|
pikusMaiden's corner |
| Autor |
Wiadomość |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-06-22, 01:38
|
|
|
Fajnie si? prezentuj? |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-06-22, 08:20
|
|
|
| Podoba mi si? kolorystyka tego gigusia- fajnie to wysz?o, natomiast nie pasuje mi jako? przód butchera. Figurki mocno trzymaj? klimat. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-06-22, 08:35
|
|
|
Z Nigga giganta jestem póki co zadowolony, gorzej b?dze z pomalowaniem tej krowy co j? trzyma przy pasku, bo kompletnie nie wiem jak si? do tego zabra?.
Co do przodu Butchera, to by?a to moja pierwsza wi?ksza robota w Green Stuffie i wysz?o jak wysz?o - ?rednio , dodatkowo zr?ba?em z kolorystyk? bo si? ze skór? zlewa, ale po dodaniu obszernych elementów krwi, wygl?da to ju? troch? lepiej.
Generalnie zaraz po sklejeniu tej figury mia?em bardzo mieszane uczucia i ju? si? ba?em, ?e zmarnowa?em model, aczkolwiek w miar? jak nabiera? kolorów zmienia?em zdanie. Teraz model, jak napisa? Duscann, trzyma klimat (przynajmniej IMHO ) |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-22, 11:56
Baretki:  |
|
|
Gigant prezentuje si? naprawd? niczego sobie (mój le?y i si? kurzy). Butcher - jako? mi ten przód nie pasuje, je?li chodzi o malowanie wyszed? bardzo krwisty. Mordka wygl?da jak by czym? ci??kim zarobi? w z?by taka rozkwaszona, ale to pewnie wina zdj?cia.
Czy do klejenia trawki u?ywa?e? wikolu? Je?eli tak to nie rób tego wi?cej, poniewa? du?o lepszy efekt daje SuperGlut w bardzo ma?ych ilo?ciach a tak trawka wygl?da jak kupa hmm |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-06-22, 14:54
|
|
|
Krwisty mia? by? bo to Rze?nik, a nie wygl?da na takiego co by cz?sto pra? swoje rzeczy (je?eli chodzi o twarz to krew tam mia?a by? pozosta?o?ci? po niedawno spo?ytym posi?ku, cho? Twoja interpretacja te? mi si? podoba )
Co do kleju, to klei?em Super glutem, tylko ?e ja do teraz nie opatentowa?em jak si? to dziadostwo przykleja i zawsze wychodz? mi takie "kupy" (mo?e jaki? ma?y tutorial na pw?) |
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-23, 01:32
|
|
|
Bardzo fajne modele... kiedy gra?em z tob? i Jonusem, ju? mia?e? te lawowe efekty, z tego co pami?tam w realu prezentowa?y si? ca?kiem nie?le. Ciekawi mnie czy ju? wszystko przerobi?e? na Lawowe klimaty.
Moje s? raczej standardowo pomalowane,z drobnymi udoskonaleniami, które nadaj? im smaczku. Wydaje mi si?, ?e obie nasze armie(cho? necronskie) prezentuj? dwa zupe?nie inne patrzenia na t?... hmm.... "Ras??", no i oczywi?cie musz? powiedzie? ?e na 100% jeste? bardziej utalentowany ode mnie je?eli chodzi o malowanie i dekoracje(co mam nadzieje ?e si? zmieni )
P.S: kiedy wpadniesz do Chodzie?y?? zrobimy mo?e jaki? epic battle (2 armie necronów na ca?? reszt?) |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2011-02-23, 13:21
|
|
|
To Pikus jeszcze zyje? |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2011-02-23, 14:12
|
|
|
Gdzie? pod Poznaniem (nazwy miast piszemy z du?ej litery!-mod.) , czasami zawita do tego pado?u...
Napisa?em mu bo mo?e da znak ?yciaXD |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
| Ostatnio zmieniony przez Gazza 2011-02-24, 08:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|