|
Ludi: galeria 1 |
| Wybierz |
| Wisniaa |
|
0% |
[ 0 ] |
| KOOBA.84 |
|
22% |
[ 2 ] |
| Watcher |
|
11% |
[ 1 ] |
| Duscann |
|
55% |
[ 5 ] |
| Jacoleko |
|
11% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-01, 21:23 Ludi: galeria 1
Baretki:  |
|
|
| Tu prosz? wstawia? zdj?cia gotowych prac. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-03-01, 21:33
|
|
Gotowy!
Mi?ego ogl?dania |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-03-01, 23:50
|
|
|
Skonczony. No przynajmniej to co moglem zrobic w ten weekend (brakuje zielonych lilijek na tarczach).
Jak zwykle problemy ze zdj?ciem. Co do samego modelu - upar?em si? na szachownice, ale jako? nie starczy?o mi cierpliwo?ci, ?eby j? dopie?ci? - st?d w niektórych miejscach krzywo i nierówno. Trudno. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-02, 00:06
|
|
A oto mój Battle Priest. Niestety podstawka daaaaleka od zamierze?, ze wzgl?du na limit czasowy W ka?dym razie to mój pierwszy eksperyment z tworzeniem wody, wybaczcie
 |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-03-02, 00:18
|
|
|
| Super-wdzieczny model. Mia?em przyjemno?c malowa?. Na pewno mi?o ci Si? z nim Watcher pracowa?o. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-02, 00:48
|
|
Tak, to dlatego zreszt? go kupi?em, mimo ?e na razie nie mam armii Imperium Zauroczy? mnie, w dodatku kojarzy mi si? z doskona?ym demem Mark of Chaos
Doda?em dwutygodniow? ankiet? wie?cz?c? pierwsz? rund? Ludi. Szkoda, ?e dotrwa?a tylko nasza trójka To najwa?niejsza pora?ka Dla mnie wygrywa Realm Kuby. Dlaczego? Bardzo ciekawa podstawka, wielo?? elementów nie stwarza wra?enia ?mietnikowo?ci. Niez?e s? nieliczne widoczne elementy konia Kropierz niez?y. Zbroja te?, aczkolwiek nie przekonuje mnie he?m. SUPER ROGI!!! Fajne elementy zielone, brzydkie tarcze
Wampir: schludny, ?adne fiolety, bardzo fajna twarz. Nie?adnie kontrastuje z?oto z niebieskim i niebieski z fioletem. ?nieg wygl?da jak du?a ptasia kupa
G?os na KOOB?. |

|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-03-02, 08:07
|
|
|
| Ej, ej no spokojnie jeszcze dzi? swoje zdj?cie wrzuc?, niestety musz? po?yczy? aparat. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-02, 10:21
|
|
| Mnie te? nie skazujcie. Umieszcz? zdj?cie tylko dojd? dzisiaj farbki i podstawk? zrobi?. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-03-02, 14:19
|
|
|
Spokojnie, spokojnie. Czekamy cierpliwie
Co do zaprezentowanych do tej pory prac:
Wisniaa: Wiele rzeczy ju? na temat tego modelu powiedzialem albo ja albo inni. Pi?kny, jasy, soczysty zielony kolor nie pasuje do sniegu! W tej chwili podtawka wygl?da jak efekt eksperymentu zostawiony na zasadzie "a niech ju? b?dzie”. To po?aczenie kolorów na podstawce na dodatek zupe?nie nie pasuje do wampira i jego wierzchowca – pomalowanych w raczej ciemnej tonacji, z du?? ilo?ci? fioletu (a to zdecydowanie kolor z palety tych „mrocznych”). Miecz wygl?da jak niepomalowany zdecydowanie powiniene? nad nim jeszcze popracowa?. Niebieski na figurze troch? nie pasuje (buty!), ale akurat dobór kolorów to sprawa indywidualna jednak. Na pewno na plus twarzyczka i niezla próba z czerwonym i z?otym (choc jeszcze du?o przed tob?)
