|
KO II |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-24, 19:16
Baretki:  |
|
|
| Przedwio?nie nie, Follett tak. Co do Dudena, to wyja?nienia s? wy?ej. Co do "tendencyjno?ci" pyta?: ?art powtarzany zbyt cz?sto przestaje by? ?artem. Nie rozumiem w jaki one niby sposób s? tendencyjne, ale je?li tak, to dalsze prowadzenie konkursu przestaje mie? sens. W zwi?zku z czym go zawieszam. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-03-24, 19:22
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Przedwio?nie nie, Follett tak. Co do Dudena, to wyja?nienia s? wy?ej. Co do "tendencyjno?ci" pyta?: ?art powtarzany zbyt cz?sto przestaje by? ?artem. Nie rozumiem w jaki one niby sposób s? tendencyjne, ale je?li tak, to dalsze prowadzenie konkursu przestaje mie? sens. W zwi?zku z czym go zawieszam. |
Dopóki ludzie si? bawi?, nie ma co zabawek zabiera? . Je?eli o mnie chodzi to za du?o historii, co w sumie zrozumia?e jest, tyle. |
_________________ |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2009-03-24, 19:39
|
|
|
| Lalka |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2009-03-24, 22:28
|
|
|
Mo?e uda?oby si? skróci? jako? czas do zako?czenia rundy, w przypadku braku wszystkich poprwanych odpowiedzi z 5 dni powiedzmy do 3? Inaczej b?d? takie przestoje. Poza tym, je??i komu? nie odpowiada formu?a zabawy, to niech nie bierze w niej udzia?u, to takie moje zdanie. A konurs powinien trwac dalej |
_________________ Boku wa kame desu |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-24, 23:17
|
|
Okresu zawieszenia raczej nie skróc?. Jest to dla mnie b?ogos?awie?stwo z uwagi na napi?cia czasowe.
Co do pyta? historycznych. Naprawd? si? staram, by nie dominowa?y, w aktualnej rundzie jest ich a?... cztery. Ale z drugiej strony, takie wymy?la mi si? naj?atwiej i w zwi?zku z tym z nich nie zrezygnuj?.
Co do Lalki: Wokulski chyba nie mia? historycznego odpowiednika? Myl? si?? W ka?dym razie my?la?em o kim? innym, je?li jednak istnia? jaki? WOkulski, uznam. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2009-03-24, 23:42
|
|
|
| Wokulski nie pope?ni? samobójstwa. |
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-03-25, 00:18
|
|
|
| kali napisał/a: | | owiedzia?em si?, ?e chodzi?o o Karola Dudena, ale ta odpowied? jest niby z?a? |
tak, bo konrad to nie karol.
?oczer z tym zawieszeniem forum to zapomniales krzyknac "pobite gary".
ps. no i co z tego, ?e ?art czasem przestaje by? ?mieszny skoro nadal jest aktualny |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-25, 00:33
|
|
| Stanis?aw Anio? napisał/a: | | ?oczer z tym zawieszeniem forum to zapomniales krzyknac "pobite gary". | Jakiego forum? Chcesz mi je zawiesi??
| Cytat: |
ps. no i co z tego, ?e ?art czasem przestaje by? ?mieszny skoro nadal jest prawdziwy | No oczywi?cie. Wszystkie pytania s? po polsku, s? europocentryczne, wyst?puje nadreprezentacja Chodzie?y, lokalnych oddzia?ów o?wiatowych. I pyta? historycznych. Co? pomin??em? Z pewno?ci?.
Tak przy okazji, mo?e prócz wydatkowania energii w krytyk? tego tendencyjnego konkursiku poprowadzi?by? co? swojego? Na przyk?ad Ring, który tak haniebnie zaniedba?em a Ty na bia?ym koniu wyprowadza? mia?e? go z niebytu? Trzy miesi?ce temu? |

|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-03-25, 00:47
|
|
|
| Watcher napisał/a: | Na przyk?ad Ring, który tak haniebnie zaniedba?em a Ty na bia?ym koniu wyprowadza? mia?e? go z niebytu? Trzy miesi?ce temu?
|
mówisz o NIEREGULARNIKU? |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-03-25, 00:48
|
|
|
| same of topy i dojebanie sory |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-03-25, 01:02
|
|
|
| dobranoc. mam pytanie. czy kto? ma mo?liwosc wywalenia mnie z tego forum? niech to zniknie co napisa?em. cze??. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-25, 01:06
|
|
To akurat jest ontopem anio?ku. Atak na "tendencyjno??" pyta? jest ontopem. Skoro pytania te s? a? tak ska?one, i? nie mog?c tego znie?? przypominasz to w co pi?tym swym po?cie, to mnie po prostu zamie?. Chyl? wtedy przed Tob? czo?a, tym bardziej i? ja jestem organicznie niezdolny do tworzenia innego profilu pyta?, taka ze mnie konserwa. Co prawda boj? si?, ?e sko?czy?oby si? tak jak z Ringiem, ale to by?oby znowu, pardon, dojebanie prawda?
A Nieregularnik ma nie bez przyczyny "nie" na pocz?tku.
Dokarmianie wyz?o?liwiaj?cego si? trolla momentami jest nu??ce. |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-30, 19:39
|
|
| Jutro lub dzi? w nocy kolejna runda konkursu. |

|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2009-04-09, 10:43
|
|
|
Jak miewa sie konkurs? |