|
Warsztaty LXXIV |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-02, 19:41 Warsztaty LXXIV
Baretki:  |
|
|
Tym razem nie pytam, czy Wam pasuje, bo musi pasowa? Czas na dogranie szczegó?ów turnieju, który ju? za niemal tydzie?. Drzewiec, ile mamy kasy na nagrody? Czas uruchomi? specjalnego agenta Silka. Trzeba te? kupi? te dodatkowe sto?y, u?miecham si? tu znacz?co do Zapa?a (mog? pomóc w noszeniu ). Prócz grania itp na tych warsztatach trzeba te rzeczy dopi??. I najwa?niejsze: nie by?o mnie ostatnio wi?c nie wiem, czy ktokolwiek przyniós? tereny? Je?li nie, to niech zespo?y zadaniowe spr??? si? teraz. Wszystkie r?ce na pok?ad! |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-06-04, 19:25
|
|
Hmm... Ja jednak niestety nie mog?. ?ycie, ale za sto?y mog? si? jak najbardziej wzi?c, od poniedzia?ku. Pomoc przy wnoszeniu jak najbardziej wskazana.
Teren ode mnie przekaza?em Grubemu.
btw: Aha, no tego, 2-1 dla Krasnali |
|
 |
silek
Książę Elektor

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-06-05, 19:06
|
|
|
| wpadn? na chwilk?, ?eby omówi? spraw? mojej misji specjalnej, czyli kupowania nagród. tylko napiszcie mi, kiedy b?dzie kto? za to odpowiedzialny, bo nie mog? na warsztatach by? d?ugo (sesja, sic!) ... |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-05, 19:32
|
|
| Mog? si? spó?ni?, 1-2 godziny. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Walek
Diuk

|
Wysłany: 2009-06-05, 20:49
|
|
|
| A wtedy jak z kluczem? |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-06-05, 21:33
|
|
| Klucz ma Drzewiec. |

|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-06-06, 17:07
|
|
|
| By?em, widzia?em - fajna walka szczury vs le?ne elfy, ale napewno nied?ugo si? poka?e raport to nie b?d? zdradza? szczegó?ów. Mog? tylko powiedzie? ?e by?a b.ciekawa. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
|
|