Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
World ofWarcraft
Autor Wiadomość
kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2005-08-15, 11:16   World ofWarcraft

Zaryzykuje, ?e najlepsza gra w jak? przysz?o mi gra?,
Naprawde polecam. zainteresowanych odsy?am na strone http://wowvault.ign.com/

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2005-08-15, 11:47   
   Baretki: zalozyciel

a mnie si? ona nie podoba :/

Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2005-08-15, 12:15   

WoW to gra, która ukrad?a nam dwóch cenionych forumowiczów.... wi?c nie lubimy jej tu zbytnio ;)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2005-08-15, 15:09   
   Baretki: tartar zalozyciel

Podpisuj? si? pod tym. This is only Game

Klub: battleground-castigatores

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-08-17, 20:35   

S?uchajcie, mo?e trzeba im pomóc jako? z tego wyj?c tego :soldier6:
A gra jest fachowa, mimo ?e pecetowa .....

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2006-07-18, 02:24   

Eeee...ten...tego...troch? mnie nie by?o...jakie? zaledwie póltora roku gry w WoWa a wy ju? piszecie o stracie forumowicza (domy?lam si? nieskromnie ?e owi "cenieni forumowicze" to ten ..... (<- tu wstawic dowolnie niepochlebny epitet - mialem z nim znowu dzi? starcie -wi?c sami rozumiecie ?e musz? sobie ul?y?) - mój m?odszy brat i moja persona ). W ka?dym razie w?a?nie zerwali?my z WoW-em (który wci?gn?? nas jak bagno - fakt). Mimo wszystko ci?gle uwa?am ?e jest to najlepsza gra jaka powsta?a na PC-ta a przynajmniej najlepsza jak? by?o dane mi gra?. Polecam wszystkim którzy potrafi? walczy? z swoimi na?ogami :p . A wracaj?c do mojego powrotu na forum - postaram sie cz?sciej teraz zagl?da? na forum (cho? raczej wielkiej aktywno?ci wykazywa? nie b?d? - wol? czyta? ni? pisa? (a poza tym WoW odmó?d?y? nas - wi?c sami rozumiecie :p ) Oki to na tyle ...jak to w WoWie si? pisze /afk brb kkthxbye :)

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2006-07-18, 06:01   

Alleluja kto was wyleczy? 8) 8) :?: . Czy jakie? wró?ki czy samo brutalne ?ycie. Bardzo cieszy mnie ten fakt :-D . Czyli powrót do ?wiata ?ywych :-) .
A tej gry nie polecam nikomu zreszt? jej podobnych równie?.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2006-07-18, 13:45   

Eeee, wystarczy zna? umiar :)

A Zarana witam serdecznie :) Prawdziwy o?ywieniec :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2007-01-23, 10:43   

Z tego na?ogu jednak chyba ci??ko si? wyleczy? :p . Brat - Simon w?a?nie kupi? rozszerzenie - Burning Crusade (przy okazji te? w?asn? podstawk? - nie musi wi?c ju? gra? z mojego konta :p ) - nowe krainy do spenetrowania , 2 nowe rasy 10 poziomów do?wiadczenia wi?cej do nabicia itd. Jak tylko popatrzy?em jak w to gra...od razu ogarn??a mnie t?sknota za tym ?wiatem , który znudzi? mnie pól roku temu. Ca?e szcz??cie ci?gle nie dysponuj? netem w swojej kawalerce (szcz??cie bo przynajmniej mam cho? troch? czasu na co? innego ni? WoW) - ale jak tylko finanse troche mi si? polepsz? - to witajcie Outlands :) . Swoj? drog? szkoda , ?e prawie nikt z forumowiczów w to nie pogrywa - mo?na by kiedy? by?o wtedy stworzy? jak?? gildi? na jakim? sewerze.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2007-01-23, 11:37   

Gra?em ponad 2 lata w Lineage i to mi zabra?o najlepsze lata ?ycia.Teraz juz nie gram ,mam wiecej czasu na ksi??ki,kobiety i ....Wiec jakosc mnie juz nie ciagnie do online bo widze ze to droga do nik?d.AGO-Ananimowi gracze online.A serio to faktycznie fajnie sie zaczyna grac ale potem ciezko przerwac.Taka stara zasada jeszcze tylko jeden mobek jeszce jedno pvp.i znow mija kolejne godziny a zycie ucieka.

