|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Krwawy trop |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-15, 13:28
Baretki:  |
|
|
Mog? po?o?y? wszystko, co mam, lecz niestety z mieczem nie mog? si? rozsta?, poniewa? jest on w magiczny sposób ze mn? zwi?zany.
Nie ma obawy nie u?yje go. |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

|
Wysłany: 2009-03-16, 15:22
|
|
|
| Po?o??, po?o??. Mo?esz by? o to spokojny. K?ad? na pod?odze swój miecz. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2009-03-16, 17:30
|
|
|
| Czekam na to co zrobi krasnolud. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-03-16, 19:40
|
|
|
| Odk?adam swoj? bro?. Mam tylko nadziej? panie ,?e odzyskamy swój dobytek. Je?li chcesz by?my ci s?u?yli nie mo?emy robi? tego nieuzbrojeni. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-16, 19:42
|
|
Dobytek odzyskamy, bo nie trafili?my na biedaka, który rzuci?by si? na takie och?apy |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-17, 14:46
|
|
| Tyle miesi?cy, tyle dnii, tyle nocy walczyli?my rami? w rami?, a wy teraz jeste?cie sk?onni odda? swoj? wolno?? ... za te s?owa jeszcze zap?acisz efie do Zapa?a wstyd mi za was ... wiedzcie jedno ... wszyscy oprócz jednego elfa, a? trudno mi si? to wymawia pfu stracili?cie w moich oczach ... nie jeste?cie sk?onni do po?wiece? o to co wam najdro?sze, daliby?cie si? zer?n?? w dup?, ?eby uratowa? swoj? n?dzn? skór?, ale wied?cie, ?e ja nie jestem wami. Jam jest Tauron , Berserker Araha ... i s?uchaj teraz mnie uwa?nie Walerianie, je?eli nie pu?cisz mnie wolno i mojego towarzysza, wtenczas dojdzie do walki ... i mylisz si? co do Fortuny ... wyjdziesz na przeciw jednemu z mo?nych, wi?c b?d? rozwa?ny i pu?? nas, a te psy mo?esz zabra? ze sob? ! |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2009-03-17, 17:09
|
|
| -Przesadzasz krasnoludzie, przynajmniej je?li chodzi o moj? osob?. Znamy si? zaledwie kilka dni, wy wszyscy oprócz Carnisa Tuliusza jeste?cie mi praktycznie obcy, ot spotkali?my si? przypadkowo, a gdyby nie to ?e znali?cie si? z moim towarzyszem prawdopodobnie nigdy nie zamieniliby?my nawet s?owa. Z reszt?, nie b?dzie mi Ciebie ?al, tak samo jak Tobie nie by?o by ?al w przypadku mojej ?mierci. Krasnoludy od zawsze by?y uparte, brak im by?o... hmm jakby to nazwac? Instynktu zachowawczego, gdy co? nie mie?ci si? w sztywnych ramach pojmowania krasnoludzkiego ?wiata nie potrafi? znale?c rozwi?zania. Wyj?cia, które pozwoli im przetrwac. I dlatego wygin?, pr?dzej czy pó?niej. |
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-03-17, 18:30
|
|
|
| Tauronie odwaga zawsze jest godna podziwu...ale ?ywy b?dziesz mia? okazj? wykaza? j? jeszcze nie raz. Gdyby?my mieli szanse stan??bym te? do walki , ale nale?y trze?wo ocenia? swoje mo?liwo?ci. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2009-03-17, 20:30
|
|
|
- Dobrze prawisz krasnoludzie, tylko w Tobie widz? ch?? do wolnego ?ycia. Znam was bardzo krótko, ale nigdy nie spodziewa? bym si? po elfie, ?e odrzuci swój honor, by ratowa? skór?. Ty w moich oczach uros?e? ponad tych co tylko w chwili spotkania potrafili si? chwali? swoim dorobkiem, a teraz oddaj? si? w nie wol?, jak szczury które widz?c kawa?ek sera b?d? wykonywa? pos?usznie rozkazy by go zdoby?. Ju? kiedy? by?em zmuszony do ucieczki, ale teraz ju? nie pope?ni? tego b??du, nie chc? si? ukrywa?.
Bo czy? nie o tych, którzy broni? prawo?ci i honoru ?piewane s? pie?ni? |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2009-03-23, 15:46
|
|
Co tak d?ugo Mistrzu drogi. Ju? nie mog? si? doczekac jak przeczytam o tym jak zgin?? Tauron Berseker Araha mistrz i wymiatacz w kosmos. Chocia? pewnie i tak prze?yje bo Micha? si? obrazi ?artuj? oczywi?cie |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-25, 17:12
|
|
Ale dowcipny jeste? Zapa? co? ostatnio ... jak prze?yj? to ci wpierdole ... masz to jak w banku |
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-03-25, 23:12
|
|
Ostatni wyszed? Ettard. Odwróci? si? jeszcze, spojrza? na elfa i krasnoluda i pokr?ci? w milczeniu g?ow?.
Absolutn? cisz? zak?óca? jedynie bezradny be?kot Lucjusza, obezw?adnionego przez Harmonidesa. Stoj?cy wokó? terminatorzy powoli wyci?gali miecze. Bezszelestnie.
