|
Hama |
| oceń go |
| 0 - dla mnie |
|
20% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
80% |
[ 4 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-22, 20:25 Hama
Baretki:  |
|
|
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-22, 20:45
|
|
|
Prosz?, prosz?!
Jestem pod wra?eniem. Kapitalny p?aszcz i wspania?e w?osy! Twarz niczego sobie, mo?e ciut zbyt b?yszczy ta kolczuga, ale tylko ciut. Podstweczka jak trzeba i masz u mnie mocn? 4! Wi?cej takich prac. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-22, 21:03
|
|
Jestem pod wra?eniem. Zaczn? od oceny. Daje mocne 4.
Teraz czepiamy si? i chwalimy.
Peleryna wygl?da ?adnie, cho? te przybrudzenia na niej s? za mocne. U do?u bym zostawi? tak jak jest. Obrys peleryny te? ok. mo?e jeszcze tylko napisz?, ?e przód jest zdeka inny od „ubrudzonego ty?u”. I to chyba by by?o tyle, o co bym si? przyczepi?.
Twarz i w?osy. ?adnie wyeksponowane. Kolory mi si? podobaj?.
Zbroja te? dobra. Wiem, ?e ?wiecenie to wina zdj?cia (aparatu). W rzeczywisto?ci pewnie tak si? nie b?yszczy? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-22, 21:08
|
|
To wina lampy, któr? jak mo?e pami?tacie k?ad? tu? nad figurk? Ci?gle u?ywam HP |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-22, 22:12
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | przód jest zdeka inny |
fakt, zapomnia?em o tym wspomnie? - z przodu wygl?da jakby nie by?a (ziele?) wogóle cieniowana.
| Watcher napisał/a: | | Ci?gle u?ywam HP |
Ale ostatnie zdj?cie pielgrzyma ma??onki to chyba z jakiego? lepszego sprz?tu, co? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-03-22, 22:17
|
|
| Gazza napisał/a: | | akt, zapomnia?em o tym wspomnie? - z przodu wygl?da jakby nie by?a (ziele?) wogóle cieniowana. |
Chodzi wam o t? "chust?" pod szyj?? Ona jest cieniowana. Plam? ?wiat?a rzuci?em mu te? troszk? mi?dzy stopami. Bez cieniowania s? te cie?kie fragmenty p?aszcza po bokach.
Co do ostatniego zdj?cia Pielgrzyma: ono te? jest z hapeka. Produkt wieeelu prób i przez chwil? idealnego ?wiat?a dziennego. |

|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-03-22, 22:44
|
|
|
Bravo! Ja na swoje s?abowidz?ce oko nie dostrzegam, ?adnych powa?nych b??dów, tak?e 4 it o mocne. Na szczególn? pochwa?? zas?uguje twarz i kolczuga. (i kto tu mówi?, ?e Av to szczyt Pana mo?liwo?ci ) |
|
 |
|
|