|
Warsztaty XCV |
| Autor |
Wiadomość |
Husar
Chłop feudalny

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-17, 15:11
|
|
|
| By?bym wdzi?czny jakby kto? móg? przynie?? podr?cznik do krasnoludów po polsku (WFB). Z góry dzi?kuje i pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-18, 09:29
Baretki:  |
|
|
Ja chyba wpadn? jeszcze z farbkami, na warsztaty malarskie , korci mnie to od d?u?szego czasu |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-18, 10:42
|
|
|
| Na warsztatach nie ma odpowiednich warunków do malowania (s?abe o?wietlenie i brak spokoju) i lepiej malowac w domu...ale spoko b?dzie lookn?? jak kto? maluje. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-18, 15:34
|
|
| duscann napisał/a: | | Na warsztatach nie ma odpowiednich warunków do malowania (s?abe o?wietlenie i brak spokoju) i lepiej malowac w domu...ale spoko b?dzie lookn?? jak kto? maluje. |
Mi tutaj raczej b?dzie chodzi?o o zastosowanie technik malarskich, bo tak na sucho z tekstu to ?rednio na je?a, mi to trzeba niestety pokaza?, ale to tak nawiasem |
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-05-20, 12:23
|
|
|
Niestety nie dosz?a paczka z Lordem (nie z mojej winy). Wi?c musz?, prze?o?y?(je?eli si? zgodzisz) t? bitw? na nast?pne warsztaty. |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-05-21, 06:33
|
|
| JadziaKage napisał/a: | Niestety nie dosz?a paczka z Lordem (nie z mojej winy). Wi?c musz?, prze?o?y?(je?eli si? zgodzisz) t? bitw? na nast?pne warsztaty. |
Strach Ci? oblecia? ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-05-21, 07:20
|
|
| Jak chcesz Micha?, to mog? zagra? na ma?e punkciki w 40stk?, na pocz?tku warsztatów. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-21, 10:20
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | JadziaKage napisał/a: | Niestety nie dosz?a paczka z Lordem (nie z mojej winy). Wi?c musz?, prze?o?y?(je?eli si? zgodzisz) t? bitw? na nast?pne warsztaty. |
Strach Ci? oblecia? ? |
Hahhaha poci?ni?ty |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-05-21, 12:38
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Strach Ci? oblecia? ? |
Nie, tylko paczka z farbkami, i lordem którego mia?em zamiar wystawi? do tej bitwy dotr? dzi? po obiedzie. Nie zd??? pomalowa? 12 nekronów, 2 lorda, ok 6x scrabów(to jest chwilka). i wszystkim porobi? podstawek nie mam tyle czasu dzi?.
P.S: pisa?em ?e jak b?dziesz chcia?, to na nast?pnych warsztatach mo?emy zagra? bo ba? si? nie boje^^ |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-05-21, 15:10
|
|
Spoko ... Ja przyb?d? na warsztaty jako wys?annik etherali, na obserwacj? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-05-22, 16:29
|
|
Warsztaty si? odby?y, ?adnych walkowerów, premiera dziwnej karcianki Wied?min XCV w skrócie. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-05-22, 16:32
|
|
| Watcher napisał/a: | | ?adnych walkowerów |
Mój w Konkwi?cie, no chyba ?e Szeregowca nie by?o. Tak czy siak zagramy t? bitw? jutro.
btw: Szkoda, ?e uchate przegra?y, nawet je?li to ped... Rodziny si? nie wybiera |
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-22, 19:21
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | Mój w Konkwi?cie, no chyba ?e Szeregowca nie by?o |
By?em by?em i zg?osi?em ze gramy jutro, wiec zadnych walkowerów nie ma Swoja droga stoczy?em dzisiaj dwie ceikawe bitwy w LOTRA z Seb?. Jedno zwyci?stwo i jedna porazka |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-23, 01:53
|
|
| Watcher napisał/a: | premiera dziwnej karcianki Wied?min XCV w skrócie. |
NO dziwna to ona jest, ale to potrzeba wi?cej ni? 2 do gry bo inaczej to monotonia jest, nast?pnym razem Invasion b?dzie mia?o debiut |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-05-24, 11:10
|
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | Zapa? napisał/a: | | Mój w Konkwi?cie, no chyba ?e Szeregowca nie by?o |
By?em by?em i zg?osi?em ze gramy jutro, wiec zadnych walkowerów nie ma Swoja droga stoczy?em dzisiaj dwie ceikawe bitwy w LOTRA z Seb?. Jedno zwyci?stwo i jedna porazka |
Raz wygra?em! mimo i? moja figurka by?a zakuta w dyby! jakby nie by?a napewno wygra?bym 2 x:D |
|
|
|
 |
|
|