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2007-01-23, 12:03   

Có? ja i tak sp?dzam codziennie troch? czasu graj?c - czy to jest online czy nie. Jedyn? ró?nic? jest to ?e z pulpitu zniknie par? ikon gier, które po pewnym czasie si? nudz? bo albo je si? uko?czy?o, albo nawet (jak Oblivion na przyk?ad) je?li nie istnieje w nich co? takiego jak koniec nie maj? mi ju? nic wi?cej do zaoferowania (do czasu jak pojawi si? jakie? rozszerzenie) zast?pionych przez jedn? ikon? WoWa. A je?li mog? gra? w co? co ci?gle ewoluuje i co mnie bawi ca?y czas - to czemu nie. Jasne - nale?y pami?ta? o umiarze -np nie zarywa? nocek graj?c do 2 nad ranem , wstaj?c 3 godziny pó?niej do pracy (zdarza?o mi si? to w przesz?o?ci par? razy) , nie traci? kontaktu z "?wiatem rzeczywistym" - lud?mi (cho? musz? przyzna? ?e w grach online mo?na nawi?za? sporo ciekawych znajomo?ci a nawet przyja?ni z lud?mi z ca?ego ?wiata). A co do pvp - nie przepadam - zawsze wola?em pve :p . I to jest przewaga WoWa chyba nad innymi mmorpg - tutaj pve (player versus environment) jest naprawde dobre.

Pantufel 
Diuk

Wysłany: 2007-03-08, 22:19   

Mo?e kto? poleci? serwer sprawnie dzia?aj?cy na patchu 2.0.8 Burning Crusade, ale z exp. nie bizzlike tylko funserver? Z góry dzi?ki za propozycje :)

zaran 
Następca tronu

Wysłany: 2007-03-09, 21:27   

Heh od poniedzia?ku mam net wreszcie w swoim nowym lokum. I od poniedzia?ku wróci?em do Warcrafta :) .I nie ,nie ,nie - dajcie spokój sobie z komentarzami : "No to znowu nie odezwie si? przez nast?pny rok" :p . Poza tym ,?e nie mam zamiaru a? tak odrywa? si? od rzeczywisto?ci - to zawsze mog? jeszcze znale?? te 5-10 minut na wej??ie na forum w pracy - tu niestety nie ma zainstalowanego WoW-a :p . Co do pytania Panteful - niestety nie jestem w stanie udzieli? Ci odpowiedzi - nigdy nie gra?em na prywatnych serverach. Z bólem ale op?acam co dwa miesi?ce haracz Blizzardowi.

Mate 
Żebrak

Armia WFB:
Ogry

Wysłany: 2007-03-18, 00:13   

Heh, có? sam gra?em w WoWa przez pó?tora roku (serwer Earthen Ring, gildia Husaria 8-)
Zaszed?em naprawd? daleko (2 postaci w pe?nym tier 2 + elementy t2.5 i t3), ale w styczniu... wykasowa?em konto :lol:
TA GRA UZALE?NIA!!1!
Naprawd? ciesz? si?, ?e z ni? definitywnie sko?czy?em, mimo masy znajomych i ca?ego zdobytego sprz?tu (pomaga ?wiadomo?? komplemtej niematerialno?ci przedmiotów z gry, to tylko zera i jedynki :P Od kiedy nie ma WoWa, jest masa ciekawych rzeczy (kino, teatr, kobiety, ksi??ki, WFB :razz:
Gra jest faktycznie fenomenalna, ale dla w?asnego dobra nie warto jej kupowa? ;)
Pozdrawiam

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2008-04-11, 21:13   
   Baretki: 2017ragnarok

Widz? ?e ten temat opustosza? troszk?.
Gra kto? tu jeszcze w WoWa ? :D
Ja zacz??em gra? na fajnym prywacie i nawet mnie ta gierka wci?gn??a.

Odpowiedz do tematu