|
Troll 4 |
| Stawiamy ocenki: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
50% |
[ 2 ] |
| 5 |
|
25% |
[ 1 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 0 - dla mnie |
|
25% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 4 |
| Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-14, 09:57 Troll 4
Baretki:  |
|
|
Troll z w?óczni?.
Troch? si? b?yszczy ale to wina o?wietlenia.
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-14, 13:34
|
|
4. ?adne przej?cia kolorów na skórze, no i ta rdza na broni, palce liza? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-14, 16:55
|
|
|
To jestem w kropce.
Podoba mi si? , ale... No w?a?nie ale.
Dla mnie ten "pan" wygl?da jak kompilacja dwóch istot .Tors z g?ow? -jeden , drugi to same nogi. Na nogach nie pojawia si? kolor u?yty do pomalowania torsu i st?d takie wra?enie. Jak na moje oko to , lepiej by to by?o gdyby tam chocia? w ?ladowej ilo?ci pojawi?a si? ta barwa , to by stworzy?o wspóln? ca?o??. Na plecach podobnie.
Z?bki ma ?liczne jak po wybieleniu u dentysty ( zapomnia?o mi sie , mia?a by? dzisiaj "kurza ?lepota"...)
Ale na pocieszenie mog? doda? , ?e podobaj? mi si? jego oczodo?y ( takie z prawdziwego zdarzenia , a nie jakie? tam egipskie migda?ki).
P.S. Podobaj? mi si? Twoje podstawki do figurek , chocia? guzik si? na nich znam. Ale z wizualnego punktu , to s? one naprawd? - mog? by? ?adne? |
| Ostatnio zmieniony przez balbon 2006-02-14, 17:33, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-14, 17:24
|
|
Co do kolorów na plecach i nogach to nie wiem, dlaczego tak wysz?y? W rzeczywisto?ci ma jasny podk?ad a te wypustki oczywi?cie ciemniejsze. To samo sta?o si? w miejscu gdzie przebiega kr?gos?up. Ten ca?y pas powinien by? tam jasny, ale pewnie aparat z?apa? tam cie?? W rzeczywisto?ci jest on znacznie ja?niejszy. A przed zrobieniem zdj?cia da?em Trollowi possa? CoregaTabs, co by mia? ?adniejsze z?bki. hehehehe |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-15, 06:05
|
|
|
Nie wydaje mi si? , ?eby kolor z torsu powtórzy? si? na nogach i plecach.
Aparat tak nie przek?amie , zw?aszcza takie zdj?cia.
Na pazurach lewej r?ki ma ten kolor - takie ma?ni?cia , ale na nogach ? Ja nie widz?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-15, 06:27
|
|
Nie chodzi?o mi o to, ?e ma ten sam kolor, co na brzuszku. Ma po prostu jasny odcie? szarego a na zdj?ciu wysz?o jak by mia? jednakowo czarne czy te? ciemny bardzo ciemn? szaro??.
Edit
Poza tym na nogach i plecach to ju? inna struktura jego skóry jest. Nawet nie powinien mie? takiej jak na brzuszku. Brzuch jest du?o delikatniejszy, (je?eli tak mo?na napisa?) od skóry na plecach czy te? nogach. |
| Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2006-02-15, 06:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-15, 06:29
|
|
|
A mi w?a?nie o to chodzi?o.
Ja widz? , ?e nogi s? pociagni?te jasnym kolorem , ale z innej bajki.
P.S. Ale ja nadal bed? si? upiera? przy swoim . Nie mówi? , ?e on ma mie? nogi pomalowane w identyczny sposób jak brzuch , ale jak na moje oko to kolor wiod?cy móg?by sie w sladowych ilosciach pojawi? si? i tam . A tak mam wra?enie , ?e nogi s? z zupe?nie innego modelu. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-15, 18:19
|
|
|
Z?by jak u aktora w reklamie dowolnej pasty.
Skóra brzucha ok, ale troch? za mocno na prawe rami?,szyj? i twarz wjecha?e?.
Kolor skóry brzucha móg?by pojawi? si? we wg??bieniach na plecach.
Ca?e to zrogowacia?e cielsko wygl?da?o by jeszcze lepiej gdyby? zastosowa? p?ynniejsze (wi?cej odcieni) przej?cia mi?dzy szarym.
Ale jest ogólnie OK i daj? mu ... 4, a co tam! |
|
|
|
 |
|
|