|
Cenzura wraca? |
| Autor |
Wiadomość |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-24, 21:48
Baretki:  |
|
|
Nikogo nie s?ucham. Sam jestem wrogiem tej prezydentury. Ale dyskutowanie o wyborach po wszystkich rozstrzygni?ciach jest ja?owym zaj?ciem. O polityce mo?emy rozmawia? w osobnym temacie. Na SPOKOJNIE. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-10-24, 22:35
|
|
|
| Ale dyskusja o wizji pa?stwa to chyba nie jest ja?owa dyskusja. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-24, 22:53
|
|
Ja?owa w aspekcie tego, kto b?dzie nami rz?dzi?. Bo to ju? si? sta?o. Je?li chcesz dyskutowa? o tym, czy pa?stwo powinno by? liberalne czy opieku?cze, za?ó? po prostu nowy temat. Kwestia Tusk czy Kaczy?ski jest ju? bowiem rozstrzygni?ta. Niestety.
....a mo?e by tak stworzy? osobne podforum dla tematów politycznych? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-10-25, 14:13
|
|
|
w?asnie. dlaczego ten temat zosta? zamkni?ty? zgadzam sie z p. Watcherem. utwórzmy nowy dzia? "POLITYKA"
a co do zamknietego tematu, to gotard napisa?: "Na Kaczy?skiego g?osowa?o 70 % ludno?ci z wykszta?ceniem podstawowym"
a my?lisz ze jakie ja mam wykszta?cenie? przeciez jeszce nie skonczy?em gimnazjum mozliwe ze zanim otrzymam czynne prawo wyborcze to moje poglady sie zmieni?. |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-25, 22:47
|
|
Dzia? "Polityka" utworzony, tam mo?na zacz?? si? k?óci? |

|
|
|
 |
|
|