|
Chor??y Mordoru |
| Oceń |
| 0 - dla mnie |
|
20% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
20% |
[ 1 ] |
| 4 |
|
60% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-04, 23:01 Chor??y Mordoru
Baretki:  |
|
|
Na razie biedz? si? z kawaleri? Rohanu, ale wygrzeba?em 2 modele, których jeszcze tu nie prezentowa?em Na pocz?tek model, który zacz?? by? malowany na ostatnich Warsztatach.
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-04, 23:18
|
|
|
Zdj?cie kiepskiej jako?ci (fatalna ostro??, t?o te? nie dodaje uroku), jakby autor chcia? co? ukry?, a nie zaprezentowa?.
Ale lecimy dalej. Najbardziej uda?a Ci si? jego zielona cz??? okrycia. Wida? rozja?nienia i wszystko gra! Równie? logo na sztandarze ultrafachowe, cho? ca?a szmata jakby ?wierzo z pralni wyjecha?a - mog?e? przybrudzi? tu i ówdzie.
Co do reszty to nie b?d? ju? pob?a?liwy. Pancerz i szabla zbyt b?yszcz?ce, wypada?o podniszczy? - przecie? to ork! Skóra na nogach jednolicie ciemna, zbyt ciemna uwa?am, warto j? rozja?ni? bo tak to mamy afroorka! Podobnie z drzewcem sztandaru, niewiele roboty a mo?na go ?adnie odpicowa? na kawa? drewna! Podstawka lekko rutyniarska. Heh, taka podstawka u do?wiadczonego malarza? Hej W, spieszy?e? si? z tym orkiem? Widzia?em Twoje o niebo lepsze prace. Popraw go i b?dzie spokojna 4! |
| Ostatnio zmieniony przez Gazza 2005-11-04, 23:43, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-04, 23:24
|
|
Mój aparat nie bardzo mo?e robi? lepsze zdj?cia ma?ym obiektom po prostu A pancerz jest troch? mniej l?ni?cy, tyle ?e zrobi?em zdj?cie przed chwil?, z powodu nocy musia?em drania mocno o?wietli? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-04, 23:58
|
|
Uj podstawka . Sztandar super, cho? jak wspomnia? Gazza przyda?oby si? go troszk? sponiewiera?, co by wygl?da? jak sztandar Orków a nie czy?ciutkich Elfów . Pancerzy no w?a?nie te? zawsze mam k?opoty z fotkami, na których te elementy wychodz? zbyt b?yszcz?co ni? s? w rzeczywisto?ci. Nogi bym mu rozja?ni? jak proponowa? Gazza, ale na koniec potraktowa?bym je inkiem jeszcze.
Dam, 4 bo wiem, ?e poprawisz |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-11-05, 09:14
|
|
|
Plusy:
1- logo na sztandarze- bombka
Minusy:
1-Podstawka (niestety W. trzeba i?? z duchem Mody a sztandarowiec to w ko?cu specjal character...)
2-Cieniowanie, tu i ówdzie
Daj? 4, za to logo w?a?nie, a ty we? i go poraw to b?d? mia? spokojne sumienie. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-11-05, 12:20
|
|
|
Jak na Watcha to idzie powoli do przpdu. Techniki ulepsza. No noooo 4 z - chocia?by za "zlan?" podstawk?. Ma?nie klejem posypie czym? tam i my??i ?e jest OK Otó? nie Watch, musisz troche wiecej si? wysili? kamyszka przyklei? k?pe trawki albo co? bo te twoje podstawki jakby pustynne wszystkie albo z Marsa Sztandar jest cool. Mo?e zosta? bez poniewierania. Nogi ma ca?kiem fajne zgrabne i zieloniutkie takie...hehehe |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-11-28, 00:41
|
|
Mam nowe, lepsze zdj?cia... Jak wida?, pancerz wcale si? a? tak bardzo nie b?yszczy
 |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-11-29, 23:35
|
|
|
Teraz ju? wiem, ?e pancerz jest OK! ..... i to by by?o na tyle, bo mimo, ?e od publikacji pierwszego zdj?cia min??y ponad 3 tygodnie to model chyba nic a nic si? nie poprawi?. Pierwsza fotka to wogóle ma rewelacyjne kadrowanie("czego oczy nie widz? ..."). Ale autorowi nie uda?o si? ju? unikn?? tematu w fotce numer dwa! Wi?c powracaj?cemu tematowi podstawki oraz innym (nie a? tak licznym w sumie) mankamentom p?dzi z odsiecz? kwestia poprzyklejanego do nó?ek chor??ego ?wirku. To ma by? SPECIAL CHARACTER?!?
PS: pancerz nie ?wieci ale sztandar owszem! Proponuj? te czarne po?acie "zdrajbraszowa?" chaos blackiem i b?dzie du?o lepiej! |
|
|
|
 |
|
|