|
Pomó?cie |
| Jaką drogę obrać? |
| Pozostań przy imperatorze! |
|
50% |
[ 3 ] |
| Niech zdrada wypełni twoje serce! |
|
50% |
[ 3 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-08-29, 11:31 Pomó?cie
|
|
|
No w?a?nie, zwracam si? o pomoc do Was by?cie mi doradzili, wskazali za i przeciw, jak? nast?pn? armi? do wh40 wybra??
Mam dwa typy
1szy to Chaos i tu utworzy?ym swój w?asny zakon, niejako powi?zany z DA ( Upad?e Anio?y, czyli te które pod??y?y za Lutherem)i ku temu sk?aniam si? troszk? mniej.
2gi to Cadia, by wspomóc Kosmicznych braci i s?u?y? dlej Imperatorowi.
stosunek wygl?da tak 35%to pierwsze 65% drugie.
Zaznaczam i? obie armie podobaj? mi si? pod wzgl?dem figur i mo?liwo?ci.
Pytam si? bo chc? unikn?? tego ?e za kilka chwil, b?dziemy mieli wi?cej "z?ych" ni?li dobrych ras i nie b?zie mia? kto broni? Z?otego Tronu. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-29, 11:38
Baretki:  |
|
|
Zanim zaczn? doradza?...
Ty si? pozbawiasz zupe?nie DA? Pytam ze wzgl?du na Tartar, opró?niasz swoje prowincje?
A co do pytania: IG! Zawsze chcia?em zobaczy? w akcji M?ot Imperatora, ma ona szczególny feeling który mi si? podoba |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-08-29, 12:04
|
|
|
| Ale? sk?d! Podkre?lam i? nie pozbywam i nie pozb?d? si? mojego cacuszka jakim s? DA. NIGDY!!! a IG w tartarze mog?oby powstac jako milicja zrekrutowana na trenachzaj?tych przez SM. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-29, 13:47
|
|
Tartar i tak stoi w miejscu
Twój post jest nie na miejscu i je?li nie masz Jacku nic do napisania na ten temat to lepiej nie pisz nic. Ten zostawiam ku przestrodze, podobne b?d? kasowa?. A nie gram z Tob? tylko i wy?cznie dlatego, ?e jestem chory i le?e w wyrze i nie my?l ?e mi si? o podoba. Daj mi troch? czasu, bo podobno ta kampania ma si? pawo si? "ci?gn??", czy nie?- mod. C
Mia?em do napisania w tym momencie akurat tyle, bo pisa?em na szybko.
Co si? za? tyczy wyboru mi?dzy dobrem a z?em to wybierz dobro, czyli Imperatora.
Kolejna sprawa to chyba zdajesz sobie Czosnek spraw?, ?e w Tartarze i tak nie b?dziesz móg? gra? dwoma armiami. Pisz? to, bo nie wiem czy o tym wiesz. Je?eli nie wiedzia?e? to odsy?am z t? spraw? do Watchera.
A Tartar i tak stoi. |
| Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2006-08-29, 14:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-08-29, 14:23
|
|
Imperial Guard, ostatnio bardzo mi si? spodoba?a ta armia, gdy zobaczy?em do niej figurki na ?ywo! Zdecydowanie pozosta? przy Imperatorze. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-08-29, 19:18
|
|
|
Nie wiem w sumie co Ci w?a?ciwie tu doradzi?. Z jednej strony - sta?em si? niedawno mi?o?nikiem figurek Chaosu wi?c optowa?bym za nim, cho? to znów jacy? tam marines wi?c odmiana wcale nie taka wielka. Z drugiej - Cadia to równie? fachowe modele, ale czy przypadkiem nie romansowa?e? ju? kiedy? z IG? W?a?ciwie to tyle armii ju? lizn??e?/zbiera?e?, ?e sam nie wiem czy pytanie Twe traktowa? powa?nie. Mo?e to kolejna chwilowa fascynacja zrodzona akurat zbyt d?ugim le?eniem w chorobie. Oby nie, bo ch?tnie zobaczy?bym tak? armijk? w Twoim wydaniu.
PS: co do "konstruktywnych" postów (to akurat do wszystkich): jak macie z braku laku/czasu pisa? byle co to lepiej nie pisa? wcale i wróci? do w?tku przy stosowniejszej okazji. Inaczej takie "twory" b?d? z zami?owaniem kasowa?! |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-08-29, 19:23
|
|
|
| Nie nie jest to tymczasowa fanaberia, to te? chcia?bym zaznaczy?. |