|
Nie tylko staruszki... |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-01-05, 00:13 Nie tylko staruszki...
Baretki:  |
|
|
| http://www.radiomaryja.cba.pl/ |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-06, 13:59
|
|
| Czysta propaganda. Spójrz tylko na ksi?ge go?ci !! |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2006-01-06, 19:12
|
|
|
| we?cie wiersze tam dopiero jest LOL |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-01-07, 00:27
|
|
|
| To musi byc Fake.Ludzie musza albo miec poczucie humoru albo faktycznie maja nie poukladane w glowach.W tym miesiacu otrzymuja oni nagrode "Lola miesiaca". |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-01-07, 08:41
|
|
|
| Zgadzam si? w 100% z Drzewcem- propaganda. |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-01-07, 12:38
|
|
|
Wiersz w dziale "Ku chwale Ojca Rydzyka" to prawdziwe arcydzie?o. Z?o?liwi mogliby powiedzie?, ?e to totalny plagiat wiersza Adama Wa?yka "Rzeka Na Pocz?tek" ze zbioru "Bój to jest nasz ostatni" z 1953 roku, autor jednak zapewne kierowa? si? d??eniem do twórczej trawestacji. Polecam orygina?.
http://hamlet.pro.e-mouse...=socrealizm1#t3
Je?eli ta pilska strona nie jest prowokacj?, to wypada nam zredefiniowa? s?owo "student" |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-01-08, 22:49
|
|
|
| Ja jestem w stanie du?o zdzie?ry?, ale poemat o "Ojcu Dyrektorze" roz?o?y? mnie na ?opatki. Je?eli polska m?odzie? wypisuje takie bzdury to ja nie chce wiedzie? w jakim kierunku zmierza nasza kochana ojczyzna. Pozostaje sie tylko cieszy?, ?e to zdecydowana mniejszo?? m?odego spo?ecze?stwa (przynajmniej mam tak? nadziej?). |
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-01-09, 11:17
|
|
|
| Dzisiaj macie swoje zdanie na temat takich stron i takich ludzi.Trzeba bylo pojsc na wybory i oddac g?os na Tuska a teraz zamiast tego macie nie IV RP ale budowe Ultrakatolicka Republike. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-01-09, 14:10
|
|
| gotard napisał/a: | | Dzisiaj macie swoje zdanie na temat takich stron i takich ludzi.Trzeba bylo pojsc na wybory i oddac g?os na Tuska a teraz zamiast tego macie nie IV RP ale budowe Ultrakatolicka Republike. |
Jak sie ma 17 lat, to na wybory ci??ko sie dosta?
A co do tej stronki, to uwa?am, ?e ludzie nie maj? co w domu robi? i z nudów sobie jaja robi? z ojca dyrektora i radia ma ryja, a widzieli?cie spowied? on-lajn?
http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy.htm |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-01-09, 16:06
|
|
|
to jakis ob??d |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-01-09, 22:02
|
|
|
...dlaczego ob?ed ???...mo?na si? po?mia? cho? nie obra?aj?c nikogo ale to s? tylko ?arty |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-01-09, 22:52
|
|
|
| Stary, to nie s? ?arty, tylko perfidne wyzyskiwanie od naiwnych, g??boko wierz?cych ludzi pieniedzy. Tylko pytanie, czy oni wierz? w Boga, czy w Ojca Dyrektora... Zgadzam sie z Pablem- ob??d (cho? ?mieszy?o mnie to- "Je?li chcesz uzyska? rabat w wysoko?ci 25% - wy?lij grzechy e-mailem!" <lol2>) |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-01-09, 22:57
|
|
|
ok sory nie znam si?...jak co? powiedzia?em nie tak to mo?ecie mnie zbluzga? przepraszam....a tak poza tym to jest tylko moje skromne zdanie |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-01-10, 14:59
|
|
| balbon napisał/a: | Ja te? Ci? lubi? mój ma?y krzaczku...
Id? siku a potem lulu. |
?ots da fak is go?ing on hir?! (Za nagminne pisanie bzdur nie na temat powinno by? TAAKIE ostrze?enie!!!!!)
Moim zdaniem, wyzyskiwanie pieni?dzy od naiwnych g??boko wierz?cych ludzi jest z?e, ale có? je?li konkretnie chodzi o radio Maryja to jak powiedzia?a moja Babcia: "W radiu Maryja jak wsz?dzie indziej s? dobre i z?e rzeczy. Mo?e troszke za bardzo odnosz? si? do ?ydów, ale za to w radiu s? pi?kne nabo?e?stwa, ró?aniec, litania" itp. Wi?c nie mo?na uogólnia? ?e w RM jest tylko polityka, najazdy na ?ydów, murzynów, libera?ów itp. Du?o ludzi s?ucha RM, nie dla o. Rydzyka, ale po to by wzmacnia? sie duchowo. Jedyne co mi sie nie podoba w tym radiu to po pierwsze, ?e ma statut nadawcy spo?ocznego(czy jako? tako?) i nie musi p?aci? podatków:/ ?e ojciec Rydzyk je?dzi Maybachem, ?? robi z radia trybune polityczn? skoro ma statut nadawcy spo?ecznego no i ?e jedzie po ?ydach... |
|
 |
|
|