Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Nie tylko staruszki...
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-01-05, 00:13   Nie tylko staruszki...
   Baretki: zalozyciel

http://www.radiomaryja.cba.pl/

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-01-06, 13:59   
   Baretki: tartar zalozyciel

Czysta propaganda. Spójrz tylko na ksi?ge go?ci !!

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2006-01-06, 19:12   

we?cie wiersze tam dopiero jest LOL

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-01-07, 00:27   

To musi byc Fake.Ludzie musza albo miec poczucie humoru albo faktycznie maja nie poukladane w glowach.W tym miesiacu otrzymuja oni nagrode "Lola miesiaca".

RNR 
Książę

Wysłany: 2006-01-07, 08:41   

Zgadzam si? w 100% z Drzewcem- propaganda.

strzelba 
Arcyksiążę

Wysłany: 2006-01-07, 12:38   

Wiersz w dziale "Ku chwale Ojca Rydzyka" to prawdziwe arcydzie?o. Z?o?liwi mogliby powiedzie?, ?e to totalny plagiat wiersza Adama Wa?yka "Rzeka Na Pocz?tek" ze zbioru "Bój to jest nasz ostatni" z 1953 roku, autor jednak zapewne kierowa? si? d??eniem do twórczej trawestacji. Polecam orygina?.

http://hamlet.pro.e-mouse...=socrealizm1#t3

Je?eli ta pilska strona nie jest prowokacj?, to wypada nam zredefiniowa? s?owo "student"

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-01-07, 20:04   

Jesli ktos ma ochote na klasyke propagandy,specjalnie dla was pakiet plakatow z okresu socrealizmu w Polsce(sic!) i ZSSR.

http://rapidshare.de/file...Komuny.rar.html

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Wysłany: 2006-01-08, 22:49   

Ja jestem w stanie du?o zdzie?ry?, ale poemat o "Ojcu Dyrektorze" roz?o?y? mnie na ?opatki. Je?eli polska m?odzie? wypisuje takie bzdury to ja nie chce wiedzie? w jakim kierunku zmierza nasza kochana ojczyzna. Pozostaje sie tylko cieszy?, ?e to zdecydowana mniejszo?? m?odego spo?ecze?stwa (przynajmniej mam tak? nadziej?).

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2006-01-09, 11:17   

Dzisiaj macie swoje zdanie na temat takich stron i takich ludzi.Trzeba bylo pojsc na wybory i oddac g?os na Tuska a teraz zamiast tego macie nie IV RP ale budowe Ultrakatolicka Republike.

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2006-01-09, 14:10   

gotard napisał/a:
Dzisiaj macie swoje zdanie na temat takich stron i takich ludzi.Trzeba bylo pojsc na wybory i oddac g?os na Tuska a teraz zamiast tego macie nie IV RP ale budowe Ultrakatolicka Republike.

Jak sie ma 17 lat, to na wybory ci??ko sie dosta? :/

A co do tej stronki, to uwa?am, ?e ludzie nie maj? co w domu robi? i z nudów sobie jaja robi? z ojca dyrektora i radia ma ryja, a widzieli?cie spowied? on-lajn? :D
http://www.ojciec-dyrektor.de/grzechy.htm

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2006-01-09, 16:06   

to jakis ob??d :x:

mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-01-09, 22:02   

...dlaczego ob?ed :-D ???...mo?na si? po?mia? :P cho? nie obra?aj?c nikogo ale to s? tylko ?arty :) :-D

RNR 
Książę

Wysłany: 2006-01-09, 22:52   

Stary, to nie s? ?arty, tylko perfidne wyzyskiwanie od naiwnych, g??boko wierz?cych ludzi pieniedzy. Tylko pytanie, czy oni wierz? w Boga, czy w Ojca Dyrektora... Zgadzam sie z Pablem- ob??d (cho? ?mieszy?o mnie to- "Je?li chcesz uzyska? rabat w wysoko?ci 25% - wy?lij grzechy e-mailem!" <lol2>)

mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-01-09, 22:57   

ok sory nie znam si?...jak co? powiedzia?em nie tak to mo?ecie mnie zbluzga? :P przepraszam....a tak poza tym to jest tylko moje skromne zdanie :-D

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2006-01-10, 14:59   

balbon napisał/a:
Ja te? Ci? lubi? mój ma?y krzaczku...
Id? siku a potem lulu.

?ots da fak is go?ing on hir?! (Za nagminne pisanie bzdur nie na temat powinno by? TAAKIE ostrze?enie!!!!!)

Moim zdaniem, wyzyskiwanie pieni?dzy od naiwnych g??boko wierz?cych ludzi jest z?e, ale có? je?li konkretnie chodzi o radio Maryja to jak powiedzia?a moja Babcia: "W radiu Maryja jak wsz?dzie indziej s? dobre i z?e rzeczy. Mo?e troszke za bardzo odnosz? si? do ?ydów, ale za to w radiu s? pi?kne nabo?e?stwa, ró?aniec, litania" itp. Wi?c nie mo?na uogólnia? ?e w RM jest tylko polityka, najazdy na ?ydów, murzynów, libera?ów itp. Du?o ludzi s?ucha RM, nie dla o. Rydzyka, ale po to by wzmacnia? sie duchowo. Jedyne co mi sie nie podoba w tym radiu to po pierwsze, ?e ma statut nadawcy spo?ocznego(czy jako? tako?) i nie musi p?aci? podatków:/ ?e ojciec Rydzyk je?dzi Maybachem, ?? robi z radia trybune polityczn? skoro ma statut nadawcy spo?ecznego no i ?e jedzie po ?ydach...

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Odpowiedz do tematu