|
Iron Maiden... Up the Irons!!! |
| Autor |
Wiadomość |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-02-05, 11:19
|
|
|
Ja jestem ch?tny super co? alla metallica faktycznie zapowiada si? ciekawie... |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-02-05, 17:33
|
|
|
Ale jakby co to decydowa? sie szybko, kumpel jak narzie zarezerwowa? biltów, które zosta?y niemal "rozsprzedane" , jakby co to bedziemy dorezerwowywa?. Ino szybko, bo Kryca s?usznie przeczuwa gwa?towne zmiejszanie sie libzy biletów (zosta?o jeszcze niespe?na pó? sali). |
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-02-06, 23:19
|
|
|
Have no fear Egde is hear Spoko ch?opaki na bank zabieram si? z wami! Zapowada sie ciekawie. |
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2006-02-06, 23:44
|
|
|
| EdgeCrusher napisał/a: | | Spoko ch?opaki na bank zabieram si? z wami! |
I dziewczyny, ale nie ?ebym by?a drobiazgowa |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-24, 00:24
Baretki:  |
|
|
No i jestem po kilkukrotnym przes?uchaniu AMOLAD.
Jak na razie nie jest to wed?ug mnie album z ich ?cis?ej czo?ówki (pisz? "na razie", bo czasem moje oceny si? zmieniaj? ). S? utwory, które s?abo do mnie przemawiaj? (szczególnie z pocz?tku). Ale, jak ju? do tego doszli?my z Gyzzem, od "Pilgrima" zaczyna dzia? si? bardzo dobrze. Pocz?tkowo sceptyczny by?em do reinkarnacji, ale teraz to jeden z moich bardziej lubianych utworów. Na dzi? jednak faworytem jest dla mnie normandzki "Longest Day", cho? i kawa?ki z ko?cówki p?yty walcz? bardzo dzielnie. Dynamitu nie wymy?lili, ale s? solówki, s? historyczne teksty, s? zmiany tempa, jest klimat... nie chc? nic wi?cej |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-10-29, 13:25
|
|
|
w?a?nie przes?uchuje...no i 2 pierwsze kawa?ki ?rednie...teraz w winampie mam "brighter than a thousand suns" i rozwala mnie pocz?tkowym ci??kim brzmieniem chyba 3 rifu gitary, du?o za?ama? (ale git ) ...kawa?ek przedmi cho? ciut za d?ugi.... dalej jak przes?ucham napisze wi?cej... |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-29, 13:39
Baretki:  |
|
|
| mychafront napisał/a: | w?a?nie przes?uchuje...no i 2 pierwsze kawa?ki ?rednie...teraz w winampie mam "brighter than a thousand suns" i rozwala mnie pocz?tkowym ci??kim brzmieniem chyba 3 rifu gitary, du?o za?ama? (ale git ) ...kawa?ek przedmi cho? ciut za d?ugi.... dalej jak przes?ucham napisze wi?cej... | No dla mnie w?a?nie te pierwsze kawa?ki s? s?abe imho. Potem jest ju? du?o lepiej |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-10-29, 14:08
|
|
|
| "Lord of Light" i "The reincarnation of benjamin breeg" niez?e kawa?ki... |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-27, 21:38
|
|
|
Ja sam zacz??em s?ucha? Ironów dzi?ki mojemu tacie:> kiedy? wielki maniak, na kilku koncertach by?, z jednego ma pami?tk?, frotk?, którego? z cz?onków to jest nic, najbardziej mnie zdruzgota?y "panie domu", które u?y?y tej rzeczy za miejsce gdzie mo?na powbija? ig?y i agrafki ( przy sprz?cie do szycia ) teraz to ci??ko powiedzie?, ze to frotka xD ... ale si? rozpisa?em.
Ostatnio dopad?em calutk? dyskografi?, powiem tylko tyle : moje upodobania co do techno i trance'u malej?, na rzecz tej oto grupy. |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2007-02-27, 22:33
|
|
|
No i o to chodzi B?d? z Ciebie ludzie |