Kohren mocniej ?cisn?? miecz. By? ch?odny niczym dech zimy.
- Dajcie im pi?kn? ?mier? - rzek? sucho Walerian i sam doby? bastarda.
Lucjusz zabulgota?, jego gard?o eksplodowa?o czerwieni?. Szcz?kn??y mechanizmy spustowe kusz.
A potem ich zaatakowali.
Czas zwolni?.
Gdy jest si? blisko ?mierci, zwraca si? uwag? na dziwne rzeczy. Jeden z terminatorów mia? krzywy nos. Wykrzywiona w nienawi?ci twarz przydawa?a temu posmaku groteskowo?ci.Stoj?cy z boku Walerian lekko si? garbi?, jakby ci??ar miecza przygniata? go ku ziemi. Zabójcy atakuj?cy szalonego krasnoluda wydawali si? emanowa? przera?eniem.
Oni naprawd? byli przera?eni! Dwóch odst?pi?o, dr??c rozpaczliwie, ich miecze opad?y na pod?og?.
Niski, garbaty Walerian splun?? wtedy i podniós? miecz. Ten zal?ni? purpurow? po?wiat?.
I runda
w pierwszej rundzie wy??cznie dwa strza?y z kusz.
Terminator1 strzela w Taurona, trafia (59). Zadaje 29 obra?e?, Tauron paruje 21, zostaje mu 63 ?ycia, wchodzi w sza? berserkerski, przybiera Mask? Grozy.
Terminator2 strzela w Kohrena, nie trafia (84).
Terminatorzy odrzucaj? kusze.
II runda
Atak, po trzech terminatorów i jednego castigatora na ka?dego, Walerian na razie z boku. Wrogowie maj? +30 do WW
Kohren
Castigator trafia krytycznie (6), zadaje 11+40 obra?e?, Kohren paruje 8, zbroja uszkodzona, Kohren ginie, wydaje PP.
Pozosta?e ciosy w tej rundzie ulegaj? uniewa?nieniu dzi?ki PP.
Kohren nie trafia (68 ).
Tauron
Harmonides trafia (54), zadaje 13+8 obra?e?, Tauron paruje 19, zosta?o mu 61 ?ycia.
Terminator4 trafia (52), zadaje 10+6 obra?e?, wszystko sparowane.
Terminator5 trafia (74), zadaje 14+6 obra?e?, Tauron paruje 20.
Terminator6 nie trafia (86).
Tauron trafia (28 ) Harmonidesa, zadaje 23+8 obra?e?, Harmonides paruje 11, zosta?o mu 30 ?ycia.
Harmonides trafia krytycznie (6), zadaje 14+40 obra?e?, Tauron paruje 20, zosta?o mu 41 ?ycia.
Terminator4 nie trafia (100).
Terminator5 trafia (40), zadaje 15+6 obra?e?, Tauron paruje 19, zosta?o mu 39 ?ycia.
Terminator6 trafia (59), zadaje 13+9 obra?e?, wszystko sparowane.
Harmonides trafia (63), zadaje 15+8 obra?e?, Tauron paruje 23.
Harmonides trafia (30), zadaje 10+8 obra?e?, wszystko sparowane.
Harmonides przezwyci??a strach.
Terminator4 ucieka.
Terminator5 ucieka.
Terminator6 przezwyci??a strach.
III runda
Walerian rusza ku Tauronowi, dojdzie w nast?pnej rundzie.
Kohren
Castigator trafia (89), zadaje 11+8 obra?e?, Kohren paruje 4, zostaje mu 5 ?ycia.
Terminator1 trafia (47), zadaje 14+6 obra?e?, Kohren paruje 3, ginie, wydaje PP.
Tauron
Terminator i Harmonides maj? +10 WW
Harmonides trafia (60), zadaje 15+8 obra?e?, Tauron paruje 21, zosta?o mu 37 ?ycia.
Terminator6 nie trafia (80).
Tauron trafia (80), zadaje 23+8 obra?e?, Harmonides paruje 10, zosta?o mu 9 ?ycia.
Terminator6 trafia w g?ow? (22), zadaje 14+6 obra?e?, Tauron paruje 7, zosta?o mu 24 ?ycia.
Harmonides trafia (65), zadaje 14+8 obra?e?, Tauron paruje 19, zosta?o mu 21 ?ycia.
Harmonides trafia w g?ow? (33), zadaje 14+8 obra?e?, Tauron paruje 7, zosta?o mu 6 ?ycia.
Harmonides trafia (41), zadaje 15+8 obra?e?, Tauron paruje 22, zosta?o mu 5 ?ycia. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2009-03-26, 18:14
|
|
| uuu.... nieciekawie, a co z nami? |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-26, 18:25
|
|
| Widzicie tchórze pierdoleni ... jakby?my razem walczyli to by?my mieli du?e szanse, ale wy wolicie by? niewolnikami. Watcher prosz? o wydzielenie tej bitwy, oni tego nie powinni czyta?, bo ich nie ma tutaj. |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2009-03-26, 20:42
|
|
Dok?adnie nie chc? tego czyta?, bo to ju? nie moja sprawa.
Nie mniej ?ycz? powodzenia. |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|