|
Szlaki Zewn?trzne |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-26, 22:47
Baretki:  |
|
|
Ale na jego odpowied? czasami mo?esz sobie poczeka? do?? d?ugo jak w ogóle si? doczekasz?
Tak, ?e mo?e b?dzie mo?e nie |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-12-26, 23:12
|
|
| Obowi?zuj? 2 dni. A poza tym: Ingmar. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-12-26, 23:50
|
|
| W?a?nie, poczeajmy na wszystkich. Jak b?dzie 3:1 to z bólem serca si? dostosuje. Jak nie, to ide w zaparte, najwy?ej pójde sam:P |
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-12-27, 15:35
|
|
|
Przypomina mi si? troch? podobna scena z pierwszej cz?sci Neverwinter Nights - z 3 drogami do wyboru - ka?da by?a inaczej nazwana . Naj?atwiejsza by?a chyba ?rodkowa - Droga Prawdy o ile pami?tam . Pozosta?e - Droga Wspó?czucia i czego? tam jeszcze prowadzi?y do pomieszcze? obsadzonych przez gromad? wra?ych stworów. W?tpi? ?eby istnia?a tu jaka? analogia , ale... .
Wybieram drog? ?rodkow? panowie .Pewnie i tak w ko?cu przyjdzie nam zmierzy? si? z demonem lub jego s?ugami niezale?nie od tego któr?dy pójdziemy. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-27, 15:44
|
|
no to mamy tu mam?y problem, ewentualnie mo?emy si? podzieli?, a co do analogii to Bóg nakaza? i?? w prawo |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-12-27, 15:59
|
|
| HA! A wi?c id?my prosto! Jak chcecie to mo?ecie i?? w prawo, przynajmniej nie narobisz nam k?opotów krasnoludzie jakimi? g?upimi wyskokami! |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-27, 18:44
|
|
| Niech si? tak stanie futrzaku! |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-27, 22:41
|
|
Ale jaja znów si? mamy podzieli?. Opami?tajcie si? przecie? w kupie si?a a tak nasze si?y topniej? raptownie. Zastanówcie si?.
O a mo?e rzut monet?? B?dzie sprawiedliwie. Prawa strona monety idziemy 2 lewa idziemy 3. Mo?e ?lepy los za nas zdecyduje. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-12-28, 14:51
|
|
|
| S?usznie lepiej trzymajmy si? razem - przynajmniej nie b?dziemy musieli si? potem cofa? by wyci?gn?? jakie? zapalczywe krasnoludy z tarapatów , w które te si? same pchaj?. Radzi?bym jednak mniej szar?owa? i nie rzuca? si? na wszystko co si? rusza. Jestem za losowaniem - rzucajmy ju? t? monet?. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-12-28, 15:02
|
|
-Argh! Mam do??, wy Vandejczycy... tylko wam hazard w g?owie!
Id? prosto, a wy na Hammedrega idzcie nawet do samego Todena!
Odchodze, i nie zamierzam sie zatrzyma?, ani nawet odwróci? g?owy. |
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-12-28, 15:14
|
|
|
| A niech szlak trafi tego wilko?aka - je?li ka?dy z nas b?dzie zlewa? decyzj? pozosta?ych to równie dobrze mo?emy podci?? sobie ?y?y ju? teraz by zaoszcz?dzi? czasu demonowi. Arrrghhh.... Mimo wszystko id? za nim - kto? musi ratowa? jego w?ochat? skór?. Nie koja?? ?eby moja posta? wcze?niej prowadzona przez Watchera to deklarowa?a - ale zgodnie z moimi domy?lnymi ustawieniami - je?li spadnie mi ?ycie poni?ej 50% to uzywam geniusza zdrowienia - tak wi?c u?ywam go teraz. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-28, 22:31
|
|
Droga wolna id? gdzie Ci? nogi ponios?. Mo?e na ko?cu tej drogi jaka? smaczna ko?? b?dzie na Ciebie czeka?. Jak mówi?em droga wolna i nie my?l, ?e kto? pójdzie za Tob?, bo si? tak Tobie spodoba?o.
Po diab?a brali?my go do dru?yny? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-29, 17:21
|
|
| W?ochatemu odbija po prostu. Widoczonie jak czego? nie rozumie to popada w panik?, a to jest najmniej nam potrzebne. No có? jednak dojdzie do podzia?u, ale przemy?l to jeszcze raz i we? si? w gar??, pomy?l tylko czy wi?ksze szanse mamy na przetrwanie je?eli si? rozdzielimy ?? |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-12-29, 22:31
|
|
Lepiej niech idzie swoj? drog?, bo wida?, ?e dba o w?asna dup? i ma w zwyczaju robi? wszystko po swojemu. Wol? nie liczy? na niego, gdy dojdzie do czego? naprawd? powa?nego, bo gotów zdradzi?, je?eli taka my?l przyjdzie mu do g?owy. Lepiej nie liczy? na takich ludzi jak Ty.
Id?, wi?c swoja drog? a my swoj? i lepiej ju? na naszej drodze si? nie pojawiaj. |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-12-30, 14:56
|
|
|
| Hej panowie - ostud?my ju? nasze emocje. Czas rusza? do przodu. Swoj? drog? mogliby?my najpierw pootwiera? wszystkie drzwi po koleji posprawdza? co si? za nimi kryje - pierwszy rzut oka na wn?trze móg?by nam co? podpowiedzie? - któr? drog? obra?. Có? za pó?no ju? na to , ja w ka?dym razie pod??am za tym szalonym wilkiem. |
|
|
|
 |
|
|