|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Zabij ich na odleg?o??. Du?? odleg?o??. |
| Autor |
Wiadomość |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-06-05, 22:42 Zabij ich na odleg?o??. Du?? odleg?o??.
|
|
|
Ze swej strony polecam dzi? co? dla mi?o?ników nawalanek na wszelki sprz?t, która da si? utrzyma? w r?ku, z paru kombosami, ciekawymi planszami i chodzeniem po ?cianach.
To korea?ska, niezale?na, DARMOWA produkja o nazwie Gunz Duel, mo?e coniektórzy ju? to znaj?, a mo?e nawiet wielu coniektórych, ty nie mniej pochwal? dzi? ten wytór kultury wschodnioazjatyckiej.
http://www.gunzonline.com/ - st?d mo?na j? sobie za darmo poci?gn??.
Oczywi?cie najfajniejsze jest to, ?e gra si? online i rozwija posta?. Wa?na informacja, niektóre firewalle nie puszczaj? gunza w ogóle, ja na przyk?ad ma sygate'a personala firewalla i musz? go wy??cza?, ?eby si? skontaktowa? z serwerem
I jeszcze, gdy kto? si? zdecydowa? pogra?, to - je?li b?dzie chcia? mnie poszuka? - moja posta? ma na imi? "naczelnik" i jest obecnie na 22 poziomie wtajemniczenia. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-05, 22:47
Baretki:  |
|
|
Widzia?em t? gr? w akcji, cho? nie gra?em i pewnie nie zagram. Sama Gra wygl?da nie?le, ale nie zbyt mnie poci?ga ci?g?e bieganie skakanie i strzelanie |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-06-05, 23:10
|
|
|
| Probowa?em w to cos grac,ale ja juz chyba jednak zostane przy www.lineage2.com |
| Ostatnio zmieniony przez gotard 2006-06-06, 08:16, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-06-06, 00:41
|
|
|
Mnie w tym najbardziej miecze poci?gaj?, cho? przyznam, ?e wkurza skakanie. Pewna cz??? graczy uprawia taki sport, wtedy trudniej ich trafi?, ale te? ciosy zadawane przez nich s? do?? przypadkowe i walka zamienia si? w berka, co psuje nieco przyjemno??.
Nie powiem, niekiedy uda si? trafi? na dobr? grup? i powalczy? naprawd? w dobrym stylu, ale raczej rzadko. Zwykle si? taki skoczek cho? jeden znajdzie.
Osobi?cie, gdybym mia? Rune pogra?bym w to via net. To zdecydowanie najlepsza gra akcji moim zdaniem przynajmniej, w jak? mia?em okazj? pogrywa?, ale co? mi si? popieprzy?o i po jakim? czasie mog?em si? tylko zalogowa?, ale nie mog?em gra?, moja posta? by?a w zawieszeniu.
Kto? z was gra? w Rune? Mi si? strasznie podoba?a ró?norodno?? broni i w?a?nie sposób walki, jak ró?nie trzeba by?o podchodzi? ró?nych przeciwników.
chyba zmieni? nazw? tego tematu, bo my?l?, ?e mo?na tu pogada? o grach akcji online w ogóle i o takich z udzia?em broni bia?ej w szczególno?ci. - to znaczy poprosz? admina o zmian?, bo przyznam si?, ?e nie wiem jak to zrobi? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-06, 16:20
|
|
Zrobione.
Gdy ju? okres wystawiania ocen b?dzie za mn?, ?ci?gn? sobie to Gunz |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-06-08, 10:49
|
|
|
Powoli zbli?am si? do poziomu 24 w Gunz, ale - jak mówi m?dro?? ludowa - im dalej w las tym wi?ciej drzew. Awanse s? woniejsze od kiedy przeskoczy?em na serwer dla zaawansowanych (od levelu 21), mam na razie zbyt s?aby osprz?t w stosunku do pozosta?ych graczy, za to gra sta?a si? ?adniejsza, dosz?y nowe mapy.
S? naprzyk?ad podziemia (Dungeons) wzorowane na filmowych podziemiach Morii z I cz??ci "W?adcy Pier?cieni" Musz? przyzna?, ?e do?? podobnie jest to zrobione, s? te wielkie pomieszczenia z dziurawymi schodami nad przepa?ci?, jest te? to pomieszczenie ze studni?, gdzie dru?yna walczy?a z trolem.
Niez?a jest te? mapa castle, która mo?e na my?l przywodzi? najwy?szy kr?g zamku w Minas Tirith, jest du?o mg?y, a przestrzenie s? do?? rozleg?e, wi?c fajnie si? po tym biega, bez uczucia klaustrofobii, jak w niektórych grach, nawalankach sieciowych. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-30, 22:30
|
|
Ja w?a?nie stworzy?em konto i powalczy?em w mie?cie Jestem ju? 2 lvl i musz? powiedzie?, ?e gra mnie wci?gn??a jak smok Aczkolwiek na razie gram cokolwiek chaotycznie W 3 pojedynkach na 4 graczy raz by?em ostatni a 2 razy trzeci, co w sumie uznaj? za swój sukces
BTW: mój wojownik to Tulkaion.
Pytania: co oznacza wyra?enie "HP" którym racz? mnie czasem przeciwnicy? Mam nadziej?, ?e nie obelga.
2. Jak zrobi?, ?eby tak szybko si? przesuwa?? Ze smugami ?e tak powiem |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-07-31, 10:57
|
|
|
To i ja postaram si? dzi? do??czy?- W. mo?e ci? znajd? |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-07-31, 11:00
|
|
|
hp to jaki? sposób okre?lenia do?wiadczenia, ale tu chodzi nie tylko o level, sam si? nigdy w to nie wg??bia?em,
poruszanie si? szybkie mo?na osi?gn?? naciakaj?c szybko 2x klawisz ruchu, np. strza?ka w przód, czy w bok |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-31, 13:52
|
|
Proponuj? umówi? si? na rozgrywk? we w?asnym pokoju |

|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-07-31, 14:04
|
|
|
No i zacz??o si?, gra ?wietna i nawet niepisan? koalicj? z W zawi?zalem
Mój cz?owiek to CZOSNEQ |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-07-31, 15:05
|
|
|
| Proponuj? zatem umówi? si? powiedzmy na 22.00 dzisiaj. Zgadamy si? przez gg, ?eby wej?? na ten sam serwer i zrobimy sobie pokój dajmy na to na has?o na przyk?ad. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-07-31, 17:47
|
|
|
| A czy mog?oby to by? troszk? pó?niej np. o 23-23.30, namówi?em ju? kumpla, gra równiez mój brat a ja chcia?bym po prostu odwiedzi? Jazzowy CHDK, kumpel tez tam b?dzie. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-31, 18:06
|
|
Najwy?ej przy??czysz si? pó?niej |

|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-31, 18:43
|
|
Nie rozumiem jak mog?em omija? ten temat. Widz?, ?e coraz wi?cej forumowiczów w to si? wch?ania a ja ani be, ani me, ani kukuryku. Ale do rzeczy. Zacznijmy od tego jaki sprz?t wymaga ta gra. Ja dopiero j? instaluje i mam nadziej?, ?e ud?wign? j?. Staram si? aby zd??y? na 22:00 he he. FIGHT HAS BEGAN |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|