|
FM |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-05, 18:32 FM
Baretki:  |
|
|
Football Manager (dawny CM) to jedyna obecnie niemal gra (obok Europy Universalis) która mnie zmusza do po?wi?cania na ni? czasu Obecnie gram trzeci sezon Widzewem, awansowa?em w zesz?ym do ekstraklasy, teraz mozolnie walcz? o przetrwanie
FM 2005 to gra pora?aj?ca swym rozmachem. Dziesi?tki tysi?cy pi?karzy, setki tysi?cy statystyk, logo- face- i kitpacki do ?ci?gni?cia z sieci... To jest raj dla ka?dego mamagera. A ile? to ju? razy odkrywali?my totalnie nieznane talenty w Ceemie, o których za sezon-dwa nagle stawa?o si? g?o?no w pi?karskim ?wiecie (?e o Aimarze czy Savioli wspomn? ). Gra wszechczasów, gram w ni? ju? od 13 lat i nic nie zapowiada tego, bym gra? sko?czy?
BTW: FM to najpi?kniejszy przyk?ad tego, ?e w grze liczy si? przede wszystkim miodno?? i tre??, nie bajery |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2005-11-05, 19:59
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Obecnie gram trzeci sezon Widzewem, |
Chyba co? ?le przeczyta?em Poznaniak gra Widzewem?! |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-05, 20:12
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Obecnie gram trzeci sezon Widzewem, |
Chyba co? ?le przeczyta?em Poznaniak gra Widzewem?! | Chyba co? ?le przeczyta?em... poznaniak? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-05, 21:04
|
|
btw, w?a?nie pokona?em Lech 1-0, bramka Leszka Pok?adowskiego w 19 minucie |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-06, 13:44
|
|
tylko szkoda, ?e nie pokazywa?e? tego na meczu Lech-Widzew |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2005-11-06, 18:19
|
|
|
| No ja za lechem nie przepadam(mówiac szczerze po prostu nie lubie) ale chyba bym wola? gra clechem niz widzewem:) Oczywi?cie nic nie mam do tej ekipy ale widzew nie jest za bardzo lubiany w tym województwie |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-09, 13:30
|
|
|
kibicuj?c Lechowi mo?na przynajmniej co jaki? czas liczy? na mistrzostwo, przy Interze nie ma o tym mowy, wcze?niej Lecce zdob?dzie mistrza serie A
pierwsz? moj? dru?yn? w CM/FMie by?a Fiorentina, pierszym talentem i transferem Marcello Gallardo; |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2005-11-09, 15:29
|
|
|
| GyzzBurn napisał/a: | | kibicuj?c Lechowi mo?na przynajmniej co jaki? czas liczy? na mistrzostwo |
po co mi mistrz jak sie nie gra w pucharach nawet
| GyzzBurn napisał/a: | | przy Interze nie ma o tym mowy, wcze?niej Lecce zdob?dzie mistrza serie A |
ale Inter co roku gra w Champions League i wysoko w nim dochodzi w przeciwie?stwie do Lecha który sie w pucharach b?a?ni |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-09, 16:37
|
|
Moim pierwszym ceemem by? CM 93/94 Jeszcze na Amidze Pierwszy klub: Liverpool. Od tej pory zawsze ka?d? kolejn? ods?on? zaczynam od niego.
A pierwszego transferu gyzzowi szczerze gratuluj?
BTW: w moim RTS trwa rozpaczliwa walka o utrzymanie, zacz??a si? druga runda, jestem 11 Ale pierwszy raz od pocz?tku gry mam na transfery wi?cej, ni? 10k funtów (44k konkretnie ). |

|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-09-17, 13:28
|
|
|
to jak, s? ch?tni do gry w FMa po sieci?
proponuj? wersja 6.0.2 - 2g? lig? hiszpa?sk?, minimalna baza, sk?ady na sezon 2006/07 ==>CM Revolution Update Team FM2006 v5.2==>
http://cmrev.com/temp/dodatki/rut52.rar |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-21, 20:26
|
|
| Mam t? wersj?, nie mam updatu ale to drobnostka. Pytanie: kiedy by?my grali? Bo trzeba by wybra? jedn? por?, raz lub dwa w tygodniu. Lepiej raz. Mo?e niedziela wieczorem? |

|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-09-22, 23:46
|
|
|
| w wakacje gra?em w FMa 06, ale teraz mo?e by? ci??ko, chocia? ch?tnie pogra?bym, zobaczymy |
_________________ |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-09-23, 12:08
|
|
|
| jak dla mnie mo?e by? niedziela wieczorem |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-10-11, 20:12
|
|
|
| odno?nie FMów znalaz?em ostatnio http://www.sokker.org./ ca?kiem przyjemnie si? gra, nie poch?ania du?o czasu. Tylko mecze raz na tydzie? s? i trzeba czeka? d?ugo na przydzia? dró?yny (kilka dni) |
_________________ |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-10-11, 21:31
|
|
|
to najciekwszy manager online w necie - mecze we flashu s? bardzo interesuj?ce, fajnie zrobiona szkó?ka m?odzików i trening nie tak jednowymiarowy jak w hattricku;
mam tam dru?yne w II lidze (Miniconjou), a MODem jest stefanbathory (CzarnaKompania) z Chodzie?y; on ci ch?tnie pomo?e (pierwsze kroki s? najwa?niejsze) wskazówkami co robi? na pocz?tku; ja zaczyna?em 2,5 roku temu w innych realiach i nie mam bladego poj?cia jak si? teraz w?a?ciwie startuje (trening, trenerzy, szkó?ka,stadion)... |
|
|
|
 |
|
|