Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
KO II
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-03-24, 19:16   
   Baretki: zalozyciel

Przedwio?nie nie, Follett tak. Co do Dudena, to wyja?nienia s? wy?ej. Co do "tendencyjno?ci" pyta?: ?art powtarzany zbyt cz?sto przestaje by? ?artem. Nie rozumiem w jaki one niby sposób s? tendencyjne, ale je?li tak, to dalsze prowadzenie konkursu przestaje mie? sens. W zwi?zku z czym go zawieszam.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2009-03-24, 19:22   

Watcher napisał/a:
Przedwio?nie nie, Follett tak. Co do Dudena, to wyja?nienia s? wy?ej. Co do "tendencyjno?ci" pyta?: ?art powtarzany zbyt cz?sto przestaje by? ?artem. Nie rozumiem w jaki one niby sposób s? tendencyjne, ale je?li tak, to dalsze prowadzenie konkursu przestaje mie? sens. W zwi?zku z czym go zawieszam.

Dopóki ludzie si? bawi?, nie ma co zabawek zabiera? :) . Je?eli o mnie chodzi to za du?o historii, co w sumie zrozumia?e jest, tyle.

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2009-03-24, 19:39   

Lalka

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2009-03-24, 22:28   

Mo?e uda?oby si? skróci? jako? czas do zako?czenia rundy, w przypadku braku wszystkich poprwanych odpowiedzi z 5 dni powiedzmy do 3? Inaczej b?d? takie przestoje. Poza tym, je??i komu? nie odpowiada formu?a zabawy, to niech nie bierze w niej udzia?u, to takie moje zdanie. A konurs powinien trwac dalej :)

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-03-24, 23:17   

Okresu zawieszenia raczej nie skróc?. Jest to dla mnie b?ogos?awie?stwo z uwagi na napi?cia czasowe.
Co do pyta? historycznych. Naprawd? si? staram, by nie dominowa?y, w aktualnej rundzie jest ich a?... cztery. Ale z drugiej strony, takie wymy?la mi si? naj?atwiej i w zwi?zku z tym z nich nie zrezygnuj?.
Co do Lalki: Wokulski chyba nie mia? historycznego odpowiednika? Myl? si?? W ka?dym razie my?la?em o kim? innym, je?li jednak istnia? jaki? WOkulski, uznam.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

silek 
Książę Elektor

Wysłany: 2009-03-24, 23:42   

Wokulski nie pope?ni? samobójstwa.

Stanisław Anioł 
Wielki Książę

Wysłany: 2009-03-25, 00:18   

kali napisał/a:
owiedzia?em si?, ?e chodzi?o o Karola Dudena, ale ta odpowied? jest niby z?a?

tak, bo konrad to nie karol.
?oczer z tym zawieszeniem forum to zapomniales krzyknac "pobite gary".
ps. no i co z tego, ?e ?art czasem przestaje by? ?mieszny skoro nadal jest aktualny

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-03-25, 00:33   

Stanis?aw Anio? napisał/a:
?oczer z tym zawieszeniem forum to zapomniales krzyknac "pobite gary".
Jakiego forum? Chcesz mi je zawiesi??
Cytat:

ps. no i co z tego, ?e ?art czasem przestaje by? ?mieszny skoro nadal jest prawdziwy
No oczywi?cie. Wszystkie pytania s? po polsku, s? europocentryczne, wyst?puje nadreprezentacja Chodzie?y, lokalnych oddzia?ów o?wiatowych. I pyta? historycznych. Co? pomin??em? Z pewno?ci?.

Tak przy okazji, mo?e prócz wydatkowania energii w krytyk? tego tendencyjnego konkursiku poprowadzi?by? co? swojego? Na przyk?ad Ring, który tak haniebnie zaniedba?em a Ty na bia?ym koniu wyprowadza? mia?e? go z niebytu? Trzy miesi?ce temu?

Stanisław Anioł 
Wielki Książę

Wysłany: 2009-03-25, 00:47   

Watcher napisał/a:
Na przyk?ad Ring, który tak haniebnie zaniedba?em a Ty na bia?ym koniu wyprowadza? mia?e? go z niebytu? Trzy miesi?ce temu?

mówisz o NIEREGULARNIKU?

Stanisław Anioł 
Wielki Książę

Wysłany: 2009-03-25, 00:48   

same of topy i dojebanie sory

Stanisław Anioł 
Wielki Książę

Wysłany: 2009-03-25, 01:02   

dobranoc. mam pytanie. czy kto? ma mo?liwosc wywalenia mnie z tego forum? niech to zniknie co napisa?em. cze??.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-03-25, 01:06   

To akurat jest ontopem anio?ku. Atak na "tendencyjno??" pyta? jest ontopem. Skoro pytania te s? a? tak ska?one, i? nie mog?c tego znie?? przypominasz to w co pi?tym swym po?cie, to mnie po prostu zamie?. Chyl? wtedy przed Tob? czo?a, tym bardziej i? ja jestem organicznie niezdolny do tworzenia innego profilu pyta?, taka ze mnie konserwa. Co prawda boj? si?, ?e sko?czy?oby si? tak jak z Ringiem, ale to by?oby znowu, pardon, dojebanie prawda?
A Nieregularnik ma nie bez przyczyny "nie" na pocz?tku.

Dokarmianie wyz?o?liwiaj?cego si? trolla momentami jest nu??ce.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-03-30, 19:39   

Jutro lub dzi? w nocy kolejna runda konkursu.

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Wysłany: 2009-04-09, 10:43   

Jak miewa sie konkurs? :D

Odpowiedz do tematu