|
Warsztaty LVIII |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-11-08, 23:19
Baretki:  |
|
|
| Watcher napisał/a: | No jasne Smile Ja skleja?em gralowców, a obok mnie odby?y si? dwie bitwy w WFB, obie bardzo zajmuj?ce zreszt? (w obu gra?y le?ne elfy, te mi?oszowe zosta?y zgniecione przez Khemri a te moj?eszowe przez jaszczurki).
|
Z tym, ?e Moj?eszowe d?u?ej stawia?y opór. Nie powiem, ?e baaardzo du?y udzia? mia?a w tym katapulta która dzi?ki mojemu genialnemu strzelaniu zasi?gów i 4 trafieniom w punkt pod rz?d po prostu porzeza?a Elfów.
Aha, no i w ko?cu przynios?em SU na warsztaty. Oraz, zmieni?em w ko?cu czas w telefonie na zimowy
ps. A, ?o? moim zdaniem przegina?e? momentami ze s?ownictwem. Mi osobi?cie to nie przeszkadza, ale mog?e? si? chocia? powstrzyma? przy dzieciaku.
Te warsztaty z tego co pami?tam mia?y by? otwarte dla wszystkich ch?tnych, a tu stoi kole? nad sto?em i qiurwami rzuca wszem i wobec. Shame. |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-11-09, 22:32
|
|
|
| No szczerze powiem, ?e tak troch? te przekle?stwa nie by?y potrzebne bo jak wiadomo m?ody, ch?onny umys?, szybko takie s?owa ?yka. Ale ma?emu bardzo si? podoba?y figurki, opowiada? mi po wyj?ciu...chocia? ci?gn??o go ju? na wyjazd do babki;) |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-11-10, 10:58