Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Szlaki Zewn?trzne
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-12-24, 13:37   
   Baretki: tartar zalozyciel

Uciekaj wilczku, uciekaj, bo to nie twoje przeznaczenie sta? si? Legend?, nie jest Ci dane by? odwa?nym herosem tylko s?abym i tchórzliwym zwierz?ciem i nie wiem jak taki tchórz mo?e by? wyznawc? Araha - HA?BA. I nie wypowiadaj imienia mego brata, bo nie jeste? godny. Có? demonie to sprawa mi?dzy tob? a mn? ... Arahu w imi? twojego mi?osierdzia, w imi? twej wielkiej odwagi wobec Niesprawiedliwo?ci oraz w imi? Dobra wspomó? swojego wyznawc? w wyko?czeniu tego czego?. Zabi?e? mojego brata, to b?dzie kosztowa?o Ci? bardzo du?o, a mianowicie twoje n?dzne istnienie.

Klub: battleground-castigatores

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2006-12-24, 13:52   
   Baretki: zalozyciel

Dok?adnie we? si? w gar?? a nie jazgoczesz i wyjesz jak baba. Jazgot i u?alanie si? nic Ci nie pomog?, bo idzie o twe ?ycie. Z pewno?ci? dzi?ki temu Demon nie oszcz?dzi ci ?ycia a raczej we?mie je pierwszemu. Chwytaj bro? lub zmieniaj si? w wilko?aka i kombinuj jak wyj?? z tego ca?o i ?yw.
Kto ma jakie? mikstury lecz?ce niech mi da!!!

Rozgl?dam si? bacznie za niebezpiecze?stwem. Mo?e tarcza je ods?oni a miecz ubije

Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-12-24, 15:04   

Demon znikn??, rozwiany niewyczuwalnym wiatrem.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-12-24, 18:11   

Na Araha tylko nie Tarex, ARRRRRRRRR ARAHU dlaczego zabra?e? go ... Thane, Aell, a teraz mój brat to jest za du?o jak dla mnie, a jeszcze na dodatek demon uciek?, a na dodadek nasz kompan traci wiar? i nadziej?, nigdy wi?cej tego nie rób wilczku, bo mog?a to by? twoja ostatnia próba, je?eli mamy zgin?? to razem i w jednej dobrej my?li, jak cz?ek wspomnia? my?lisz, ?e Demon by ocali? twoje ?a?osne ?ycie, zastanów si? nad tym i to bardzo g??boko ... a teraz zabieram cialo mojego brata, trzeba si? st?d wydosta? do cywilizacji w góry, bo chc? pochowa? Tarexa jhak nale?y. Ruszajmy st?d czym pr?dzej ...

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2006-12-24, 18:17   

Nie jestem pewien czy demon uciek?, ale je?eli jest okazja to zbierajmy si? z t?, czym pr?dzej.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-12-24, 19:41   

I jeszcze jedna uwaga panowie. Proponuj? przyjrze? si? jeszcze raz malowid?om na ?cianach, bo mamy w ko?cu do wyboru jedn? z trzech ?cie?ek, mo?e b?dzie jaka? podpowied? ..., czym pr?dzej to zróbmy i ruszajmy w drog? ...

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2006-12-24, 19:51   

Tttto id?my st?d czem pr?dzej.

Ale masz racje Krasnoludzie, nie wolno mi si? rozkleja?...
Musze by? twardy... twardy...
Co z tym drugim? Nie ma czasu na pogrzeb. Na Hammedrega Bogowie wybaczcie...
Szybciej, opu??my to przekl?te miejsce, gdzie jawa i sen ??cz? si? w jedno??.

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-12-26, 15:05   

Wybiegli na plac przed wie??... pusty tak samo, jak kilka godzin temu. Og?uszony szokiem Tauron patrzy? b??dnym wzrokiem wko?o, nie rozumiej?c do ko?ca tego, co si? sta?o.
- Spójrzcie, nasz szlak zanikn?? - wydusi? z siebie Carnis wskazuj?c na zrujnowane resztki drogi, któr? tu przyszli.
- To chyba efekt zniszczenia portalu - powiedzia? Aquantus. - Bramy tych pozosta?ych zniszczonych dróg te? pewnie uleg?y zniszczeniu.
- Oprócz trzech - dopowiedzia? Angl, pokazuj?c w gniewnym grymasie z?by.
- Oczywi?cie nikt nie rozumie tu tellicu? - spyta? bez wi?kszej nadziei Carnis wskazuj?c na zapisane rz?dami elfickich liter tablice znajduj?ce si? obok ka?dej z trzech istniej?cych dróg.

Pomocniczo nazywam te drogi numerami: 1, 2, 3.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-12-26, 17:44   

Przynajmiej wiem, ?e mamy tu do czynienia z demonami Todena. Mo?e ma to co? wspólnego z I odtr?ceniem o walk? dusz elfów, ale nie jestem pewien. Musimy wybra? któr? z dróg. Proponuj? w 3, idzie chyba a prawo, w k?zdym razie czekam na wasze propozycj? ...

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2006-12-26, 19:17   

Oczywi?cie zgadzam si? z Tob? krasnoludzie... Idzmy drog? prosto2 Dusze Elfów mnie nie interesuj?, chcia?bym co pr?dzej opu?ci? to miejsce i stan?? do walki z czym? co si? da zabi?! Argh! Toden...

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2006-12-26, 20:46   

Jak?kolwiek z dróg nie wybierzemy i tak nie wiemy gdzie nas zaprowadzi? To wyprawa w nieznane.
Szybko staram si? przyjrze? drogowskazom mo?e jest tam tez narysowane? Mo?e co? przeoczyli?my. Je?eli nic na nich nie ma oprócz pisma to wybieram....
Popieram wybór Taurona (3).

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-12-26, 21:09   

nie ma ?adnych elementów graficznych, tylko tekst (i rze?ba drzewa ze z?otymi owocami nad nim).

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2006-12-26, 22:23   

to id?my w trzeci? ?cie?k? 3

Ostatnio zmieniony przez Drzewiec 2006-12-26, 22:33, w całości zmieniany 1 raz  

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2006-12-26, 22:30   

Czyli wybór jest prosty walimy do 3

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-12-26, 22:36   

nie taki prosty: Carnis si? nie wypowiedzia? a Ingmar chce i?? drugim szlakiem.

Odpowiedz do tematu