|
Warsztaty LVII |
| Autor |
Wiadomość |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-10-25, 19:34
|
|
|
| No moje Tree Kinki to chyba pope?ni?y w tej bitwie padake ?ycia:D Dobre warsztaty, ha?as nieziemski mot?och i pop?och:P Gdybym by? Moj?eszem to na pewno nie zrozumia?bym zasad:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-10-25, 20:24
Baretki:  |
|
|
Army Builder 3.1 ale niestety jest to wersja p?atna i jeszcze nikt jej nie „skrakowa?” z?ama?. Pe?na wersja kosztuje 40 $ i mog? j? mie? 2 osoby.
Jest jeszcze wersja 2.3 Chyba, która jest z?amana, ale nie wiem jak tam u niej z plikami armijnymi, czyli czy kto? jeszcze robi uaktualnienia do niej.
http://www.wolflair.com/i...xt=army_builder
Z Watcherem chyba 2 lata temu kupili?my na spó?? w?a?nie wersj? 3.1
A tak przy okazji Watcher ?ci?ga?e? uaktualnienia do AB, bo by?o troch? tego ju?. LOTR, WH40K, WFB. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-10-25, 22:17
|
|
| Watcher napisał/a: | | Niech no kto? napisze raport bitewny Smile |
Hmm... ?miem zauwa?y?, ?e po "naszej" stronie nie by?o nikogo z graj?cych który by uczestniczy? od pocz?tku gry do ko?ca. Tak?e raport musi napisa? kto? z przegranej ekipy bo nikt z nas nie jest w stanie odda? ca?ej dramaturgii, klimatu i specyfiki starcia |
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-10-25, 22:31
|
|
|
No to czekamy na pasjonuj?cy opis bitwy
OT: No to lekka kicha...niestety nie znalaz?em swoich cytadelek i jak sobie przypominam po?yczy?em je kiedy? komu? i pewnie tyle je widzia?em...
Mam do pomalowania 20 skelich, Wraitha i dwóch necromancerów, trzeba by jakie? farby kupi?... |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-10-25, 22:59
|
|
Bitwa super, warsztaty te? pewnie jedne z lepszych
duscann, a co masz ogólnie do Wampirów, wiesz ?e Wraith to teraz nie jest hero tylko to jest oddzia? rare a ich chempionem jest banshee ? to jeden z lepszych oddzia?ów w wampirach. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-10-26, 21:28
|
|
|
Tak, tak wiem dlatego tego Wright`a chc? pomalowa? i dokupic drugiego (dotychczas le?a? i czeka? na lepsze czasy) co do banshee zawsze wymiata?a;) nawet jak by?a sama bez obstawy wrightów.
Co mam? gdzie? to pisa?em ju? ale napisze jeszcze raz:
1x Strigoi vampire
2x Necromancer (do pomalowania)
1x Wright (do pomalowania)
1x Banshee
1x Wight king
3x 20 Skelleton warriors (40 pomalowanych do grania, 20 sklejonych czeka na farby)
10x Dire wolfs
3x Spirit host
Jak si? pomaluje to co jest do pomalowania to si? pomysli nad dokupieniem czego? - pewnie ghouli bo do Strigoia i armi pieszej jak najbardziej klimatycznie b?d? pasowa? |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2008-10-26, 21:52
|
|
Strigoi vampire ju? jest nie grywalny...
Teraz nie ma ju? tych rodzin: Strigoi, Necrah, Blood Dragonsów. S? tylko von Carstein. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-10-26, 22:27
|
|
| Ale figurki grywalne s?, nie b?d? ju? mia?y w?a?ciwo?ci Strigoi na polu bitwy po prostu. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-10-27, 13:46
|
|
|
Strigoi od pocz?tku by? kupiony dla fluffu, taka bezmózga, sadystyczna przera?aj?ca i odrzucona przez wszystkich istota ciemno?ci. Wed?ug mnie najbardziej pasuje do niepancernej armii martwiaków.
Wi?nia mam tak? pro?b?, nie rób ze mnie totalnego noobka;) Doskonale wiem ?e nie ma ju? tych rodzin, ale nie wiem czy dostrzeg?e? ?e obok Vlada, Isabelli czy Konrada von carstein, mo?na wzi?? takich bohaterów jak - Vampire i Vampire Lord gdzie w?a?ciwie przyznajac im odpowiednie wampirze moce (np. Infinite hatred, Ghoulkin czy Supernatural horror i sprz?t) mo?na fluffowo dostosowa? ich do wygl?du figurki.
Wogóle armia mia?a si? sk?ada? z jednostek pieszych by robi? wra?enie na stole (spora liczebno?? i fajne klocki) nie chodzi?o o to by j? przegi?? (mia?em tak skomponowane wcze?niejsze armie Chaos i Orcs& Goblins), przecie? zawsze nie mo?na wygrywa?;)
A jak armia ma ten swój unikatowy klimat to nabiera indywidualno?ci i oryginalno?ci.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-10-27, 16:30
|
|
I to si? nazywa fantastyczne podej?cie do tego hobby! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|