|
Mistrzostwa Chodzie?y w HoMM |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-16, 00:57
Baretki:  |
|
|
Poniewa? organizator przez wiele godzin b?dzie si? pewnie regenerowa?, wyr?cz? go:
Zwyci?zc? zosta? Stefan, na FO zwany stefanembathory. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
El Romano
Giermek

|
Wysłany: 2007-12-16, 02:17
|
|
|
| Watcher napisał/a: | Poniewa? organizator przez wiele godzin b?dzie si? pewnie regenerowa?, wyr?cz? go:
Kurna a ja z nim wtopi?em w pierwszej rozgrywce. Swoj? drog? parti? uwa?am za baaaardzo udan?. By?y dwie du?e bitwy, z których pierwsz? wygra?em ja (Bo?e pob?ogos?aw O?lepienie ), a drug? On (obrona w swoim zamku zdecydowanie du?o daje ) Generalnie gra?o si? bardzo przyjemnie. Gratulacje Stefan! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-16, 09:46
|
|
By?o zajebi?cie. Fantastycznie si? bawi?em z Vice mistrzem , czyli z Januszem. Grali?my przesz?o 2,5 miesi?ca, a ca?y konflikt wybuch? od ?ódki . Pozdro dla Janusza i gratki dla Stefana (mia?e? szcz??cie stary, ?e na mnie nie trafi?e? ). Prawdopodobnie w styczniu ruszy kolejny turniej, ale na ten temat niech wypowie si? organizator |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-12-16, 10:39
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | By?o zajebi?cie. Fantastycznie si? bawi?em z Vice mistrzem , czyli z Januszem. Grali?my przesz?o 2,5 miesi?ca, a ca?y konflikt wybuch? od ?ódki . Pozdro dla Janusza i gratki dla Stefana (mia?e? szcz??cie stary, ?e na mnie nie trafi?e? ). Prawdopodobnie w styczniu ruszy kolejny turniej, ale na ten temat niech wypowie si? organizator |
Zgodz? si?, Wasza gra by?a, hm, oryginalna Tak samo, gratuluj? Stefan i Janusz, niestety nie uda?o si? |
_________________ |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-16, 10:46
|
|
| El Romano napisał/a: | | Watcher napisał/a: | Poniewa? organizator przez wiele godzin b?dzie si? pewnie regenerowa?, wyr?cz? go:
Kurna a ja z nim wtopi?em w pierwszej rozgrywce. Swoj? drog? parti? uwa?am za baaaardzo udan?. By?y dwie du?e bitwy, z których pierwsz? wygra?em ja (Bo?e pob?ogos?aw O?lepienie ), a drug? On (obrona w swoim zamku zdecydowanie du?o daje ) Generalnie gra?o si? bardzo przyjemnie. Gratulacje Stefan! | My?l? ?e Stefan si? nie obrazi je?li powiem, ?e po wszystkim powiedzia? mi, i? ze wszystkich jego bitew (w??czaj?c fina?) zdecydowanie najtrudniejsza by?a z Tob? U?y? nawet stwierdzenia "przedwczesny fina?".
Ja haniebnie poleg?em ju? w pierwszej rundzie z Kalim, minutowe rundy za bardzo mnie zestresowa?y, poza tym nie spodziewa?em si? pojawienia si? Kalego tu? obok mnie ju? w pierwszym tygodniu bodaj |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
El Romano
Giermek

|
Wysłany: 2007-12-16, 11:38
|
|
|
| Watcher napisał/a: | My?l? ?e Stefan si? nie obrazi je?li powiem, ?e po wszystkim powiedzia? mi, i? ze wszystkich jego bitew (w??czaj?c fina?) zdecydowanie najtrudniejsza by?a z Tob? U?y? nawet stwierdzenia "przedwczesny fina?". |
Mi?o to s?ysze? Szkoda, ?e czas nie pozwoli? na troch? inny system rozgrywek, bo ch?tnie bym si? zmierzy? z innymi forumowiczami. Ale trudno. I tak uwa?am, ?e Giz wykona? kawa? dobrej roboty i mimo pocz?tkowych zgrzytów nie straci? g?owy. Ja bym si? w?ciek? na jego miejscu na te problemy z kompem ju? na samym pocz?tku |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2007-12-16, 13:12
|
|
|
To co, nast?pny turniej w Domu Kultury na ul. Stablewskiego przy rynku ?azarskim w Poznaniu? |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-12-19, 12:02
|
|
|
dziekuj? wszystkim za przybycie! przepraszam za pewne niedogodno?ci (temperatura!) i zapraszam na nast?pny turniej w styczniu/lutym
mam pytanie: czy znowu w formule jednodniowej czy te? mo?e wielodniowej - po losowaniu przeciwnicy ustalaj? termin spotkania w kafejce ChDK; mo?na by gra? do 2óch zwyci?stw |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2007-12-19, 12:05
|
|
|
A czemu nie zrobi? czego? w ?wi?ta? Skoro b?dzie alternatywa... mo?eby i HoMM odpali?? Chyba nie chcecie mnie skazywa? na cierpienie przez dwa tygodnie w domu |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-12-19, 13:05
|
|
|
w ?wi?ta mam zamiar odpoczywa?
ale b?dziesz mó? zagra? z Poznania przez virtualny lan hamachi
kolejno??:
1. Sebastian Nowak
2. Grzegorz Herman
3. Kacper Binert
4. Jakub Fafu?a
wyróznienie dla 8letniego ?wier?finalisty Miko?aja Drosta i dla Natalii Dziabas za udane reprezentowanie p?ci pi?knej! |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
stefanbathory
Żebrak

|
Wysłany: 2008-01-23, 21:27
|
|
|
Potwierdzam - El Romano jest bardzo dobry w HoMM i ten pojedynek by? najtrudniejszy
Ogolnie gralem bardzo odwaznie od poczatku w kazdej partii atakujac wszystko co sie ruszalo lub nie uciekalo ;P
Jesli ktos jest chetny do gry przez neta to pisac
Szczególy uzgodnimy
Atmosfera fajna - brakowalo tylko malego co nieco ale to i dobrze gdyz nie wytrzymalbym w moim wieku do fina?u |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-05-13, 18:34
|
|
|
| Mo?e z racji zbli?aj?cych sie wakacji znowu troch? sobie pogra??? |
_________________ |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-05-13, 18:44
|
|
| kali napisał/a: | | Mo?e z racji zbli?aj?cych sie wakacji znowu troch? sobie pogra??? |
Jestem jak najbardziej ZA, ale w weekend, bo nie wszyscy maj? wakacje |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2008-05-13, 19:21
|
|
|
Jestem równie? za, je?eli w wakacje to mi pasuje. Odno?nie HoMM to kiedy? ?ci?gn??em jakie? mapy z internetu, i ostatnio wieczorami powracam do tej gry, z pasj? pokonuj?c pot??ne potwory, zyskuj?c niezwyk?e umiej?tno?ci i artefakty. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-05-14, 12:37
|
|
|
| spoko pogramy, planuj? turniej w heroes III i w WOGa, a Lenor w Quaka; macie jescze jakie? propozycje? tylko pami?tajcie, ?e nasze blaszaki nie s? 1ej m?odo?ci |
|
|
|
 |
|
|