Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Cz?owiek w kapturze
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-01-23, 00:59   Cz?owiek w kapturze
   Baretki: zalozyciel

- Niech ta burza ju? si? sko?czy, psia jej ma? - wywrzeszcza? Manfred w stron? nieba. Niebo odpowiedzia?o mu b?yskawicami.
Zmierzch zaskoczy? ich na szlaku. A nie jest to dobra wiadomo?? dla kogokolwiek, kto maszerowa? traktem, który wytyczony zosta? wzd?u? zwartej ?ciany lasu Drakwald. Nawet, je?li by?y to jedynie obrze?a tego budz?cego groz? obszaru. Z lewej strony traktu p?yn??a pot??na rzeka Talabek, nawet ona jednak nie przynosi?a otuchy. Jeszcze godzin? temu leniwa, spokojna, teraz mkn??y po niej fale unosz?ce po?amane ga??zie. Po?udniowy Middenland ogarn??a furia bogów.
- Zamknij si?! - odwrzeszcza? Garni Stormhammer. - S?ycha? nie tylko burz?!
Rzeczywi?cie. Pomi?dzy ?oskotami grzmotów s?ycha? by?o zduszone, odleg?e wycie.
- To co? chyba si? zbli?a - doda? Dieter Langenspiesse, patrz?c z niepokojem na mrok mi?dzy drzewami.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-01-24, 00:53   

Ekhm, jakby co, to mo?ecie ju? deklarowa? :) Przyjmuj?, ?e znacie si? ju? od jakiego? (niezbyt d?ugiego) czasu.

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2009-01-24, 09:28   

-E tam! To pewnie jakie? parszywe wilki! Tfu! Nienawidz? tych kundli! Idziemy dalej, niemo?liwe, ?eby zaatakowa?y nasz? dru?yn?, no chyba ?e s? naprawd? wyg?odnia?e. Ale tak czy siak poradzimy sobie bez problemu, he!

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2009-01-24, 11:00   

My z innymi ch?opami w naszy wiosce chodzili gna? wilki i je zabija?, bo byd?o nom za?yra?y psia ma?. Dziadostwo potrafi by? nachalne jak wyczuje ?up.

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2009-01-24, 12:32   

-Spokojnie, najwa?niejszy jest spokój. Je?li to co? podejdzie bli?y to sie to ukatrupi.
naci?gam be?t na kusz?, aha czy ja mam tylko kusze i nic wiecej- mo?e jakis toporek ,albo nozyk chociaz? Jak mam la? z bliska wrogów?

KacperTheCowboy 
Diuk

Wysłany: 2009-01-24, 18:39   

Chod?my szybciej. Lepiej ?eby nie dopad?o nas ?adne paskudztwo, chocia?by to by? krwio?erczy królik. W tym przekl?tym lesie mo?na natrafi? na naprawd? obrzydliwe stworzenia. Oby to nie by?y ?adne z dzieci Ulryka.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2009-01-25, 13:26   

Wycia za nimi przycich?y, mo?e dlatego, ?e zostawili je za plecami, mo?e dlatego, ?e zag?uszy?a je w?ciek?o?? burzy. Trakt stopniowo zamienia? si? w b?otn? pu?apk? czyni?c? ka?dy krok gehenn?.
- Daleko jeszcze do tego Volgen?! - wrzasn?? Bezimienny pluj?c wod?. - Jak tak dalej pójdzie, to Talabek wyst?pi z brzegów!
Do Volgen dotrze? mieli jeszcze przed zmierzchem. Burza skutecznie im to uniemo?liwi?a.
- Nie mam poj?cia! - odkrzykn?? Langenspiesse, wyobra?aj?c sobie przy tym z przera?eniem, jaki jest obecnie stan jego ubra?. Drogich ubra?. Demony niech porw? t? wypraw?.
B?yskawica o?wietli?a nagle widoczny w pewnej odleg?o?ci pi?trowy budynek otoczony palisad?, w jego oknach wida? by?o ?wiat?a.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2009-01-25, 13:35   

?o nareszcie jaka? ludzka siedziba. Mo?e tam przeczekamy burze i noc a jutro ruszymy dali.

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2009-01-25, 13:40   
   Baretki: tartar zalozyciel

cholera ca?y mokry jestem ... zzi?bni?ty ... dobrze by by?o ogrza? si? przy jakim? ognisku, napi? si? piwa i zje?? troch? dobrego mi?sa ...

Klub: battleground-castigatores

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2009-01-25, 13:45   

Hmm... Mo?e to karczma? Albo burdel! Hehe, jeszcze lepiej by by?o!

KacperTheCowboy 
Diuk

Wysłany: 2009-01-25, 13:51   

?eby?my tylko znale?li w tej dziurze jak?? dobr? gospod?. Przyda?aby si? jeszcze balia z ciep?? wod?...

Czosnek 
Wielki Król

Wysłany: 2009-01-25, 21:05   

-Co do napitku i strawy si? zgodz?, ba towa?ystwo pa? te? nie zaszkodzi- mo?e karczmarz ma otwart? na wszelakie propozycje i warjancje córk?. Ale t? bal? z wod?, phhf, daruj paziu takie ma?om?skie rozrywki, mokry to ja ju? jestem, wi?c sensu moczy? sie dalej to ja nie widz?. Haha mo?e jeszcze mydlin by? chcia?, he he, to? mnie rozbawi?. Zapami?taj sobie ch?opie i? cz?ste mycie skraca ?ycie. Dobrze mówie ch?opaki?

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2009-01-25, 21:13   

Hehe, a jak! Ale widzisz druhu, ?e ten tu ch?opek bardziej bab? przypomina wystrojon? ni? prawdziwego m??czyzn?. Po?ytku z niego w bitce wiele nie b?dzie... Hehe, a mo?e ch?opców te? lubisz paziu? W takim razie panowie, baczcie uwa?nie na swoje ty?y, bo w?ród nas zagro?enie gorsze od bandy orków hehehe!

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2009-01-25, 22:00   

Ta ta jak mówicie mycie skraca ?ycie. Ja raz na 2 miesi?ce za?ywam k?pieli a i to my?l?, ?e za cz?sto.
Zreszt? deszcz wystarczaj?co ju? dzisiaj mnie umy?.

KacperTheCowboy 
Diuk

Wysłany: 2009-01-26, 13:54   

Subiektywnie patrz?c przez pryzmat mej suchej oceny mog? skonstatowa? ,?e poziom waszej indolencji intelektualnej nie obliguje mnie w zupe?no?ci do kontynuacji merytorycznej konwersacji z wami, dlatego usilnie prosz? o zachowanie dla siebie tych aluzji niepopartych wi?ksz? konkluzja aspektu spo?ecznego. Pierwsze co zrobi? to oczyszcz? odzienie, ot co!

Odpowiedz do tematu