Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
BATTLE REPORT 28 VI 2008
Autor Wiadomość
szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2008-06-28, 21:47   BATTLE REPORT 28 VI 2008

Eldrim gor?czkowo przeszukiwa? wzrokiem pole bitwy rozgl?daj?c sie za swoimi towarzyszami. Bitewny zgie?k rozrywa? delikatne uszy Elfa ale d?wi?k naci?ganej ci?ciwy us?ysza?by z kilku kilometrów. Za swoimi plecami us?ysza? jednak nieprawdopodobny ha?as. Ko? zadr?a? unoszac kopyta ku niebu, ale gdy Eldrim odwróci? g?ow? na ucieczk? by?o ju? za pó?no. Za pó?no na strach... Pot??na, mroczna sylwetka wy?oni?a si? z chmury kurzu. Ogr by? ju? na wyci?gniecie r?ki, a raczej w?óczni. Spi?owe ostrze W?óczni ?witu, wykutej przez dzieci Asuryana i pami?taj?cej czasy swietno?ci Aenariona trafi?o precyzyjnie i... z?ama?o si? na ogrzej zbroi.

Gdy tamtego lata leza? w cieniu Drzewa Srodka zatanawia? sie jak bedzie wygladac jego ?mierc. Czy umrze w?rod s?uzacych i Ukochanych którzy do ostatniej chwili beda go trzymac za r?ke aby poprowadzic ostatnia sciezka, czy moze jak prawdziwy wojownik zginie na polu chwa?y. Czy to bardzo bolesne?

R?ka barbarzy?cy z ??two?cia z?ama?a krucha zbroje Elfa a jego b??kitna krew zmoczy?a le?na polan?. Serce jeszcze raz z góry spojrz??o na krain? Kurnosa aby za chwile si? z??czyc sie z Nim na weicznych ?owach.

Coz to za ojciec co w?asne dzieci morduje? :D Zagr??em przeciwko w?asnej armii aby umozliwic Dzikeimu Bartkowi zaistnienie w battlegroundzie:D

Powaznie- crash test Ogrów którzy okazali sie nie by? A? tak przegieta armia. Wprawdzie gra sie nimi dosc ?atwo ale sa do urzniecia co pokaza?y juz niekochane Dzieci Slaanesha.
Wprawdzie wgra?em nimi oby dwie bitwy ale przychodzi?o mi to dosc ciezko i ze sporymi stratami ale jednak wytrzyma?osc i 4 ataki robia swoje:D no i niesamowity Bruiser:P

Bitwa na 1000pkt
(gwoli scis?osci bo troche namota?em. Ogry pod moja wodza wygra?y z Lesnymi Elfami pod sztandarem Dzikiego bartka:D )

dziki bartek 
Baron

Armia WFB:
Dark Elves

Wysłany: 2008-06-29, 14:34   

szeregowiec ryan napisał/a:
niekochane Dzieci Slaanesha.

Chyba co? Ci si? pomyli?o - kto kogo powo?a? do ?ycia? :P
Ja raczej napisa?bym, ?e by? to test bojowy Ogrów. Po 2 z nimi potyczkach stwierdzam, ?e nie s? oni nie do pokonania. Pierwsza bitwa, gdy gra?em Mrocznymi by?a bardzo ekscytuj?ca, a zwyci?stwo Szeregowca tylko 2 figurkami ostatecznie(na polu walki zosta? tylko Bruiser i Byk :) ). 2 spotkanie to ju? inna bajka - g?upie b??dy z mojej strony: jak np ten opisany w raporcie, kiedy to straci?em do?? szybko Nobla wraz z niewykorzystanym Hail of Doom Arrow,no i lepsza ju? gra Szeregowca. (Ale i tak nie wybacz? mu tego, ?e dobi? mnie Gnoblarami :lol: )

KurokiKaze 
Król

Armia WFB:
Lizardmen

Wysłany: 2008-06-29, 15:15   

Ehhhh.... nie chc? narzeka? ale moim zdaniem zbieranie trzech armii w tym ka?dej na 1000 ptk maks jest (jak dla mnie) co najmniej dziwne. Nie lepiej stworzy? sobie konkretn? armi?, która daje mo?liwo?? wyboru jednostek i zwi?zanych z tym doborem odmiennych taktyk, mo?liwo?? brania udzia?u w turniejach, czy bitwy na 900 ptk nie staj? si? szybko nu??ce? Sam posiadam armi? na 4k i nie zamierzam ko?czy? jej wzmacniania.

Shogun Tokugawa Ieyasu
  Klub: battleground

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2008-06-29, 16:31   
   Baretki: zalozyciel

No tak, ta sprawa by?a ju? nie raz poruszana. Ja pytanie z innej beczki. Te ogry co je kupi?e? to nowe by?y? Czy ju? pomalowane?

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

szeregowiec ryan 
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:
Skaveni

Wysłany: 2008-06-29, 17:15   

Oczywiscie ze pomalowane:D o co ty mnie podejrzewasz ZE NIEPOMALOWANA ARMIA GRAM?! Ja nie jestem pa?ergejmerem:D

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2008-06-29, 20:29   
   Baretki: zalozyciel

Aha, ju? Ci? nie podejrzewam. Teraz to pewny jestem. :x:

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Odpowiedz do tematu