|
Reprezentacja |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-06-19, 19:37 Reprezentacja
Baretki:  |
|
|
| Cytat: | To mo?e by? objawienie kwalifikacji do M? 2010. Jeszcze w tym roku w reprezentacji Polski powinien zagra? Ludovic Obraniak.
Skrzyd?owy francuskiego Lille marzy o grze w bia?o-czerwonych barwach. - Chc? zrobi? to przede wszystkim dla mojego dziadka, który urodzi? si? w Polsce. To dla mnie bardzo wa?ne - mówi Ludovic Obraniak.
Miniony sezon by? dla Obraniaka tak udany, ?e trafi? na list? ?ycze? Olympique Marsylia i jednego z klubów angielskiej Premiership. Przez swój klub ju? teraz wyceniany jest na 6 milionów euro. |
No i zak?adamy si?, czy PZPN zd??y go powo?a?? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-09-09, 22:41
|
|
A w tak zwanym mi?dzyczasie znowu znale?li?my si? na dnie Te trzy awanse (z kompromitacjami na g?ównych imprezach) okaza?y si? drobnym epizodem w totalnej n?dzy trwaj?cej od dwudziestu lat. Wielka smuta w polskiej pi?ce jeszcze potrwa, oby nie tak d?ugo jak przed er? Górskiego.
http://static.demotywator...snotperfect.jpg |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-09, 23:26
|
|
|
| No ?al pisa? cokolwiek. Straszny m?cz (zaporzyczone, bo b?yskotiwie oddaje to co sie dzis dzia?o). Prawda jest taka, ?e upadek zacz?? sie dawno temu i nic nie robi sie od ponad 15 lat by cos zmienic. Kolejne awanse na mistrzostwa by?y tym czym ostatnie ?yki powietrza dla nie umiejacego p?ywac prawie-topielca. Przed?u?a?y agoni?, ale nie dawa?y szans na ratunek. Pó?niej nast?pi? genialny ruch PZPN. Szach mat i coup de grace na polskiej pi?ce - turbo-bargain dzia?aczy: polska pi?ka przegra?a z sianem jakie na lewo wyhacza przy okazji EURO dzia?acze. Rzad i my wszyscy z poczatku chwcilismy euro jak z?oty róg, ktroym jak sie szybko okaza?o impreza ta nie jest. Teraz tracimy kontakt z czo?ówk? by? mo?e na dziesi?tki lat. Bez klubów w pucharach, z reprezentacj? graj?co o jab?ka przez najbli?sze 2,5 roku, ze s?ab?, biedn? lig? i bez dzieciaków graj?cych w pi?k? mi?dzy blokami na osiedlach. Przekroczona zosta?a linia zza ktorej ciezko bedzie wrocic. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-09-09, 23:39
|
|
| Orliki buduj?, to jedyny pozytyw. |

|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-09, 23:44
|
|
|
Przynajmniej na siatkarzy, pi?karzy r?cznych no i koszykarzy troszk? mo?na popatrze?, nie mo?na mie? wszystkiego |
_________________ |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-09, 23:55
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Orliki buduj?, to jedyny pozytyw. |
Dupa nie pozytyw jak dla mnie. Nim zbuduj?, nim te Orliki wydadza jakie? plony - m?ode pokolenie Pi?karzy-"Orlików" straci mozliwosc kontaktu z wielka pilka jesli tak dalej pojdzie. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-09-10, 00:40
|
|
| KOOBA.84 napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Orliki buduj?, to jedyny pozytyw. |
Dupa nie pozytyw jak dla mnie. Nim zbuduj?, nim te Orliki wydadza jakie? plony - m?ode pokolenie Pi?karzy-"Orlików" straci mozliwosc kontaktu z wielka pilka jesli tak dalej pojdzie. | Troch? ju? zbudowali, w Chodzie?y ma podobno powsta? drugi. A w sukces w najbli?szej dekadzie i tak nie wierz?. |

|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-09-10, 08:37
|
|
|
| Bo my Polacy to do sportów walki si? najlepiej nadajemy - ot taka nasza natura;) |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-10, 11:21
|
|
|
lubi? takie dni jak dzisiaj i wieczory jak wczoraj.
bo czuj?, ?e jestem od tego wolny i nie psuje mi si? ani ml krwi
a jakbym by? zaanga?owany w ogl?danie pi?ki tej kopanej, to raczej twierdzi?bym, ?e lepsza kompromitacja teraz, ni? na M? |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-10, 15:24
|
|
|
Coz, pozostaje Ci miec nadzieje, ze w sporcie ktory cie interesuje i ktory sledzisz, Polscy zawodnicy beda prezentowali sta?y, wysoki poziom
Co do drugieg zdania, to tak jakby powiedziec o licealisce "dobrze ze nie dopuscili go do matury, bo by i tak nie zda?"... chyba jednak odpasc w przedbiegach to zawsze s?absza opcja niz odpasc gdy dojdzie do meritum sprawy. |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-10, 16:34
|
|
|
| KOOBA.84 napisał/a: | | Coz, pozostaje Ci miec nadzieje, ze w sporcie ktory cie interesuje i ktory sledzisz, Polscy zawodnicy beda prezentowali sta?y, wysoki poziom Smile |
nie pozostaje mi, bo ?adnych widowisk sportowych nie ?ledz?.
a jak ju? patrz? jednym okiem, to nie widz? powodu, abym mia? bardziej kibicowa? "naszym" ni? "obcym".
A o porównaniu do matury, to uj??bym inaczej - dobrze, ?e go nie dopu?cili, bo widocznie nie zas?u?y?.
albo - dobrze, ?e nie zda?, bo jeszcze mia?by zap?dy na studia, na których straci?by tylko czas i rodziców pieni?dze.
ka?dy musi pozna? i zaakceptowa? swoje miejsce w wszech?wiecie. to warunek zbawienia |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-09-13, 12:10
|
|
Ech normalnie krew mnie zalewa. Ju? mecz z Irlandi? P?n. pokaza? nam, ?e ch?opakom nie zale?y. Mimo wszystko nie zapomn? co Leo zrobi? i mecze z Portugali? i Czechami zostan? w mej pami?ci, jako nadzieja w tym, ?e ka?dy potrafi |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|