|
Na co warto do Kina !!?? |
| Autor |
Wiadomość |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-07-13, 10:57 Na co warto do Kina !!??
|
|
|
Poruszajmy tu gor?ce tematy dotycz?ce aktualnie wy?wietlanych w polskich kinach filmów !! Warto podzieli? si? swoimi wra?eniami i poleci? dobry film i ostrzec przed s?abymi!!
Zaczne od tego! Wczoraj to jest 12ego lipca by?em "rozdziewiczy?" Cinema City w Pozna? Plaza. Pad?o na WOJN? SWIATÓW !! I...????? POLECAM WAM GOR?CO !!!! Film pozostawi? pewien niedosyt (coraz cz??ciej wychodz? z filmów z takim odczuciem) ale b?d? co b?d? Steven Spielberg przedstawi? inwazj? obcych na nasz? kochan? plan?tk? w sposób pora?aj?co realistycznie !!!!! WIelkie krocz?ce machiny "rolnicze" obcych w centrum wielkiego miasta robi? pora?aj?ce wra?enie !! Jako?c efektów audiowizualnych na najwy?szym poziomie !! Musiscie to zobaczy? na duzym ekranie !! D?wi?ki wydawane przez te maszyny poprostu rozbrajaj? !! Przypomina?o to ARmagedonow? muzyk? boskich tr?b z Biblii prosto wzi?tych. Scenki anihilacji ameryka?skiej armii wciskaj? w fotel. Zako?czenie filmu jest zaskakuj?ce ale.... pozostawiam wam wybór czy warto czy nie.
PS: Przed filmem by?y 3 wspania?e trailery !! Nowy trailer BATMANA, opowie?ci z NARDII (tutaj by?em zaskoczony bo nic o tym nie s?ysza?em a zapowiada nam si? kilku cz??ciowa gratka fantasy - nardia.com) oraz nowy film pt STEALTH powiem tylko ?e w tym ostatnim du?o si? lata na nowoczesnych maszynach bojowych, obsada dobra. |
| Ostatnio zmieniony przez darthmateusz 2005-08-13, 17:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-07-13, 11:27
Baretki:  |
|
|
Na Wojn? ?wiatów si? szykuj? od dawna, ale niestety chyba w Chodzie?y przyjdzie mi to obejrze? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-13, 14:33
|
|
Pytanie do DarthMateusza: Czy by?e? mo?e na sensie, gdzie wykorzystywana jest moc kina chodzi mi o trójwymiar. Wiem, ?e s? dwa filmy o Dinozaurach i o czym? tam jeszcze |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-13, 18:40
|
|
Drugi Film Podwodny Las si? zwie . Leci ju? trzeci Everest . |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-07-13, 19:39
|
|
|
By?em na Podwonym Lesie!! Kapitalna sprawa! Nawet nie spodziewa?em si?, ?e efekt 3D jest taaaaaak realistyczny!! Szok!
Ale najwi?ksze wra?enie zrobi?y na mnie trailery innych filmów 3D: GALAPAGOS - duuu?o jaszczurów, ska? i nurkowania, oraz ISS, czyli MI?DZYNARODOWA STACJA KOSMICZNA - ekipa IMAX sfilmowa?a ca?y dotychczasowy proces budowy stacji!! Zdj?cia z orbituj?cymi na zewn?trz stacji astronautami powali?y mnie na ?opatki!! POLECAM POLECAM POLECAM!! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-13, 21:38
|
|
| Tak reklamy filmów by?y zar?biaszcze. Chocia? do Stacji Kosmicznej jako? nie mog?em si? przyzwyczai?. Jako? ci ludzie mi tam nie pasowali jak by zostali tam wklejeni. Taki mia?em efekt dziwny. A ja bym sobie poszed? na Wy?cigi NASCAR. Tylko szkoda, ?e nie puszczaj?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-07-15, 12:06
|
|
Hmm, ci?gle s?ysz? bardzo pozytywne recenzje Madagaskaru, mo?e na to by si? przej?? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-07-15, 20:24
|
|
|
Spoko, moje córeczki te? ci?gle o nim mi mówi?. Mo?e zabra?by? je z sob?, bo ja nawet na moje pozycje nie wyrabiam. |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-07-17, 02:37
|
|
|
Bylam wczoraj na "Batman Begins" i moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne Jeszcze moze pojde na "Dark Water" i wam napisze jak bylo |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-07-18, 10:13
|
|
|
AMy AMy AMy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy podzieli? si? swoimi odczuciami co do BATMANA nowego !!!! To juz leci w kinach?? Ja my?la?em ?e jeszcze nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-07-18, 12:51
|
|
Do??czam si? do pro?by |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-07-18, 17:02
|
|
|
| darthmateusz napisał/a: | To juz leci w kinach?? Ja my?la?em ?e jeszcze nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Co za go??!! Przecie? Amy jest obecnie w Kanadzie!! a u nas Batman zadebiutuje pod koniec lipca! Radz? uwa?niej czyta? forum i nie o?miesza? si?! |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-07-18, 21:30
|
|
|
No mowie film mi sie ogolnie bardzo podobal. To nie byl taki Batman jak zwykle, czyli, ze super hero, ale tak raczej historia czlowieka, ktory walczy ze swoimi lekami (sorry, nie ma tu polskich liter) Nie wiem co tu jeszcze pisac, nie umiem po polsku tak sie odzwyczailam od tego jezyka, ze szok...[/fade] |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
carlos
Żebrak

|
Wysłany: 2005-07-18, 22:04
|
|
|
| Wczoraj ogladalem MTV Making The Movie, wlasnie o nowym batmanie. Zachecajace. Ogolnie filmy z Batmanem srednio mi sie podobaly, ale ten to juz co innego. Ogolnie wszystko jest bardzo realistyczne, bo unikali efektow komputerowych, tylko starali sie robic jak najwiecej w realu. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-07-19, 13:10
|
|
Mi?dzy innymi dlatego dla mnie tylko cz??? pierwsza rz?dzi, reszta to SHIET !! |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|