Nijusy |
Autor |
Wiadomość |
Czosnek
Wielki Król
|
Wysłany: 2005-07-12, 14:10 Nijusy
|
|
|
Wiesz co? nowego o pamprach, dawaj! |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-07-13, 20:42
Baretki: |
|
|
Pojawi?o si? par? fajnych rzeczy w sklepie internetowym Cytadeli. Warto odwiedzi? stronk? i sprawdzi?. Zw?aszcza fajne rzeczy do robienia makiet itp . Dla przypomnienia adres strony http://www.cytadela.pl/ |
|
|
|
|
Watcher
Hammer of Thor
Armia WH40k:
Armia WFB:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-07-14, 00:26
|
|
Drzewcze, jest ju? (od paru tygodni) figurka Suladana, zarówno konno jak i pieszo. |
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
|
Drzewiec
Ascendent
Armia WH40k:
Armia WFB:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-07-14, 11:14
|
|
Dzi?ki za info |
_________________ There is only War!
|
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-11, 12:22
|
|
Ma wyj?? nowy podr?cznik do LOTR niby na dniach. A nad codexem do Tyranidów nadal trwaj? prace (PL). Widzia?em te? fajn? figurk? na stronie GW chodzi o Invisible Frodo. |
|
|
|
|
Watcher
Hammer of Thor
Armia WH40k:
Armia WFB:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-11, 12:36
|
|
Widzia?em tego niewidzialnego Froda, fajny pomys? GW wydaje te? nowe wersje do wi?kszo?ci figurek produkowanych kiedy? do Dru?yny Pier?cienia. Wzory czasem s? du?o lepsze, np nowa Arwena wreszcie przesta?a straszy? brzydk? buzi? |
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-12, 07:35
|
|
Znalaz?em ju? cen? za nowy podr?cznik i troch? mnie przerazi?a 155 z? lub wi?cej (to niby cena promocyjna). Z tego co pisali o nowych zasadach szykuje si? nam niby rewolucja w zasadach. Ale co konkretnie ulega zmianie jeszcze si? nie dowiedzia?em. W sumie ciekawi mnie co tam tak bardzo ulegnie zmianie w rozgrywce? No to trzeba szuka? jak najszybciej jakiego? PDF-a . |
|
|
|
|
Watcher
Hammer of Thor
Armia WH40k:
Armia WFB:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-12, 07:48
|
|
Ten podr?cznik ma by? t?umaczony? |
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-12, 09:11
|
|
Tego w?a?nie nie napisali a ?e nie napisali to pewnie b?dzie English |
|
|
|
|
Gazza
Arcymag
|
Wysłany: 2005-08-14, 19:49
|
|
|
Po wypadzie do Barda g?owa mi p?ka od ilo?ci niesamowitych dozna?. Ale po kolei.
KOSMICZNI MARINES - tak! mia?em w r?kach polsk? edycj? codexu. Fachowa robota! Ju? zbieram $. Czekamy na Tyrków PL.
WHITE DWARF - lipcowy numer co prawda, ale wgniót? mnie w pod?og?. Jak zwykle masa nowo?ci, ale kilka z nich mocno elektryzuj?cych. Zapowied? nowego podr?cznika do LotR, tona materia?u o nowych Tyranidach i sposobach ich malowania, bogaty materia? o Le?nych Elfach (kurka, ju? wiem co sk?oni?o Czosnka do wyboru tej armii!), no i niesamowite nowe wzory pamprów do W?adcy (Gandalf na swojej rydwance to prawdziwy ROXOR!)
W gablotce mo?na ju? ogl?da? nowe Le?ne Elfy do WFB, nie pomalowane wprawdzie ale kapitalne projekty. Wreszcie GW wprowadza do WFB normalne konie a nie te dotychczasowe maszkary w stylu kucyków Ponny mojej m?odszej córeczki. |
|
|
|
|
Watcher
Hammer of Thor
Armia WH40k:
Armia WFB:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-14, 19:52
|
|
Z ko?mi to oni cz?sto maj? problemy. W Lordzie z tym jest lepiej, ale gdy zobaczy?em figurk? Sama z Billem (jedna z nowszych), to na widok kuca.... zdecydowany niesmak |
|
|
|
|
Gazza
Arcymag
|
Wysłany: 2005-08-15, 17:34
|
|
|
Z ostatniej chwili!
Nowy rulebook b?dzie dost?pny w dwóch wariantach: jako opas?a ksi??ka oraz jako element wielkiego pud?a o nazwie MINES OF MORIA zawieraj?cego wersj? zasad w formacie A5 (jak 40k w zestawie Bitwa o Macragge), kilkana?cie goblinów, nowego trolla jaskiniowego, nowiutk? wersj? ca?ej dru?yny, jakie? tam elementy scenerii , ko?ci, miarki etc. |
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-15, 18:53
|
|
Tylko cena tego zestawu mnie odstraszy?e |
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-08-28, 20:39
|
|
Na Cytadeli wszystkie ceny figurek spad?y :D co mnie bardzo cieszy.
Obni?ka od 4z? do nawet 6z?. Mam tylko nadziej?, ?e jest ona na sta?e.
W sumie to nie tylko figurki potania?y, ale tak?e niektóre akcesoria tak?e.
My?l?, ?e warto o tym wspomnie? w newsach. |
|
|
|
|
jacoleko
Wielki Ascendent
Armia WH40k:
War of the Ring:
|
Wysłany: 2005-09-08, 15:08
|
|
Na stronie Cytadeli PL pokazuj? nowe figurki Black Templars, których premiera odb?dzie si? 5 listopada na Grand Tournament Eastern Europe. Ch?tnych obejrzenia nowo?ci zapraszam na wy?ej wymienion? stron?. |
|
|
|
|
|