|
Pi?ty m?ot |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-12-05, 23:46 Pi?ty m?ot
Baretki:  |
|
|
No có?...
I runda
Wojtek Soporowski, Warriors of Chaos
?enady cz??? pierwsza.
Ósmy stó?. Z jednej strony domek, z drugiej ruiny, w ?rodku dwa obeliski w kszta?cie piramid. Przeciwnik ma miliard psów Chaosu i jak?? przegi?t? ci??k? kawaleri? z nadmiernie wybuja?ym ego.
Co to by?a za bitwa?
Miliardy psów ta?czy?y wokó? mnie niczym baletnice odcinaj?c mnie od szar?. No, móg?bym ewentualnie zaszar?owa? na nie. Chc?c nie chc?c do szar?y ruszyli jedynie erranci zmuszeni przez swój kompleks ni?szo?ci kompensowany ekspulsywn? agresj?. Przestraszyli jedn? setn? miejscowej populacji psów (w nast?pnej turze si? zebra?y, spokojnie ekolodzy) po czym zatrzymali si? na chao?nickiej kawalerii. A potem zmia?d?y?a ich inna chao?nicka kawaleria. Z Juggernautem.
W mi?dzyczasie zmiskastowa? wra?y czarownik. Umar?. Mój najwi?kszy sukces. Niestety, wydatek energetyczny przeznaczony na odpowiednie rotowanie tych kostek ca?kowicie mnie wyczerpa?. Jeszcze tylko pegazy zdo?a?y sp?dzi? maruderów Chaosu (kawaleria bez przes?dów na temat ods?oni?tych klat), po czym...
Wyr?ni?to mi wszystko do nogi. 0-20
II runda
JadziaKage, demony
Znowu ósmy stó?. Tym razem startuj? ze strony z domkiem. ?ucznicy w?druj? w jego pobli?e, sprytni erranci chc? flankowa? wroga naprzeciw maj?c groteskowych bood letterów. W sk?adzie maj? wszystkomaj?cego BSB, wi?c s? pewni siebie.
B??d.
Bodaj trzykrotnie nie ruszyli z miejsca do szar?y, sparali?owani strachem. A potem zostali zmasakrowani elektrycznymi wytworami jakiego? maga.
W centrum te? by?o super. Jadzia wystawi? wi?ksze wersje psowatych, te najpierw sp?dzi?y z pola Yeomanów, potem zwar?y si? w zaciek?ej walce z Graalami. Pomaga? ?yj?cym ?wi?tym Bretonii mieli realmi. Ci jednak uciekli.
Przez chwil? jednak zrobi?o si? sympatycznie, gdy do zwarcia w ?rodku dolecia?y pegazy. Statystyka jednak wzi??a w?a?nie sobie urlop i chaos w 2 rundy zmasakrowa? mój corps d`elite. Jaki dowódca, taki corpse.
Masakra, 0-20. W ostatniej akcji ze sto?u zwia?y resztki ?yj?cych jeszcze errantów.
Mam do?? turniejów, samobiczowanie lepiej wychodzi mi w domowym zaciszu. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-06, 02:06
|
|
|
Watcher pami?taj, ?e Erranci ni ekulaj? strachu (i innej psychologii) w turze w ktorej szarzuja. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-12-06, 02:15
|
|
| KOOBA.84 napisał/a: | Watcher pami?taj, ?e Erranci ni ekulaj? strachu (i innej psychologii) w turze w ktorej szarzuja. | AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-06, 21:48
|
|
|
Tu wychodzi niestety brak ogrania. Pan czesto zapomina o niektórych male?kich, acz kluczowych dla bitwy rzeczach (przerzut brejka z BSB, muzyk dodajacy 1 do Ld przy zbieraniu, to tylko przyk?ady z ostatnich bitew ze mna). Pami?tam ze ja kiedys notorycznie zapomina?em o... fazie magii od razu przechodzac do elfickiego strzelania, do tego stopnia ze przed konkwista zapisa?em sobie to na kartce z rozpiska a poza tym chyba czas przemysle? BP bo te3 oddzia?y flesh houndów Jadzi to troche przeginka |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-12-06, 22:31
|
|
|
| ja gram na samym khornie. co innego w specjalu moge?? rare units 0-3 wi?c mam 3xpsy |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-06, 22:33
|
|
|
no wiem, ale na turnieju nie zagrasz sobie na czystym khornie raczej bo sa ograniczenia w ilosci takich samych jednostek. Nie mozesz miec 3 takich samych specjali. Oczywiscie na BP.
| JadziaKage napisał/a: | | rare units 0-3 wi?c mam 3xpsy |
a to chyba special |
|
|
|
 |
JadziaKage
Książę

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-12-06, 22:41
|
|
|
punkt dla Ciebie splecial 0-3
a co powiesz o 3 stegadonach na stole?? to jest master hardcore w porównaniu do 3X piesków |
_________________ Now the hour of awakening has come at last. Let the galaxy beware - the Necrons are rising! |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-12-06, 23:00
|
|
| JadziaKage napisał/a: | | a co powiesz o 3 stegadonach na stole?? to jest master hardcore w porównaniu do 3X piesków |
O kurna, to kto? takie co? wystawi?? Ale powergamerstwo. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-06, 23:08
|
|
|
| Wi?niaa napisał/a: | | O kurna, to kto? takie co? wystawi? |
umar?em
| JadziaKage napisał/a: | | a co powiesz o 3 stegadonach na stole?? to jest master hardcore w porównaniu do 3X piesków |
Jadzia ja nie mówie ze to jest powergamerstwo, po prostu tak sobie wymy?lili w BP a Stegadony mozesz miec bo to Steedy do bohatera- jak koniki, tylko troche wieksze i bardziej w?a?ciciel p?acze jak spadaja z armat |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-07, 08:25
|
|
|
| BP nie przeszed? w BG. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-12-07, 14:18
|