|
Turnieje w Czarnkowie - ruszamy od soboty |
| Autor |
Wiadomość |
chaoz
Chłop feudalny

|
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-10-25, 19:32
|
|
|
ciekawe....
jedzie ktos z was na to? ja bym chetnie pojecha?.
i co to jest ten format extended? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-10-25, 20:38
|
|
|
| wybira si? kilku z nas, ale jedziemy samochodem i wszystki miejscazaj?te. extended - od inwazji w góre... |
_________________ |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-25, 22:12
Baretki:  |
|
|
Stara poczciwa ekipa z Wagrowca mi?dzy innymi, ja chyba raczej pojad? odwiedzi? stare ?miecie i popyka? w MTG |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
chaoz
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2005-10-26, 08:44
|
|
|
Wow, zapowiada sie niezla inauguracja sezonu Zapraszam goraco!!
Co do formatów - ma?e wyja?nienie:
Freeformat - to format bez ogranicze?, mozna gra? wszystkim (oczywi?cie ograniczenie do 4 kart w deku obowi?zuje ) co w albumach siedzi. W takim formacie odb?dzie si? sobotni turniej. Ma to na celu wybadanie naszego lokalnego meta - bede wiedzial, w jakich formatach robic kolejne turnieje.
Extended - format, w którym mozna grac kartami z nast?puj?cych edycji: Invasion, Planeshift, Apocalypse, Odyssey, Torment, Judgmnet, Onslaught, Legions, Scourge, Mirrodin, Darksteel, Fifth Down, Champions of Kamigawa, Betrayers of Kamigawa, Saviors of Kamigawa, Ravnica: City of Guilds oraz 7, 8 i 9ta edycja.
Standard - Champions of Kamigawa, Betrayers of Kamigawa, Saviors of Kamigawa, Ravnica: City of Guilds, 9ed
best regards
ChaoZ |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-10-26, 16:00
|
|
|
| chaoz napisał/a: | | (oczywi?cie ograniczenie do 4 kart w deku obowi?zuje ) |
co to znaczy ze 4 karty w deku?
a w formacie extended to raczej sobie nie pogram bo mam same starsze karty. tylko invasion mi wejdzie |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-26, 20:20
|
|
| to oznacza, ?e nie mo?esz mie? wi?cej ni? 4 takie same karty (np. Counterspell max 4). Co do turnieju w sobote to mog? gra? wszystkie karty od 1 edycji a? do ko?ca. |
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-26, 20:22
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | to oznacza, ?e nie mo?esz mie? wi?cej ni? 4 takie same karty (np. Counterspell max 4). Co do turnieju w sobote to mog? gra? wszystkie karty od 1 edycji a? do ko?ca. |
Pierwszej edycji (alfy) nie mo?na u?ywa? z prostego powodu: kanty kart nie by?y zaokr?glone Chyba, ?e wprowadzimy nakaz posiadania nieprzexroczystych protectorów
Ale to oczywi?cie akademicka uwaga |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-29, 18:44
|
|
i tak oto sta?o si?. Odby? si? turniej w MTG w Czarnkowie, a Chodzie? reprezentowali:
- Bono
- Kali
- Wi?nia
- Gruby
- ja
Krótko mówi?c by?a niez?a reprezentacja z Trzcianki by? Judge(Kamil), Królik a z Czarnka dwa Micha?y i Jedi. W pierwszej rundzie zagra?em z Wi?ni? White vs. Blue i przegra?em, kolejno z Grubym i 2:0 dla mnie, nast?pnie z Micha?em i równie? wygra?em 1:0. Na ko?cu zagra?em z Kalim White nienawidz? tego koloru i przegra?em1:2. Kali, Wi?nia i Bono awansowali do fina?ów. Wygra? Jedi. Ja zaj??em 5 miejsce na 10 tu? za czwórk?. By?o SUPER |
 |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-10-29, 20:59
|
|
|
warto doda?, ?e ja by?em drugi a Bono i Wi?nia razem 3 miejsce mieli |
_________________ |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2005-10-31, 21:33
|
|
|
| Gratulacje!!! |
|
 |
chaoz
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2005-11-02, 12:19
|
|
|
Dzieki za przybycie i mam nadzieje, ze 26.listopada spotkamy sie jeszcze wieksza ekipa. Przypomne wam jeszcze o tym odpowiednio wczesnie A na razie trzymajcie za mnie kciuki - w piatek jade na podboj Kopenhagi .
pozdrawiam
ChaoZ |
_________________ Now is the time to great revolution - let's kill all people and stop evolution - G.A.F.E - (Rest in Pain) - Fallen Engines |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-11-02, 21:09
|
|
3mamy kciuki, mam nadziej?, ?e z medalem wrócisz |
 |
|
|
|
 |
chaoz
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2005-11-21, 16:16
|
|
|
Witam.
Przypominam, ?e 26.11 (sobota) gramy w Czarnkowie Extended. Zapisy od 9.30, zaczynamy o 10.30. W razie, gdyby ktos chcial grac ale nie da rady na ta godzine, prosze dac mi znac na 508285818 lub na mail realchaoz@wp.pl (do piatku 16.00 na maila, telefon do soboty 10.30). Przewidujemy wpisowe w okolicach 10 PLN. Calosc wpisowego przeznaczona jest do podzialu dla top4 (lub t8 - zalezy, ilu nas bedzie). Serdecznie zapraszam - licze na 100% wieksza frekfencje niz ostatnio .
Pozdrawiam
ChaoZ
P.S. Nie macie moze 3*Circular Logic na sprzedanie/pozyczyc_na_turniej? |
_________________ Now is the time to great revolution - let's kill all people and stop evolution - G.A.F.E - (Rest in Pain) - Fallen Engines |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-11-27, 21:45
|
|
|
| no Panowie! nie pochwalicie sie jak wam posz?o? |
|
|
|
 |
|
|