|
Warsztaty CXXVIII |
| Autor |
Wiadomość |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-09-29, 16:18
Baretki:  |
|
|
1. Komu wys?a? zdj?cia z bitwy?
2. Otwieramy dyskusje na temat turnieju? |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-09-29, 20:28
|
|
| Kurde szkoda ?e nie widzia??m bitwy. Czekam z niecierpliwo?ci? na raport. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-09-29, 21:43
|
|
Zdj?cia wrzu? tutaj i tyle
A co do marketligt'a... Taaaaaa..... Sprawdzi?em w kodeksie, wysz?o ?e znowu zosta?em zwa?owany, dzi?kuje. Nast?pnym razem bez kodeksu si? nie pokazuj Drzewiec |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-09-29, 21:52
|
|
| A o co chodzi? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-09-29, 21:56
|
|
| Zapa? napisał/a: | Zdj?cia wrzu? tutaj i tyle
A co do marketligt'a... Taaaaaa..... Sprawdzi?em w kodeksie, wysz?o ?e znowu zosta?em zwa?owany, dzi?kuje. Nast?pnym razem bez kodeksu si? nie pokazuj Drzewiec |
Wiesz co ja ju? mam powoli dosy? twoich tekstów. Po prostu mnie obra?asz i znowu co? insynuujesz. Straci?em ochot? na gr? z tob?. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-09-29, 22:04
|
|
Jezu, przecie? napisa?em to z u?miechem. Ale faktem jest, ?e wprowadzi?es mnie w b??d twierdz?c ?e nacelowuj?c mój oddzia? marketlightem WSZYSTKIE Twoje jednostki maj? +1 do bs, a tak nie jest. Nie masz si? co obra?a?, chodzi mi tylko o wyja?nienie, ?eby?my grali zgodnie z zasadami. Nast?pnym razem we? kodeks, ?eby?my mogli sobie wyja?nia? wszystko na bie??co. Nikt nie jest chodz?c? encyklopedi?, ?eby wszystko pami?tac, od tego jest codex.
Generalnie to za ka?dym razem gdy nacelowujesz mnie marketlightem, k?adziesz obok nacelowanego oddzia?u znacznik. I Twój oddzia? strzelaj?c do mnie mo?e wykorzysta? ten znacznik daj?c sobie np. +1 do bs. Po wykorzystaniu go znacznik zdejmuje si? ze sto?u i nikt wi?cej nie mo?e go wykorzysta?. |
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-09-29, 22:04
|
|
| Hej no wlasnie, gdzie byl codex? |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-09-29, 22:16
|
|
Each time you hit a target unit with a market... put a counter by that unit. The counters remain until the end of the current Tau Shooting phase or until they are used.
To allow a unit which fires at the target to do so at +1 to its Ballistic Skill.
Prosz? o interpretacj? tego tekstu.
Ps. jeszcze jestem spokojny |
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2012-09-29, 22:25
|
|
po?wicz? sobie pisanie na klawiaturze:
| Cytat: | Emiter promienia namierzaj?cego:
(...)
Za ka?dym razem kiedy trafisz w cel promieniem namierzaj?cym z emitera, poo?ó? ko?o niego znacznij. Znaczniki pozostaj? a? do ko?ca fazy strzelania Tau lub do czasu, gdy zostan? zu?yte. Ka?da kolejna jednostka Tau(...) która strzela?a do namierzonego emiterem oddzia?u mo?e wykorzysta? znaczniki. Ka?dy wykorzystany znacznik pozwala strzelaj?cej jednostce zastosowa? jeden z poni?szych efektów(mo?na je ??czy?):
- efektów nie chce mi si? przepisywa?, jeden z nich to + 1 bs, mo?e by? powielany, max do 5
i dalej:
w przypadku ka?dego efektu, strzelaj?cy oddzia? musi zadeklarowa? wykorzystanie znacznika przed rzutami na trafienie. Wykorzystany znacznik USUWANY jest dopiero po rzutach na trafienie, co oznacza, ?e je?eli strzelaj?ca jednostka b?dzie musia?a strzeli? do najbli?szego celu, lub nie dostrze?e celu zgodnie z zasadami Walki w nocy lub z innego powodu to znacznik nie jest usuwany. (...) |
To chyba wyja?nia wszystko, chyba ?e co? pomyli?em to oficjalnie odszczekam |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-09-29, 22:45
|
|
| Najlepiej jakby Watch to przejrza? wszystko, bo tak on mi kiedy? to zinterpretowa? i tak si? do tego ustosunkowa?em. |
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-09-29, 23:16
|
|
| Ka?dy oddzia? mo?e strzeli? do "wymarkowanego" oddzia?u, ale po pierwszym strzale z bonusem ofiara nie ma na sobie ju? laserowego znacznika. Wi?c aby strzeli? do ofiary z bonusem, jaki? kolejny markerlight musi t? ofiar? trafi?. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-11-17, 15:15
|
|
Warsztaty za nami, dawno nie widziany Duscann, Jacek, Zapa?, Julek no i ja Warsztaty gaw?dziarskie, ale i tak fajne |

|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-11-17, 18:56
|
|
No mi si? bardzo podoba?o |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-11-17, 18:57
|
|
|
| No szkoda ?e tylko gaw?dziarskie przez ten klucz, jednak dobrze by?oby gdyby dorobi? klucz który zawsze b?dzie mia? Watcher:) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
|
|