóry jest zajefajna, k?y oraz te... kosze? na górze wygl?daj? super, jedynie co mi si? rzuci?o w oczy to plamy na uszach, one s? specjalnie zrobione?
No i podstawka, ale to ju? osobne arcydzie?o Razem wszystko jest ekstra, 5
Btw: Ten kole? na górze nie ma zrobionej podstawki, czy mi si? zdaje? |
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-01-20, 13:46
|
|
|
Te? mam k?opot z powiedzeniem czego? wi?cej o tym " s?oniku".
Za du?o bieli na g?owie i tylnej cz??ci s?onia . W ogóle pojawia sie wsz?dzie ten sam odcie? bieli z wyj?tkiem ?ó?ci neapolita?skiej na k?ach.
K?y pomalowane w identyczny sposób jak hobbitowy róg ( praca Jacoleko). Tak w jedno kopyto.
Ten " pan" z samej góry troch? mi sie rozje?d?a pod wzgl?dem kolorów , nie wiem na co mam patrze? najpierw...
Na podstawce troch? si? za du?o dzieje , du?o drobnych rzeczy :ma?e k?pki traw , elementy uzbrojenia , kolor p?aszczy taki sam jak trawy.
Konie si? troch? ?wiec? i daj? z?udzenie wypolerowanego br?zu ( by? mo?e to wina zdj?cia i odbijaj?cego si? ?wiat?a)
No i tyle uda?o mi si? dojrze? na razie. |
|
|
|
 |
|
|