Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mistrzostwa Chodzie?y w HoMM
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2007-12-16, 00:57   
   Baretki: zalozyciel

Poniewa? organizator przez wiele godzin b?dzie si? pewnie regenerowa?, wyr?cz? go:

Zwyci?zc? zosta? Stefan, na FO zwany stefanembathory. :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

El Romano 
Giermek

Wysłany: 2007-12-16, 02:17   

Watcher napisał/a:
Poniewa? organizator przez wiele godzin b?dzie si? pewnie regenerowa?, wyr?cz? go:

Kurna a ja z nim wtopi?em w pierwszej rozgrywce. Swoj? drog? parti? uwa?am za baaaardzo udan?. By?y dwie du?e bitwy, z których pierwsz? wygra?em ja (Bo?e pob?ogos?aw O?lepienie ;) ), a drug? On (obrona w swoim zamku zdecydowanie du?o daje :) ) Generalnie gra?o si? bardzo przyjemnie. Gratulacje Stefan!

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-12-16, 09:46   
   Baretki: tartar zalozyciel

By?o zajebi?cie. Fantastycznie si? bawi?em z Vice mistrzem , czyli z Januszem. Grali?my przesz?o 2,5 miesi?ca, a ca?y konflikt wybuch? od ?ódki :D . Pozdro dla Janusza i gratki dla Stefana (mia?e? szcz??cie stary, ?e na mnie nie trafi?e? :D ). Prawdopodobnie w styczniu ruszy kolejny turniej, ale na ten temat niech wypowie si? organizator :-)

Klub: battleground-castigatores

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-12-16, 10:39   

Drzewiec napisał/a:
By?o zajebi?cie. Fantastycznie si? bawi?em z Vice mistrzem , czyli z Januszem. Grali?my przesz?o 2,5 miesi?ca, a ca?y konflikt wybuch? od ?ódki :D . Pozdro dla Janusza i gratki dla Stefana (mia?e? szcz??cie stary, ?e na mnie nie trafi?e? :D ). Prawdopodobnie w styczniu ruszy kolejny turniej, ale na ten temat niech wypowie si? organizator :-)

Zgodz? si?, Wasza gra by?a, hm, oryginalna :) Tak samo, gratuluj? Stefan i Janusz, niestety nie uda?o si? :)

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2007-12-16, 10:46   
   Baretki: zalozyciel

El Romano napisał/a:
Watcher napisał/a:

Kurna a ja z nim wtopi?em w pierwszej rozgrywce. Swoj? drog? parti? uwa?am za baaaardzo udan?. By?y dwie du?e bitwy, z których pierwsz? wygra?em ja (Bo?e pob?ogos?aw O?lepienie ;) ), a drug? On (obrona w swoim zamku zdecydowanie du?o daje :) ) Generalnie gra?o si? bardzo przyjemnie. Gratulacje Stefan!
My?l? ?e Stefan si? nie obrazi je?li powiem, ?e po wszystkim powiedzia? mi, i? ze wszystkich jego bitew (w??czaj?c fina?) zdecydowanie najtrudniejsza by?a z Tob? :) U?y? nawet stwierdzenia "przedwczesny fina?".

Ja haniebnie poleg?em ju? w pierwszej rundzie z Kalim, minutowe rundy za bardzo mnie zestresowa?y, poza tym nie spodziewa?em si? pojawienia si? Kalego tu? obok mnie ju? w pierwszym tygodniu bodaj :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

El Romano 
Giermek

Wysłany: 2007-12-16, 11:38   

Watcher napisał/a:
My?l? ?e Stefan si? nie obrazi je?li powiem, ?e po wszystkim powiedzia? mi, i? ze wszystkich jego bitew (w??czaj?c fina?) zdecydowanie najtrudniejsza by?a z Tob? :) U?y? nawet stwierdzenia "przedwczesny fina?".

Mi?o to s?ysze? :) Szkoda, ?e czas nie pozwoli? na troch? inny system rozgrywek, bo ch?tnie bym si? zmierzy? z innymi forumowiczami. Ale trudno. I tak uwa?am, ?e Giz wykona? kawa? dobrej roboty i mimo pocz?tkowych zgrzytów nie straci? g?owy. Ja bym si? w?ciek? na jego miejscu na te problemy z kompem ju? na samym pocz?tku ;)

Propi 
Baron

Wysłany: 2007-12-16, 13:12   

To co, nast?pny turniej w Domu Kultury na ul. Stablewskiego przy rynku ?azarskim w Poznaniu? :)

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2007-12-19, 12:02   

dziekuj? wszystkim za przybycie! przepraszam za pewne niedogodno?ci (temperatura!) i zapraszam na nast?pny turniej w styczniu/lutym

mam pytanie: czy znowu w formule jednodniowej czy te? mo?e wielodniowej - po losowaniu przeciwnicy ustalaj? termin spotkania w kafejce ChDK; mo?na by gra? do 2óch zwyci?stw

Propi 
Baron

Wysłany: 2007-12-19, 12:05   

A czemu nie zrobi? czego? w ?wi?ta? :) Skoro b?dzie alternatywa... mo?eby i HoMM odpali?? Chyba nie chcecie mnie skazywa? na cierpienie przez dwa tygodnie w domu ;)

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2007-12-19, 13:05   

w ?wi?ta mam zamiar odpoczywa? :)
ale b?dziesz mó? zagra? z Poznania przez virtualny lan hamachi

kolejno??:

1. Sebastian Nowak
2. Grzegorz Herman
3. Kacper Binert
4. Jakub Fafu?a

wyróznienie dla 8letniego ?wier?finalisty Miko?aja Drosta i dla Natalii Dziabas za udane reprezentowanie p?ci pi?knej!

stefanbathory 
Żebrak

Wysłany: 2008-01-23, 21:27   

Potwierdzam - El Romano jest bardzo dobry w HoMM i ten pojedynek by? najtrudniejszy
Ogolnie gralem bardzo odwaznie od poczatku w kazdej partii atakujac wszystko co sie ruszalo lub nie uciekalo ;P
Jesli ktos jest chetny do gry przez neta to pisac :)
Szczególy uzgodnimy
Atmosfera fajna - brakowalo tylko malego co nieco ale to i dobrze gdyz nie wytrzymalbym w moim wieku do fina?u ;)

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2008-05-13, 18:34   

Mo?e z racji zbli?aj?cych sie wakacji znowu troch? sobie pogra???

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-05-13, 18:44   
   Baretki: tartar zalozyciel

kali napisał/a:
Mo?e z racji zbli?aj?cych sie wakacji znowu troch? sobie pogra???

Jestem jak najbardziej ZA, ale w weekend, bo nie wszyscy maj? wakacje :-D

Klub: battleground-castigatores

KurokiKaze 
Król

Armia WFB:
Lizardmen

Wysłany: 2008-05-13, 19:21   

Jestem równie? za, je?eli w wakacje to mi pasuje. Odno?nie HoMM to kiedy? ?ci?gn??em jakie? mapy z internetu, i ostatnio wieczorami powracam do tej gry, z pasj? pokonuj?c pot??ne potwory, zyskuj?c niezwyk?e umiej?tno?ci i artefakty. :gunner:

Shogun Tokugawa Ieyasu

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2008-05-14, 12:37   

spoko pogramy, planuj? turniej w heroes III i w WOGa, a Lenor w Quaka; macie jescze jakie? propozycje? tylko pami?tajcie, ?e nasze blaszaki nie s? 1ej m?odo?ci

Odpowiedz do tematu