|
World ofWarcraft |
| Autor |
Wiadomość |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-08-15, 11:16 World ofWarcraft
|
|
|
Zaryzykuje, ?e najlepsza gra w jak? przysz?o mi gra?,
Naprawde polecam. zainteresowanych odsy?am na strone http://wowvault.ign.com/ |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-08-15, 11:47
Baretki:  |
|
|
a mnie si? ona nie podoba |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-08-15, 12:15
|
|
WoW to gra, która ukrad?a nam dwóch cenionych forumowiczów.... wi?c nie lubimy jej tu zbytnio |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-08-15, 15:09
|
|
| Podpisuj? si? pod tym. This is only Game |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-08-17, 20:35
|
|
|
S?uchajcie, mo?e trzeba im pomóc jako? z tego wyj?c tego
A gra jest fachowa, mimo ?e pecetowa ..... |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-07-18, 02:24
|
|
|
Eeee...ten...tego...troch? mnie nie by?o...jakie? zaledwie póltora roku gry w WoWa a wy ju? piszecie o stracie forumowicza (domy?lam si? nieskromnie ?e owi "cenieni forumowicze" to ten ..... (<- tu wstawic dowolnie niepochlebny epitet - mialem z nim znowu dzi? starcie -wi?c sami rozumiecie ?e musz? sobie ul?y?) - mój m?odszy brat i moja persona ). W ka?dym razie w?a?nie zerwali?my z WoW-em (który wci?gn?? nas jak bagno - fakt). Mimo wszystko ci?gle uwa?am ?e jest to najlepsza gra jaka powsta?a na PC-ta a przynajmniej najlepsza jak? by?o dane mi gra?. Polecam wszystkim którzy potrafi? walczy? z swoimi na?ogami . A wracaj?c do mojego powrotu na forum - postaram sie cz?sciej teraz zagl?da? na forum (cho? raczej wielkiej aktywno?ci wykazywa? nie b?d? - wol? czyta? ni? pisa? (a poza tym WoW odmó?d?y? nas - wi?c sami rozumiecie ) Oki to na tyle ...jak to w WoWie si? pisze /afk brb kkthxbye |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-18, 06:01
|
|
Alleluja kto was wyleczy? . Czy jakie? wró?ki czy samo brutalne ?ycie. Bardzo cieszy mnie ten fakt . Czyli powrót do ?wiata ?ywych .
A tej gry nie polecam nikomu zreszt? jej podobnych równie?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-18, 13:45
|
|
Eeee, wystarczy zna? umiar
A Zarana witam serdecznie Prawdziwy o?ywieniec |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-01-23, 10:43
|
|
|
Z tego na?ogu jednak chyba ci??ko si? wyleczy? . Brat - Simon w?a?nie kupi? rozszerzenie - Burning Crusade (przy okazji te? w?asn? podstawk? - nie musi wi?c ju? gra? z mojego konta ) - nowe krainy do spenetrowania , 2 nowe rasy 10 poziomów do?wiadczenia wi?cej do nabicia itd. Jak tylko popatrzy?em jak w to gra...od razu ogarn??a mnie t?sknota za tym ?wiatem , który znudzi? mnie pól roku temu. Ca?e szcz??cie ci?gle nie dysponuj? netem w swojej kawalerce (szcz??cie bo przynajmniej mam cho? troch? czasu na co? innego ni? WoW) - ale jak tylko finanse troche mi si? polepsz? - to witajcie Outlands . Swoj? drog? szkoda , ?e prawie nikt z forumowiczów w to nie pogrywa - mo?na by kiedy? by?o wtedy stworzy? jak?? gildi? na jakim? sewerze. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-01-23, 11:37
|
|
|
| Gra?em ponad 2 lata w Lineage i to mi zabra?o najlepsze lata ?ycia.Teraz juz nie gram ,mam wiecej czasu na ksi??ki,kobiety i ....Wiec jakosc mnie juz nie ciagnie do online bo widze ze to droga do nik?d.AGO-Ananimowi gracze online.A serio to faktycznie fajnie sie zaczyna grac ale potem ciezko przerwac.Taka stara zasada jeszcze tylko jeden mobek jeszce jedno pvp.i znow mija kolejne godziny a zycie ucieka. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-01-23, 12:03
|
|
|
Có? ja i tak sp?dzam codziennie troch? czasu graj?c - czy to jest online czy nie. Jedyn? ró?nic? jest to ?e z pulpitu zniknie par? ikon gier, które po pewnym czasie si? nudz? bo albo je si? uko?czy?o, albo nawet (jak Oblivion na przyk?ad) je?li nie istnieje w nich co? takiego jak koniec nie maj? mi ju? nic wi?cej do zaoferowania (do czasu jak pojawi si? jakie? rozszerzenie) zast?pionych przez jedn? ikon? WoWa. A je?li mog? gra? w co? co ci?gle ewoluuje i co mnie bawi ca?y czas - to czemu nie. Jasne - nale?y pami?ta? o umiarze -np nie zarywa? nocek graj?c do 2 nad ranem , wstaj?c 3 godziny pó?niej do pracy (zdarza?o mi si? to w przesz?o?ci par? razy) , nie traci? kontaktu z "?wiatem rzeczywistym" - lud?mi (cho? musz? przyzna? ?e w grach online mo?na nawi?za? sporo ciekawych znajomo?ci a nawet przyja?ni z lud?mi z ca?ego ?wiata). A co do pvp - nie przepadam - zawsze wola?em pve . I to jest przewaga WoWa chyba nad innymi mmorpg - tutaj pve (player versus environment) jest naprawde dobre. |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2007-03-08, 22:19
|
|
|
Mo?e kto? poleci? serwer sprawnie dzia?aj?cy na patchu 2.0.8 Burning Crusade, ale z exp. nie bizzlike tylko funserver? Z góry dzi?ki za propozycje |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-03-09, 21:27
|
|
|
Heh od poniedzia?ku mam net wreszcie w swoim nowym lokum. I od poniedzia?ku wróci?em do Warcrafta .I nie ,nie ,nie - dajcie spokój sobie z komentarzami : "No to znowu nie odezwie si? przez nast?pny rok" . Poza tym ,?e nie mam zamiaru a? tak odrywa? si? od rzeczywisto?ci - to zawsze mog? jeszcze znale?? te 5-10 minut na wej??ie na forum w pracy - tu niestety nie ma zainstalowanego WoW-a . Co do pytania Panteful - niestety nie jestem w stanie udzieli? Ci odpowiedzi - nigdy nie gra?em na prywatnych serverach. Z bólem ale op?acam co dwa miesi?ce haracz Blizzardowi. |
|
|
|
 |
Mate
Żebrak

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-03-18, 00:13
|
|
|
Heh, có? sam gra?em w WoWa przez pó?tora roku (serwer Earthen Ring, gildia Husaria
Zaszed?em naprawd? daleko (2 postaci w pe?nym tier 2 + elementy t2.5 i t3), ale w styczniu... wykasowa?em konto
TA GRA UZALE?NIA!!1!
Naprawd? ciesz? si?, ?e z ni? definitywnie sko?czy?em, mimo masy znajomych i ca?ego zdobytego sprz?tu (pomaga ?wiadomo?? komplemtej niematerialno?ci przedmiotów z gry, to tylko zera i jedynki Od kiedy nie ma WoWa, jest masa ciekawych rzeczy (kino, teatr, kobiety, ksi??ki, WFB
Gra jest faktycznie fenomenalna, ale dla w?asnego dobra nie warto jej kupowa?
Pozdrawiam |
_________________ Me smash, you die! |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-04-11, 21:13