Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Na co warto do Kina !!??
Autor Wiadomość
darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-07-13, 10:57   Na co warto do Kina !!??

Poruszajmy tu gor?ce tematy dotycz?ce aktualnie wy?wietlanych w polskich kinach filmów !! Warto podzieli? si? swoimi wra?eniami i poleci? dobry film i ostrzec przed s?abymi!!

Zaczne od tego! Wczoraj to jest 12ego lipca by?em "rozdziewiczy?" Cinema City w Pozna? Plaza. Pad?o na WOJN? SWIATÓW !! I...????? POLECAM WAM GOR?CO !!!! Film pozostawi? pewien niedosyt (coraz cz??ciej wychodz? z filmów z takim odczuciem) ale b?d? co b?d? Steven Spielberg przedstawi? inwazj? obcych na nasz? kochan? plan?tk? w sposób pora?aj?co realistycznie !!!!! WIelkie krocz?ce machiny "rolnicze" obcych w centrum wielkiego miasta robi? pora?aj?ce wra?enie !! Jako?c efektów audiowizualnych na najwy?szym poziomie !! Musiscie to zobaczy? na duzym ekranie !! D?wi?ki wydawane przez te maszyny poprostu rozbrajaj? !! Przypomina?o to ARmagedonow? muzyk? boskich tr?b z Biblii prosto wzi?tych. Scenki anihilacji ameryka?skiej armii wciskaj? w fotel. Zako?czenie filmu jest zaskakuj?ce ale.... :D pozostawiam wam wybór czy warto czy nie.

PS: Przed filmem by?y 3 wspania?e trailery !! Nowy trailer BATMANA, opowie?ci z NARDII (tutaj by?em zaskoczony bo nic o tym nie s?ysza?em a zapowiada nam si? kilku cz??ciowa gratka fantasy - nardia.com) oraz nowy film pt STEALTH :-D powiem tylko ?e w tym ostatnim du?o si? lata na nowoczesnych maszynach bojowych, obsada dobra.
Ostatnio zmieniony przez darthmateusz 2005-08-13, 17:39, w całości zmieniany 1 raz  

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-07-13, 11:27   
   Baretki: zalozyciel

Na Wojn? ?wiatów si? szykuj? od dawna, ale niestety chyba w Chodzie?y przyjdzie mi to obejrze? :??:

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-07-13, 14:33   
   Baretki: tartar zalozyciel

Pytanie do DarthMateusza: Czy by?e? mo?e na sensie, gdzie wykorzystywana jest moc kina chodzi mi o trójwymiar. Wiem, ?e s? dwa filmy o Dinozaurach i o czym? tam jeszcze :D

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2005-07-13, 18:40   

Drugi Film Podwodny Las si? zwie :-D . Leci ju? trzeci Everest :-D .

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-07-13, 19:39   

By?em na Podwonym Lesie!! Kapitalna sprawa! Nawet nie spodziewa?em si?, ?e efekt 3D jest taaaaaak realistyczny!! Szok! :shock:
Ale najwi?ksze wra?enie zrobi?y na mnie trailery innych filmów 3D: GALAPAGOS - duuu?o jaszczurów, ska? i nurkowania, oraz ISS, czyli MI?DZYNARODOWA STACJA KOSMICZNA - ekipa IMAX sfilmowa?a ca?y dotychczasowy proces budowy stacji!! Zdj?cia z orbituj?cymi na zewn?trz stacji astronautami powali?y mnie na ?opatki!! POLECAM POLECAM POLECAM!!

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2005-07-13, 21:38   

Tak reklamy filmów by?y zar?biaszcze. Chocia? do Stacji Kosmicznej jako? nie mog?em si? przyzwyczai?. Jako? ci ludzie mi tam nie pasowali jak by zostali tam wklejeni. Taki mia?em efekt dziwny. A ja bym sobie poszed? na Wy?cigi NASCAR. Tylko szkoda, ?e nie puszczaj?.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-07-15, 12:06   

Hmm, ci?gle s?ysz? bardzo pozytywne recenzje Madagaskaru, mo?e na to by si? przej?? :-)

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-07-15, 20:24   

Spoko, moje córeczki te? ci?gle o nim mi mówi?. Mo?e zabra?by? je z sob?, bo ja nawet na moje pozycje nie wyrabiam. :lol:

Amy 
Margrabia

Wysłany: 2005-07-17, 02:37   

Bylam wczoraj na "Batman Begins" i moje odczucia sa jak najbardziej pozytywne :-) Jeszcze moze pojde na "Dark Water" i wam napisze jak bylo :P
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2005-07-18, 10:13   

AMy AMy AMy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosimy podzieli? si? swoimi odczuciami co do BATMANA nowego !!!! To juz leci w kinach?? Ja my?la?em ?e jeszcze nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-07-18, 12:51   

Do??czam si? do pro?by :-)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2005-07-18, 17:02   

darthmateusz napisał/a:
To juz leci w kinach?? Ja my?la?em ?e jeszcze nie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eek:

Co za go??!! Przecie? Amy jest obecnie w Kanadzie!! a u nas Batman zadebiutuje pod koniec lipca! Radz? uwa?niej czyta? forum i nie o?miesza? si?!

Amy 
Margrabia

Wysłany: 2005-07-18, 21:30   

No mowie film mi sie ogolnie bardzo podobal. To nie byl taki Batman jak zwykle, czyli, ze super hero, ale tak raczej historia czlowieka, ktory walczy ze swoimi lekami (sorry, nie ma tu polskich liter) :D Nie wiem co tu jeszcze pisac, nie umiem po polsku :P tak sie odzwyczailam od tego jezyka, ze szok...[/fade]
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through

carlos 
Żebrak

Wysłany: 2005-07-18, 22:04   

Wczoraj ogladalem MTV Making The Movie, wlasnie o nowym batmanie. Zachecajace. Ogolnie filmy z Batmanem srednio mi sie podobaly, ale ten to juz co innego. Ogolnie wszystko jest bardzo realistyczne, bo unikali efektow komputerowych, tylko starali sie robic jak najwiecej w realu.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-07-19, 13:10   
   Baretki: tartar zalozyciel

Mi?dzy innymi dlatego dla mnie tylko cz??? pierwsza rz?dzi, reszta to SHIET !! :gunner1:

Odpowiedz do tematu