|
PuzzleQuest |
| Autor |
Wiadomość |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-10-19, 00:10 PuzzleQuest
|
|
|
Szalenie wci?gaj?ca gra logiczna z elementami RPG ( gra nie wymaga instalacji )W wypadku problemów z uruchomieniem pisa?.
http://www.sendspace.pl/file/Qqf4MO5M/
Mi?ej zabawy ,ta gra wci?gn??a mnie na ca?y dzie?. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-10-23, 23:35
|
|
|
musz? pochwali? koleg?! proste i wci?gaj?ce - niebezpieczne po??czenie; troch? jak karcianki, ale bitwy rozgrywa sie za pomoc? tetrisa jedwabisty pomys?!
polecam! |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-10-29, 11:23
Baretki:  |
|
|
U mnie nie chce si? uruchomi? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-10-29, 11:42
|
|
|
1.Uruchomi? ikonk? Al
2.Je?li to nie zadzia?a zainstalowa? nowego direct X
Ja aktualnie mam 27 lvl i 4 zdobyte zamki.Gra wci?ga strasznie. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-10-29, 19:46
|
|
|
| a ja mam problem gdy? Pentium 4 jest 32-bitowy, wi?c sobie w poznaniu nie pogram -_-. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-10-31, 01:11
|
|
|
Mo?e kto? napisze jakie wra?enia itp.Zreszt? nawet s?owa dzi?kuje nie zobaczy?em poza Gizem a ju? 21 ?ci?gni?? ( |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-10-31, 01:25
|
|
Gotard, ?ci?gn??em, przeinstalowa?em nawet, zastosowa?em si? do Twoich instrukcji - i NIC Mo?e z XP si? gryzie? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
El Romano
Giermek

|
Wysłany: 2007-10-31, 07:31
|
|
|
| gotard napisał/a: | Mo?e kto? napisze jakie wra?enia itp.Zreszt? nawet s?owa dzi?kuje nie zobaczy?em poza Gizem a ju? 21 ?ci?gni?? ( |
?ci?gn??em, zainstalowa?em. Wra?enia? Na pocz?tku jest nie?le-to? to naprawd? dobry pomys?! Ciekawa graficzka, fajny klimat, elegancko rozwi?zany zosta? system rozwoju postaci, tylko muzyczka lec?ca w tle troszk? mnie irytowa?a. Pierwsza "walka" - pocz?tkowe 5 minut wyczajanie o so chosi, potem juz bezstresowe gromienie przeciwnikow i robienie questów. Jest naprawde ?wietnie! Niestety, przecie? sielanka nie mo?e trwa? w niesko?czono??. po 30 minutach co? zacz??o si? psu?. Cholera znowu taka sama walka? Znowu ?mieszny quest, polegaj?cy wci?? na tym samym? Jednym s?owem - nuda. Po kilkunastu minutach, gra naprawde staje si? nudna i monotonna! NIe wytrzyma?em przy niej d?u?ej. Mo?e nie czaj? klimatu pozycji, mo?e za du?o wymagam, a mo?e po prostu jestem ju? za stary (:D) na takie rzeczy, niemniej to naprawde nie dla mnie Oczywi?cie to s? tylko i wy??cznie moje odczucia. Kto inny, lubi?cy kolorow? grafik? i Pokemony, b?dzie si? przy niej dobrze bawi?.
Over and out
p.s dzi?kuj? |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-10-31, 20:21
|
|
Dzia?a, dzi?ki |

|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-11-01, 23:42
|
|
|
| El Romano napisał/a: | | Kto inny, lubi?cy kolorow? grafik? i Pokemony, b?dzie si? przy niej dobrze bawi?. |
rozumiem, ?e preferujesz grafik? czarno-bia??... co do pokemonów - porównanie tyle efektowne co chybione |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
El Romano
Giermek

|
Wysłany: 2007-11-02, 09:42
|
|
|
| GyzzBurn napisał/a: | | El Romano napisał/a: | | Kto inny, lubi?cy kolorow? grafik? i Pokemony, b?dzie si? przy niej dobrze bawi?. |
co do pokemonów - porównanie tyle efektowne co chybione |
Takie by?o moje pierwsze wra?enie, gdy zobaczy?em ekran gry i tego ma?ego bambra, którym steruj?. Zobaczy?em Pokemona-napisa?em o Pokemonie i tyle |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-11-20, 12:29
|
|
|
Sko?czy?em ) |