|
Lost |
| Autor |
Wiadomość |
Feron
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-11, 20:14 Lost
|
|
|
Niedawno zako?czy? si? pierwszy sezon serialu "Lost". Wed?ug mnie pierwszy sezon by? genialny (drugiego mam tylko 12 odcinków wi?c nie oceniam )!! Dobra gra aktorska, ?wietna muza i co najwa?niejsze rewelacyjny scenariusz.
Co s?dzicie o pierwszym sezonie tego serialu?? |
_________________ WE WILL FLY TO THE EMPIRE OF STEELGODS
TO DISCOVER THE SECRET OF STORMS
AND AGAINST THE BLACK PRIDE OF THE TYRANT
WE'LL USE IT TO DEFEND OUR THRONE
"Rhapsody" - "Power of the Dragonflame, The Pride of Tyrant" |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-02-11, 20:19
|
|
|
szczerze powiedziawszy to na pocz?tku wy?miewa?em sie z tego serialu kiedy moja siostra oglada?a go z kolezanka na kompie ale potem mnie wci?gn?? i spodoba? mi sie. fascynuje mnie w nim ta tajemniczo?? i tyle nierozwi?zanych spraw i tajemnic.... nie przepadam ze serialami przygodowymi ale juz dawno nie by?o tak dobrego jak ten. jest naprawde dobry |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-02-11, 20:39
Baretki:  |
|
|
| W telewizji niestety nie widzia?em tego serialu, (bo telewizji nie ogl?dam wcale no jedynie wiadomo?ci), ale zacz??em go ?ci?ga? (pot?ga internetu hehe), wi?c nied?ugo nadgoni? to, co straci?em. |
|
|
|
 |
Feron
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2006-02-11, 20:42
|
|
|
Ja ju? ?ci?gam drugi sezon i musz? powiedzie?, ?e b?dzie si? dzia?o!!!!
Naprawd?.... Drugi sezon wniesie duuu?o nowych w?tków.... A co najwazniejsze wiadomo co siedzi w tym bunkrze!!!! |
_________________ WE WILL FLY TO THE EMPIRE OF STEELGODS
TO DISCOVER THE SECRET OF STORMS
AND AGAINST THE BLACK PRIDE OF THE TYRANT
WE'LL USE IT TO DEFEND OUR THRONE
"Rhapsody" - "Power of the Dragonflame, The Pride of Tyrant" |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-02-11, 21:40
|
|
|
| Feron napisał/a: | | co siedzi w tym bunkrze!!!! |
wiec tam cos siedzi?????? brzmi zach?caj?co |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-02-11, 22:04
|
|
| UWAGA: nie spoilerujcie, prosz?. A je?li ju?, to bia?ym tekstem, coby trudno by?o przeczyta? tym, co LOST maj? jeszcze przed sob?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-02-11, 22:51
|
|
|
LOST to najgenialniejszy serial jaki w ?yciu ogl?da?em. Masa w?tków, zawi?? intryga, re?yser nie daje nam ani na moment odpocz??, ca?y czas czuje si? napi?cie. Ogl?da?em jak narazie tylko pierwszy sezon, ale po drugi udam si? niebawem do Ferona |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-11, 23:33
|
|
|
Nie znam lepszego serialu!
Mam oba sezony zripowane z HDTV (pewnie wszyscy to maj?, a je?li kto? ma DVDrip to prosz? o info)! Aha, drugi sezon oczywi?cie tylko te 13 epizodów, które mia?y ju? swoj? premier? w USA. Polecam gor?co - debe?ciak! |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-12, 12:28
|
|
|
Z seriali to ostatnio "Allo , Allo" za angielski humor i nasmiewanie sie z samych siebie.
A Lost obejrzany jednym okiem. Zazwyczaj ogladam tylko wiadomosci. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-03-05, 21:03
|
|
| No i pierwszy sezon za mn?. Bardzo mi przypad? do gustu ten serial. Teraz zaci?gam drugi sezon. Oczywi?cie ?ci?gam ten PL. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-05, 21:20
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | Oczywi?cie ?ci?gam ten PL. |
To lipa! Bo ten HDTV Rip to nie do??, ?e w o wiele lepszej jako?ci (HD TV Rip, 16:9 (nie wyci?te 4:3)) to jeszcze wi?cej odcinków jest dost?pnych! Idziemy równo z USA! Mam ju? odcinek 15 w toku! Kapitalny serial! Nie ma lepszego! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-03-05, 21:32
|
|
To, ?e ma w nazwie HDTV nie oznacza, ?e jest to w jako?ci HDTV. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-03-06, 20:39
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | To, ?e ma w nazwie HDTV nie oznacza, ?e jest to w jako?ci HDTV. |
Istot? tego skrótu jest HD VT Rip ==> zrzut z telewizji wysokiej rozdzielczo?ci! A wi?c jako?? DVD Ripa i format 16:9 (pe?en obraz panoramiczny), a nie Rip z analogowej tv i wyci?te 4:3. A gdyby mia? by? jako?ci HDTV to ka?dy odcinek mia?by po ?rednio 4GB!
Ale spoko, cz?sto spotykam si? z mod? na niedba?o?? o jako??. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-04-07, 21:24
|
|
|
Jak mawia mój kolega z pracy: S? SERIALE.... I JEST >LOST<!!!
Jestem w?a?nie po lekturze odcinka 17 drugiego sezonu o wiele/niewiele mówi?cym tytule LOCKDOWN - powiem krótko: LOST ROXX!! |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-04-07, 21:58
|
|
|
a ja wciaz czekam az TVP 2 wznowi transmisje LOST. skonczy?o sie na 26 odcinkach i teraz musze czekac. mam nadzieje ze juz niebawem chyba jestem tutaj outsiderem |
|
|
|
 |
|
|