|
World of Tanks |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-04-22, 20:42 World of Tanks
Baretki:  |
|
|
| Mam ostatnio faz? zachwytu darmowymi grami pecetowymi. W przerwach od PoE gram w t? fenomenaln? gr?. Jaka ona jest miodna! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2013-04-23, 07:06
|
|
Od jakiego? czasu te? w to pogrywam nami?tnie Mam ju? 7,5 k bitew za sob? |
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2013-04-23, 07:17
|
|
|
| te? to lizn??em.... fajne... ale bez p?acenia nie ma szans raczej |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-04-23, 09:02
|
|
Eee... Z tego co zauwa?y?em, to za pieni?dze masz szybciej gromadzone do?wiadczenie (przebolej?) i troch? lepszej amunicji (a z tego co wyczyta?em na wiki, jej u?ywa si? g?ównie na wojnach klanów). Nawiasem mówi?c: za zmian? has?a daj? teraz 300 goldów!
Zapa?, czym je?dzisz? Ja na razie uje?d?am wszystkie czo?gi I tier jakie mam, plus elitarnego jankesa którego dosta?em w jakim? prezencie (II tier, zapomnia?em jak toto si? nazywa), najcz??ciej jednak niemieckim traktorkiem |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2013-04-23, 09:28
|
|
Na koncie premium dostajesz wi?cej do?w i kredytów. A za z?oto mo?na dodatkowo wymieni? do?wiadczenie z pojazdów elitarnych na wolne do?wiadczenie i kupi? kamufla? na sta?e. A amunicja podkalibrowa od jakiego? czasu jest dost?pna równie? za srebro. Na zwyk?ym koncie da si? gra? bez problemów gdzie? do XIII tieru, potem ju? jest gorzej bo nie wyrabiasz z zarabianiem na utrzymanie czo?gów.
Ja aktualnie gram IX tierami: E50, E75 i Jgtigerem. Z X mam Mausa Oprócz tego w gara?u mam kilku franzuców ni?szych tierów. Jaki? czas postanowi?em ?e zbadam wszystkie czo?gi z niemieckiego drzewka Z kumplami z pracy za?o?yli?my nawet swój klan, ale jak narazie bez wi?kszych sukcesów wojnach klanów
btw: Ten ameryka?ski premium II tieru dostali wszyscy gracze z okazji ?wi?t Bo?ego Narodzenia je?li dobrze pami?tam. Kiedy? za uko?czenie starego samouczka dostawa?o si? radziecki czo?g premium III poziomu. |
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2013-04-23, 17:49
|
|
| Tez sobie pogrywam od czasu do czasu, a od otwartej bety sie duuuzo pozmienialo. |
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2013-04-23, 18:02
|
|
|
| Zebian aka Jimmy vel Zbychu to taki Michael Wittmann w ?wiecie WofT |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-04-23, 19:25
|
|
Jakie macie tam nicki? Ja Tulkaion. Gram od dwóch dni, na razie rado?nie improwizuj? Najcz??ciej wrzuca mnie na Malinówk?, straszny tor strzelecki, nauczy? mnie jedynej prawdy taktycznej, której na razie u?ywam: nie wje?d?aj na to cholerne pole Nie lubi? mapy Prowincja, kompletnie nie wiem jak si? tam zachowywa?, poza tym gracze losowani w górnej bazie potrafi? si? tak zamaskowa? w?ród ska?, ?e zazwyczaj gin? tam nie widz?c wroga.
Na razie nie wiem, co b?d? rozwija?, jak ju? pisa?em: gram wszystkim, co mam Kusz? mnie Niemcy, nie wiem jednak w co wchodzi?, ci??kie, ?rednie, lekkie czy mo?e dzia?a samobie?ne |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2013-04-23, 20:38
|
|
Ja jestem: Zapki
Malinówki i Prowincji nie lubi?. Jest pewna pociecha, te mapy s? g?ównie dla pocz?tkuj?cych. Pó?niej wskakuj? inne a prowincji w ogóle nie ma.
Jutro aktualizacja do 8.5, nowa mapa i nowe czo?gi sowiecki i niemieckie |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-04-23, 20:49
|
|
BTW, musia?em. To pewnie nic specjalnego, ale mi pierwszy raz posz?o tak dobrze I to na Prowincji
shot_003 by Tulkaion, on Flickr |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2013-04-23, 21:00
|
|
Wow
Je?li nie wiesz w co i?? to na pocz?tek najlepiej i naj?atwiej i?? w ci??kie czo?gi
btw: najlepsza zabawa jest w plutonach 2 i 3 osobowych |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-04-23, 21:05
|
|
| A co one daj?? |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2013-04-23, 21:23
|
|
| To, ?e grasz ze znajomym razem w jednej bitwie, jest zaznaczony na minimapce na ?ó?to. Mo?ecie sie porozumiewa? za pomoc? czatu i ogólnie jest troche ?atwiej gdy sie wspó?pracuje. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2013-04-23, 21:39
|
|
| A je?li grasz random battle, to losuje Ci? na t? sam? map?? |

|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2013-04-26, 16:09
|
|
|
Oczywi?cie ?e walczycie na tej samej mapie, w tej samej bitwie. Dobrze zgrany pluton mo?e przewa?y? szale zwyci?stwa.
Ja ?upie ju? kilka miesi?cy na 2 kontach (co jest jednak mocno z ty?ka, bo mi si? drzewka nie zaz?biaj?... ale za b??dy m?odo?ci trzeba p?aci?), rozwijam sie w bardzo wielu kierunkach, prócz Artek, którymi szczerze gardz?. Wydaje mi si?, ?e dzi?ki temu lepiej wiem na co sta? wi?kszo?? maszyn, ale wada jest taka ?e dopiero teraz dobi?em do pierwszej dziewi?tki, a mo?na to na luzie zrobi? w miesi?c-dwa gry jednym drzewkiem. Polecam Ameryka?ców i Ruskich, ale tak napraw? w ka?dym z drzewek mo?na znale?? ciekawe maszyny. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
|
|