Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Iron Maiden... Up the Irons!!!
Autor Wiadomość
mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-02-05, 11:19   

Ja jestem ch?tny :-D super co? alla metallica :) faktycznie zapowiada si? ciekawie...

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Wysłany: 2006-02-05, 17:33   

Ale jakby co to decydowa? sie szybko, kumpel jak narzie zarezerwowa? biltów, które zosta?y niemal "rozsprzedane" :P , jakby co to bedziemy dorezerwowywa?. Ino szybko, bo Kryca s?usznie przeczuwa gwa?towne zmiejszanie sie libzy biletów (zosta?o jeszcze niespe?na pó? sali).

EdgeCrusher 
Książę

Wysłany: 2006-02-06, 23:19   

Have no fear Egde is hear 8) Spoko ch?opaki na bank zabieram si? z wami! Zapowada sie ciekawie.

Pantufel 
Diuk

Wysłany: 2006-02-06, 23:44   

EdgeCrusher napisał/a:
Spoko ch?opaki na bank zabieram si? z wami!

I dziewczyny, ale nie ?ebym by?a drobiazgowa :D

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-10-24, 00:24   
   Baretki: zalozyciel

No i jestem po kilkukrotnym przes?uchaniu AMOLAD.

Jak na razie nie jest to wed?ug mnie album z ich ?cis?ej czo?ówki (pisz? "na razie", bo czasem moje oceny si? zmieniaj? :) ). S? utwory, które s?abo do mnie przemawiaj? (szczególnie z pocz?tku). Ale, jak ju? do tego doszli?my z Gyzzem, od "Pilgrima" zaczyna dzia? si? bardzo dobrze. Pocz?tkowo sceptyczny by?em do reinkarnacji, ale teraz to jeden z moich bardziej lubianych utworów. Na dzi? jednak faworytem jest dla mnie normandzki "Longest Day", cho? i kawa?ki z ko?cówki p?yty walcz? bardzo dzielnie. Dynamitu nie wymy?lili, ale s? solówki, s? historyczne teksty, s? zmiany tempa, jest klimat... nie chc? nic wi?cej ;)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-10-29, 13:25   

w?a?nie przes?uchuje...no i 2 pierwsze kawa?ki ?rednie...teraz w winampie mam "brighter than a thousand suns" i rozwala mnie pocz?tkowym ci??kim brzmieniem chyba 3 rifu gitary, du?o za?ama? (ale git :P ) :devil: ...kawa?ek przedmi cho? ciut za d?ugi.... :twisted: dalej jak przes?ucham napisze wi?cej...

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2006-10-29, 13:39   
   Baretki: zalozyciel

mychafront napisał/a:
w?a?nie przes?uchuje...no i 2 pierwsze kawa?ki ?rednie...teraz w winampie mam "brighter than a thousand suns" i rozwala mnie pocz?tkowym ci??kim brzmieniem chyba 3 rifu gitary, du?o za?ama? (ale git :P ) :devil: ...kawa?ek przedmi cho? ciut za d?ugi.... :twisted: dalej jak przes?ucham napisze wi?cej...
No dla mnie w?a?nie te pierwsze kawa?ki s? s?abe imho. Potem jest ju? du?o lepiej :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

mychafront 
Książę

Wysłany: 2006-10-29, 14:08   

"Lord of Light" i "The reincarnation of benjamin breeg" niez?e kawa?ki...

Sayon 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-02-27, 21:38   

Ja sam zacz??em s?ucha? Ironów dzi?ki mojemu tacie:> kiedy? wielki maniak, na kilku koncertach by?, z jednego ma pami?tk?, frotk?, którego? z cz?onków :shock: to jest nic, najbardziej mnie zdruzgota?y "panie domu", które u?y?y tej rzeczy za miejsce gdzie mo?na powbija? ig?y i agrafki ( przy sprz?cie do szycia ) teraz to ci??ko powiedzie?, ze to frotka xD ... ale si? rozpisa?em.

Ostatnio dopad?em calutk? dyskografi?, powiem tylko tyle : moje upodobania co do techno i trance'u malej?, na rzecz tej oto grupy.

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2007-02-27, 22:33   

No i o to chodzi :evil1: B?d? z Ciebie ludzie :P

Odpowiedz do tematu