|
Call of Duty IV |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-30, 00:13 Call of Duty IV
Baretki:  |
|
|
?ci?gn??em sobie demo, ustawi?em najwy?szy poziom trudno?ci... i nie mog? przej?? Gra zapowiada si? wy?mienicie, pocz?tkowe zastrze?enia do zdradzenia tematyki II wojny ?wiatowej ulecia?y niczym poranna mg?a. W demie dost?pna jest misja w jakim? arabskim mie?cie, chaotyczno?? miejskiej potyczki oddana wy?mienicie! Grafika fotorealistyczna, ze zdziwieniem musz? przyzna? ?e mój nienajlepszy piec chrupn?? tylko dwukrotnie To gra z gatunku tych sugestywnych: w?a?nie strasznie boli mnie kark, zauwa?y?em bowiem ?e odruchowo schyla?em si? przed kulami lec?cymi z monitora Ech, szkoda ?e nie mam nadprogramowych 100 z?otych (tyle pewnie kosztuje to cacko) |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-30, 17:34
|
|
Szcz?kopad ... gra powala grafik?, miodno?ci? i klimatem. W t? niesamowit? gr? (któr? napewno kupi? bo to tylko kwestia czasu) mia?em okazj? ostro przetestowa? u Maczugi na PS 3. Napisz? krótko - ta gra to MUST HAVE |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-30, 18:55
|
|
A ja si? z?ama?em i kupi?em dzisiaj W?a?nie prowadz? akcj? wyzwole?cz? na Pó?wyspie Arabskim Gra jest naprawd? wielka. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2007-11-30, 21:08
|
|
|
| Watcher napisał/a: | A ja si? z?ama?em i kupi?em dzisiaj |
Zbyt d?ugo w?tpliwo?ci nie trwa?y, jak widz? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-11-30, 23:10
|
|
Gra ma zbyt du?y magnetyzm |

|
|
|
 |
Strza?a
Konetabl

|
Wysłany: 2007-11-30, 23:41
|
|
|
No, to te? sobie demko ?ci?gn??em, i rzeczywi?cie, gra jest wspania?a na prawde dobrze oddaje wspó?czesne pole walki (na tyle, na ile ja to mog? stwierdzic ) teraz tylko pe?n? wersje zdobyc. A jeszcze taka ma?a uwaga... kiedy? tak te? zachwyca?em sie Maxem Payn'em, którego pe?na wersja zajmowa?a tyle miejsca, co po?owa tego dema |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-12-02, 23:10
|
|
|
W demo gra?em, gr? kupi?em i... sie nie moge oderwa?!!! Po porstu CZAD zgubi?em gdzies graj?c w nia 4 bite godziny- tak nie wciagne?o mnie nic od czasow Baldurs gate 2. A tryb gry online*- miód W. polecam ci
*W kwestii wyjasnienia: strzelajac sie z ludzmi on-line zdobywamy doswiadczenie bojowe, a im wiekszy level postaci tym wiecej broni, kamuflazy, dodatkow, umiejetnosci mamy odblokowane,na dodatek istnieje jakby maly edytor postaci, ktory pozwala wybrac co dokladnie nasz on-lineowy zolniez ma posiadac... uton??em w trybie sieciowym |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-02, 23:21
|
|
W?a?nie prze?y?em (albo i nie) atak j?drowy No i odby?em podró? sentymentaln? do Czernobyla Gra mia?d?y! Nie potrafi? przyczepi? si? do niczego, obok Half Life najlepszy shooter w moim ?yciu |

|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-12-03, 10:49
|
|
|
Masz racj? czarnobyl ROXXX!!!
chyba sie scisne i zag?osuj? na najlepsza gr? roku (nigdy tego nie robi?em, ale co tam- i jeszcze s? nagrody) w CD-Action. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-12-03, 19:09
|
|
|
Pyszne recenzje widz?... Te? ?ci?gn? w najbli?szym czasie demko.
Sorry za ma?y offtop, ale ostatnio nie by?em na bie??co w ?wiecie gier komputerowych. Chodzi mi o Call of Duty 3. Czy by?o tylko na Play Station, czy je przegapi?em? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-12-03, 23:47
|
|
|
Seria CoD to multiplatformer. Znajdziesz j? nawet na DualScreen'ie! |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-12-04, 17:37
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Gra mia?d?y! Nie potrafi? przyczepi? si? do niczego, obok Half Life najlepszy shooter w moim ?yciu |
Oczywi?cie walczysz na swoim TV?!? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-04, 18:33
|
|
Oczywi?cie na swoim monitorze Na tv zobaczy?em dla próby, fajnie ale bez bezprzewodowej klawiatury nie pogram |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-04, 22:50
|
|
Choinka, zderzy?em si? ze ?cian?, zaleg?em na tym wzgórzu w Azerbejd?anie, zniszczy?em cztery czo?gi i mam teraz zej?? w dó? do strefy l?dowania Tyle, ?e jest 300 metrów dalej napakowanych Rosjanami, mam niby dziewi?? wspar? powietrznych ale i tak si? zatrzymuj? mniej wi?cej na tym betonowym tarasie ze schodami po dziesi?ciu próbach na razie mam do?? |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-12-06, 23:42
|
|
Znowu troch? uda?o mi si? wygospodarowa? czasu Uciekam w?a?nie z wyrzutni rakiet, ale? tam by?o ci??ko |

|
|
|
 |
|
|