Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pi?ty m?ot
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-12-05, 23:46   Pi?ty m?ot
   Baretki: zalozyciel

No có?...

I runda
Wojtek Soporowski, Warriors of Chaos
?enady cz??? pierwsza.
Ósmy stó?. Z jednej strony domek, z drugiej ruiny, w ?rodku dwa obeliski w kszta?cie piramid. Przeciwnik ma miliard psów Chaosu i jak?? przegi?t? ci??k? kawaleri? z nadmiernie wybuja?ym ego.
Co to by?a za bitwa?
Miliardy psów ta?czy?y wokó? mnie niczym baletnice odcinaj?c mnie od szar?. No, móg?bym ewentualnie zaszar?owa? na nie. Chc?c nie chc?c do szar?y ruszyli jedynie erranci zmuszeni przez swój kompleks ni?szo?ci kompensowany ekspulsywn? agresj?. Przestraszyli jedn? setn? miejscowej populacji psów (w nast?pnej turze si? zebra?y, spokojnie ekolodzy) po czym zatrzymali si? na chao?nickiej kawalerii. A potem zmia?d?y?a ich inna chao?nicka kawaleria. Z Juggernautem.
W mi?dzyczasie zmiskastowa? wra?y czarownik. Umar?. Mój najwi?kszy sukces. Niestety, wydatek energetyczny przeznaczony na odpowiednie rotowanie tych kostek ca?kowicie mnie wyczerpa?. Jeszcze tylko pegazy zdo?a?y sp?dzi? maruderów Chaosu (kawaleria bez przes?dów na temat ods?oni?tych klat), po czym...
Wyr?ni?to mi wszystko do nogi. 0-20

II runda
JadziaKage, demony
Znowu ósmy stó?. Tym razem startuj? ze strony z domkiem. ?ucznicy w?druj? w jego pobli?e, sprytni erranci chc? flankowa? wroga naprzeciw maj?c groteskowych bood letterów. W sk?adzie maj? wszystkomaj?cego BSB, wi?c s? pewni siebie.
B??d.
Bodaj trzykrotnie nie ruszyli z miejsca do szar?y, sparali?owani strachem. A potem zostali zmasakrowani elektrycznymi wytworami jakiego? maga.
W centrum te? by?o super. Jadzia wystawi? wi?ksze wersje psowatych, te najpierw sp?dzi?y z pola Yeomanów, potem zwar?y si? w zaciek?ej walce z Graalami. Pomaga? ?yj?cym ?wi?tym Bretonii mieli realmi. Ci jednak uciekli.
Przez chwil? jednak zrobi?o si? sympatycznie, gdy do zwarcia w ?rodku dolecia?y pegazy. Statystyka jednak wzi??a w?a?nie sobie urlop i chaos w 2 rundy zmasakrowa? mój corps d`elite. Jaki dowódca, taki corpse.
Masakra, 0-20. W ostatniej akcji ze sto?u zwia?y resztki ?yj?cych jeszcze errantów.

Mam do?? turniejów, samobiczowanie lepiej wychodzi mi w domowym zaciszu.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

KOOBA.84 
Arcyksiążę

Armia WH40k:
Raven Guard

Armia WFB:
Bretonnia

Wysłany: 2009-12-06, 02:06   

Watcher pami?taj, ?e Erranci ni ekulaj? strachu (i innej psychologii) w turze w ktorej szarzuja. :)

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-12-06, 02:15   
   Baretki: zalozyciel

KOOBA.84 napisał/a:
Watcher pami?taj, ?e Erranci ni ekulaj? strachu (i innej psychologii) w turze w ktorej szarzuja. :)
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mur: :mur: :mur:

:???

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2009-12-06, 21:48   

Tu wychodzi niestety brak ogrania. Pan czesto zapomina o niektórych male?kich, acz kluczowych dla bitwy rzeczach (przerzut brejka z BSB, muzyk dodajacy 1 do Ld przy zbieraniu, to tylko przyk?ady z ostatnich bitew ze mna). Pami?tam ze ja kiedys notorycznie zapomina?em o... fazie magii od razu przechodzac do elfickiego strzelania, do tego stopnia ze przed konkwista zapisa?em sobie to na kartce z rozpiska :D a poza tym chyba czas przemysle? BP bo te3 oddzia?y flesh houndów Jadzi to troche przeginka :D

JadziaKage 
Książę

Armia WH40k:
Nekroni

Wysłany: 2009-12-06, 22:31   

ja gram na samym khornie. co innego w specjalu moge?? rare units 0-3 wi?c mam 3xpsy

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2009-12-06, 22:33   

no wiem, ale na turnieju nie zagrasz sobie na czystym khornie raczej bo sa ograniczenia w ilosci takich samych jednostek. Nie mozesz miec 3 takich samych specjali. Oczywiscie na BP.
JadziaKage napisał/a:
rare units 0-3 wi?c mam 3xpsy

a to chyba special :D

JadziaKage 
Książę

Armia WH40k:
Nekroni

Wysłany: 2009-12-06, 22:41   

punkt dla Ciebie :hold: splecial 0-3

a co powiesz o 3 stegadonach na stole?? to jest master hardcore w porównaniu do 3X piesków

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2009-12-06, 23:00   
   Baretki: 2017ragnarok

JadziaKage napisał/a:
a co powiesz o 3 stegadonach na stole?? to jest master hardcore w porównaniu do 3X piesków

O kurna, to kto? takie co? wystawi?? Ale powergamerstwo. :hold:

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2009-12-06, 23:08   

Wi?niaa napisał/a:
O kurna, to kto? takie co? wystawi?

umar?em :D

JadziaKage napisał/a:

Jadzia ja nie mówie ze to jest powergamerstwo, po prostu tak sobie wymy?lili w BP a Stegadony mozesz miec bo to Steedy do bohatera- jak koniki, tylko troche wieksze i bardziej w?a?ciciel p?acze jak spadaja z armat :D

duscann 
Następca tronu

Armia WH40k:
Iron Warriors

Armia WFB:
Vampire Counts

Wysłany: 2009-12-07, 08:25   

BP nie przeszed? w BG.

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k: