Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Turnieje w Czarnkowie - ruszamy od soboty
Autor Wiadomość
chaoz
Chłop feudalny

Wysłany: 2005-10-25, 15:46   Turnieje w Czarnkowie - ruszamy od soboty

Witam.

My?l?, ?e Was to zainteresuje:

http://forum.polter.pl/ro...05-vt22726.html

pozdrawiam,

ChaoZ

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2005-10-25, 19:32   

ciekawe....
jedzie ktos z was na to? ja bym chetnie pojecha?.
i co to jest ten format extended?

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2005-10-25, 20:38   

wybira si? kilku z nas, ale jedziemy samochodem i wszystki miejscazaj?te. extended - od inwazji w góre...

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-10-25, 22:12   
   Baretki: tartar zalozyciel

Stara poczciwa ekipa z Wagrowca mi?dzy innymi, ja chyba raczej pojad? odwiedzi? stare ?miecie i popyka? w MTG :)

Klub: battleground-castigatores

chaoz
Chłop feudalny

Wysłany: 2005-10-26, 08:44   

Wow, zapowiada sie niezla inauguracja sezonu :D Zapraszam goraco!!

Co do formatów - ma?e wyja?nienie:

Freeformat - to format bez ogranicze?, mozna gra? wszystkim (oczywi?cie ograniczenie do 4 kart w deku obowi?zuje ;) ) co w albumach siedzi. W takim formacie odb?dzie si? sobotni turniej. Ma to na celu wybadanie naszego lokalnego meta - bede wiedzial, w jakich formatach robic kolejne turnieje.

Extended - format, w którym mozna grac kartami z nast?puj?cych edycji: Invasion, Planeshift, Apocalypse, Odyssey, Torment, Judgmnet, Onslaught, Legions, Scourge, Mirrodin, Darksteel, Fifth Down, Champions of Kamigawa, Betrayers of Kamigawa, Saviors of Kamigawa, Ravnica: City of Guilds oraz 7, 8 i 9ta edycja.

Standard - Champions of Kamigawa, Betrayers of Kamigawa, Saviors of Kamigawa, Ravnica: City of Guilds, 9ed

best regards

ChaoZ

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2005-10-26, 16:00   

chaoz napisał/a:
(oczywi?cie ograniczenie do 4 kart w deku obowi?zuje )

co to znaczy ze 4 karty w deku?

a w formacie extended to raczej sobie nie pogram bo mam same starsze karty. tylko invasion mi wejdzie :roll:

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-10-26, 20:20   

to oznacza, ?e nie mo?esz mie? wi?cej ni? 4 takie same karty (np. Counterspell max 4). Co do turnieju w sobote to mog? gra? wszystkie karty od 1 edycji a? do ko?ca.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-26, 20:22   
   Baretki: zalozyciel

Drzewiec napisał/a:
to oznacza, ?e nie mo?esz mie? wi?cej ni? 4 takie same karty (np. Counterspell max 4). Co do turnieju w sobote to mog? gra? wszystkie karty od 1 edycji a? do ko?ca.
:x:

Pierwszej edycji (alfy) nie mo?na u?ywa? z prostego powodu: kanty kart nie by?y zaokr?glone ;) Chyba, ?e wprowadzimy nakaz posiadania nieprzexroczystych protectorów ;)

Ale to oczywi?cie akademicka uwaga :lol:

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-10-29, 18:44   

i tak oto sta?o si?. Odby? si? turniej w MTG w Czarnkowie, a Chodzie? reprezentowali:

- Bono

- Kali

- Wi?nia

- Gruby

- ja

Krótko mówi?c by?a niez?a reprezentacja z Trzcianki by? Judge(Kamil), Królik a z Czarnka dwa Micha?y i Jedi. W pierwszej rundzie zagra?em z Wi?ni? White vs. Blue i przegra?em, kolejno z Grubym i 2:0 dla mnie, nast?pnie z Micha?em i równie? wygra?em 1:0. Na ko?cu zagra?em z Kalim White nienawidz? tego koloru i przegra?em1:2. Kali, Wi?nia i Bono awansowali do fina?ów. Wygra? Jedi. Ja zaj??em 5 miejsce na 10 tu? za czwórk?. By?o SUPER :-D

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2005-10-29, 20:59   

warto doda?, ?e ja by?em drugi a Bono i Wi?nia razem 3 miejsce mieli :)

gerald 
Książę

Wysłany: 2005-10-31, 21:33   

Gratulacje!!!

chaoz
Chłop feudalny

Wysłany: 2005-11-02, 12:19   

Dzieki za przybycie i mam nadzieje, ze 26.listopada spotkamy sie jeszcze wieksza ekipa. Przypomne wam jeszcze o tym odpowiednio wczesnie ;) A na razie trzymajcie za mnie kciuki - w piatek jade na podboj Kopenhagi ;) .

pozdrawiam

ChaoZ

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-11-02, 21:09   

3mamy kciuki, mam nadziej?, ?e z medalem wrócisz :D

chaoz
Chłop feudalny

Wysłany: 2005-11-21, 16:16   

Witam.
Przypominam, ?e 26.11 (sobota) gramy w Czarnkowie Extended. Zapisy od 9.30, zaczynamy o 10.30. W razie, gdyby ktos chcial grac ale nie da rady na ta godzine, prosze dac mi znac na 508285818 lub na mail realchaoz@wp.pl (do piatku 16.00 na maila, telefon do soboty 10.30). Przewidujemy wpisowe w okolicach 10 PLN. Calosc wpisowego przeznaczona jest do podzialu dla top4 (lub t8 - zalezy, ilu nas bedzie). Serdecznie zapraszam - licze na 100% wieksza frekfencje niz ostatnio ;) .

Pozdrawiam

:twisted: :twisted: :twisted: ChaoZ :twisted: :twisted: :twisted:

P.S. Nie macie moze 3*Circular Logic na sprzedanie/pozyczyc_na_turniej? :twisted: :twisted:

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2005-11-27, 21:45   

no Panowie! nie pochwalicie sie jak wam posz?o?

Odpowiedz do tematu