Watcher: W tym modelu pancerz zas?uguje na jeszcze odrobink? czu?o?ci – próbowa?bym jeszcze bardziej wyostrzy? jego g??bie: a wi?c jeszcze wash w zag?ebienia (brazowy, lub jakis mix) i jasny highlight na kraw?dziach. Fajnie zrobiony czerwony p?aszcz (czy kto? kiedys widzial ten model w nie-czerwonym p?aszczu?) i bu?ka (cho? ja bym jeszcze rzuci? nieco ja?niejsze highlighty, ale jestem zboczony w tym kierunku chyba... coraz jasniej maluj? ). Zdziwi?em si? nieco ?apkami kap?ana: „teren” pomi?dzy naramiennikami a „pieszczochami” to chyba cia?o? Nienajlepiej wysz?y zwoje-wst?gi z modlitwami u lewej reki.
Kooba: Wypatrzey?em w?asnie kilka obrzydliwych niedoróbek ale nie b?d? wam ulatwia? zadania Zdj?cie wykonane w tym powi?kszeniu dopiero pokazuje co jest na figurce (przeca to jest figurka w powi?kszeniu!)... |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-03-02, 15:15
|
|
Wiem, wiem. Ten ?nieg to psuje efekt troszk?, trudno.
Watcher: ?wietny p?aszczyk, spodoba? mi si?! Twarz te? ca?kiem w porz?dku. Taki ciemny, mroczny klimat. Pancerz jednak wygl?da jakby by? pokolorowany po prostu. No i podstawka uboga, ale jak widz? to i tak lepsza od mojej Gratuluj?!
Kooba: Tu nie mam si? raczej do czego przyczepi?. Krateczka równa jakby to maszyna robi?a, a nie cz?owiek! Jednak za du?o i za jasne kolory jak dla mnie. Podstawka jaki? dziwny kolor ma (ten br?zowy, na drugim zdj?ciu dobrze wida?). Gratuluj?!
Z g?osowaniem oczywi?cie czekam na reszt?, bo spodziewam si? ?wietnych prac! |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-02, 16:30
|
|
Owszem, te ramiona to cia?o, ale w po?piechu wywo?anym staraniem si? o dotrzymanie terminu pozostawi?em na nich tylko podk?ad Liczy?em, ?e nikt nie zauwa?y |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-02, 16:32
|
|
| To popraw to i zróbmy ankiet? dopiero w pi?tek lub sobot?. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-03-02, 20:24
|
|
|
Tak jak mówi?em nie mia?em czasu na Croma ale zamieszczam mojego wampirka który by? pomalowany na stó?. Chcia?em tylko doda? ?e figurka nie by?a ?atwa do pomalowania.
Sry ale nie umiem robi? zdj??:(
 |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-03-02, 20:48
|
|
|
Wiesz, chcia?bym, ?eby tak wygl?da?a moja figurka, pomalowana na stó? - ja gdybym si? postara?, malowa? milion dni to tak bym nie pomalowa? |
_________________ Boku wa kame desu |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-02, 20:52
|
|
Wi?niaa: podstawka do poprawy. Mówi?em dzisiaj jak si? widzieli?my, co by? móg? z ni? zrobi?.
Kooba: kratka troszk? jak by na szybko by?a pomalowana. Brakuje mi w niej czarnych linii oddzielaj?cych bia?y od pomara?czowego. W tyle na he?mie ten bia?y „welonik” jest zbyt p?aski i wygl?da plastykowo. Mo?e troszk? cieniowania na nim by si? zda?o. Tarcza te? jaka? taka jasna i poza tym wida? jakby smugi p?dzla.
Watcher: zwoje troszk? po macoszemu. Zrobi?bym je o par? tonów bielsze. Pancerz w sumie ok., cho? mo?na by si? pokusi? o lepszy. Mój przepis na to by?by taki: podk?ad czary na podk?ad maluje Boldgun Metal pó?niej wash mieszanka czarnego z Boldgun Metal (mieszanki jej proporcji nie podam, bo zawsze robie to na oko) nast?pnie poprawi? Boldgun Metal tak, aby zostawi? w zag??bieniach wash a na koniec delikatnie Silver.
Duscann: wygl?da nie?le, cho? móg?by? zdj?cie wyskalowa?/wykadrowa?, aby by?o wi?cej wida?, bo tak to 90% zdj?? to t?o jest. |
|
|
|
 |
|
|