|
Warsztaty number V |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-02, 15:50 Warsztaty number V
Baretki:  |
|
|
Chc? je zorganizowa? 13 maja. Je?eli nie chcecie mog? by? 20 maja. Decyzja nale?y do szanownego grona bywalców. Ankiety nie b?d? przeprowadza? a jedynie si? wypowiedzcie, co i jak wolicie. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-05-02, 15:55
|
|
|
Hmmm... mnie to kompletnie obojetnie. Chyba najlepiej zorganizowac warsztaty tak zeby rozegrac Tartar, znacyz tak ?eby i Gazzie i Drzewcowi pasowa?o. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-02, 16:00
|
|
W sumie to b?dzie ci??kie do zorganizowania. W tej kwestii to ju? sami zainteresowani musz? si? wypowiedzie?. A nie tylko Tartar przecie? na warsztatach musi by? rozgrywany. Jest przecie? LOTR WFB no i gry raczej towarzyskie WH40K no i pozostaje jeszcze malowanie i nauka malowania lub te? praca zbiorowa nad terenami itp. |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-05-02, 16:07
|
|
|
O, znowu pom?cz? was swoj? obecno?ci? ^_- Termin jest mi w sumie oboj?tny ale niech si? Muszka wypowie, bo ja sama nie id? bo si? boj?
A jakie walki? to ju? nie mnie o to pyta?, ja i tak nadal b?d? m?czy? tego mojego skinka ^_^"" |
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-05-02, 21:18
|
|
| Jak dla mnie to im szybciej tym lepiej, a Tatrar... có? niech si? toczy swoim rytmem i nie uzale?niajmy od niego warsztatów. |
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-05-02, 23:21
|
|
|
Termin warsztatów jest mi raczej oboj?tny, mam nadziej? ?e na tych warsztatach b?de mia? pomalowanego kolejnego skinka do salamandry |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-03, 00:37
|
|
Drzewiec nie jest uzale?niony od terminu tylko od pogody
Co do mnie: na razie pasuj? mi wszystkie terminy majowe poza 27 - wtedy b?d? podbija? Zakopane |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-05-03, 02:37
|
|
|
| Watcher napisał/a: |
Co do mnie: na razie pasuj? mi wszystkie terminy majowe poza 27 - wtedy b?d? podbija? Zakopane Smile
|
So do I
Osobi?cie sk?adnia?bym sie z reszt? ku temu 13-temu |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-05, 15:03
|
|
| Z ostatniej chwili: szko?a wrobi?a mnie w co? 13 maja, wi?c w tym terminie jestem jednak nieosi?galny. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-05, 15:09
|
|
Spokojnie i tak 13 maja bym nie za?atwi?, wi?c za?atwiam na 20 maja. Wiec ludzie przygotujcie i zaplanujcie 20 maja na warsztaty. To notesiki do r?czek i zaznaczamy. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-05-06, 21:02
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | b?d? podbija? Zakopane |
znowu? nie ?ebym mia? co? przeciwko temu miastu, ale jest tyle innych pi?knych gór i miejscówek...
| jacoleko napisał/a: | | wi?c za?atwiam na 20 maja. |
za?atwiaj, ale mnie nie b?dzie. 21 moje dziecko idzie do I Komunii wi?c b?d? ostro zalatany. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-06, 22:00
|
|
| Gazza napisał/a: | | znowu? nie ?ebym mia? co? przeciwko temu miastu, ale jest tyle innych pi?knych gór i miejscówek... |
Ja i mój kolega jeste?my zakochani w Tatrach Polskich, wi?c niestety jeste?my g?usi na racjonalne argumenty |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-09, 18:15
|
|
Ok. warsztaty za?atwione na 20 maja godzina 12.00. Osoby, które b?d? mog?y si? zjawi? proszone s? o zanotowanie tego w tym temacie. No i powoli czas ustali? czy kto, z kim gra.
Pytanie do Watchera gramy Rohan vs Trolland? (Powtórk? bitwy, któr? kiedy? grali?my). W sumie jestem tez otwarty na wszelkie propozycje i uzgodnienia. No to do dzie?a Panowie otwieram dyskusj?. |
| Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2006-05-09, 18:20, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-05-09, 18:19
|
|
Ja na 90% b?d?. Nie mówi?, ?e na 100, bo nie wiadomo co mo?e mi jeszcze wypa??, ale na dzi?, to mam ten termin wolny.
Oczywi?cie, ?e mo?emy to zagra? |

|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-05-09, 19:21
|
|
Ja b?de, prawdopodobnie zagramy bitwe z Kurokim, je?eli przyjdzie. No i ch?tnie bym zagra? z kim? potyczke na 500pkt w W40k.
btw: I stó? przyniese |
|
 |
|
|