|
Jaka to rasa?! |
| Nieumarli należą do rasy: |
| Ludzi |
|
25% |
[ 1 ] |
| Tworzą własną rasę |
|
75% |
[ 3 ] |
| Są inną rasą(jaką?) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 4 |
| Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-01-06, 16:02 Jaka to rasa?!
Baretki:  |
|
|
Ostatnio ogl?da?em allegro i zobaczy?em oferte szkieletów, w której by?o napisane:
"Sprzedaje je bo zbieram inn? rase" i to mnie zastanowi?o do jakiej rasy nale?? nieumarli? Czy tworz? osobn? rase? No chyba nie, moim zdaniem to jest rasa ludzi... tylko jakby troch? innych Co uwa?acie o tym jak?e wydawa?oby si? b?achej sprawie? |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-06, 16:44
|
|
| Nieumarli to ju? nie rasa ludzka. Poniewa? tylko ich cia?a s? pod kontrol? np. nekromanty, czy kogo? innego, one s? nie maj? dusz. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-06, 21:52
|
|
| Ci??ko mi si? w tej kwestii wypowiedzie?. Nieumarli byli kiedy? lud?mi i tak jak Drzewiec napisa? nie maja duszy, wi?c s? pustymi naczyniami, które zosta?y wskrzeszone dzi?ki magii czy tez innym moc?, które nimi kieruj?. Nie posiadaj?c ?wiadomo?ci nie wiem czy mo?na nazwa? ich jak?? ras? czy tez je do rasy jako takiej zakwalifikowa?. Ras? mog? by? istoty, które nimi kieruj?. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2006-01-07, 00:30
|
|
|
| Ja ich znam pod nazwa undead. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-07, 00:37
|
|
| Ci??ko nazywa? martwiaki jak?kolwiek ras?. Rasa to specyficzna forma istot ?ywych, a o?ywie?cy to puste skorupy z podtrzymuj?cym to wszystko duchem sp?tanym magi?. Martwiaki nie s? ras?, podobnie jak nie s? ni? gadaj?ce miecze czy dyktafony. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-07, 14:27
|
|
|
| Damn right! A tak nawiasem pisz?c to prosz? nie zak?ada? (za?mieca?) takich tematów. Mo?na spokojnie by?o zapyta? w Tawernie chocia?by! Chyba to przerzuc?. |
|
|
|
 |
|
|