Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Cenzura wraca?
Autor Wiadomość
gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2005-10-24, 21:43   Cenzura wraca?

http://watcherforum.e9.pl...php?p=3049#3049

Dlaczego zamknieto ten topic,dlaczego Watcher sluchasz zwolennikow Kaczynskiego czy to objaw nowej jako?ci z nowym prezydentem?

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-24, 21:48   
   Baretki: zalozyciel

Nikogo nie s?ucham. :/ Sam jestem wrogiem tej prezydentury. Ale dyskutowanie o wyborach po wszystkich rozstrzygni?ciach jest ja?owym zaj?ciem. O polityce mo?emy rozmawia? w osobnym temacie. Na SPOKOJNIE.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2005-10-24, 22:35   

Ale dyskusja o wizji pa?stwa to chyba nie jest ja?owa dyskusja.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-24, 22:53   

Ja?owa w aspekcie tego, kto b?dzie nami rz?dzi?. Bo to ju? si? sta?o. Je?li chcesz dyskutowa? o tym, czy pa?stwo powinno by? liberalne czy opieku?cze, za?ó? po prostu nowy temat. Kwestia Tusk czy Kaczy?ski jest ju? bowiem rozstrzygni?ta. Niestety.

....a mo?e by tak stworzy? osobne podforum dla tematów politycznych?

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2005-10-25, 14:13   

w?asnie. dlaczego ten temat zosta? zamkni?ty? zgadzam sie z p. Watcherem. utwórzmy nowy dzia? "POLITYKA"

a co do zamknietego tematu, to gotard napisa?: "Na Kaczy?skiego g?osowa?o 70 % ludno?ci z wykszta?ceniem podstawowym" :-D
a my?lisz ze jakie ja mam wykszta?cenie? :D przeciez jeszce nie skonczy?em gimnazjum :D mozliwe ze zanim otrzymam czynne prawo wyborcze to moje poglady sie zmieni?.

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-10-25, 22:47   

Dzia? "Polityka" utworzony, tam mo?na zacz?? si? k?óci? ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi