|
Khemri Liche Priest, lucznicy WIP |
| Autor |
Wiadomość |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-06-23, 23:23 Khemri Liche Priest, lucznicy WIP
|
|
|
Wrzucam bo widze ze niewiele sie dzieje u was w galerii, a szkoda.
Licz robiony na zamówienie
Nowi lucznicy dla mojej armii. Duzo roboty przede mna: rycerze, peazy, chlopi, gryf. Face lifting calej armii i w koncu malowanie figur ktore juz dluuugo na to czekaja:
 |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-06-23, 23:28
Baretki:  |
|
|
Twoi wipowscy ?ucznicy wygl?daj? lepiej od moich sko?czonych, nie?adnie
Licz wygl?da bardzo godnie, szczególnie filoletowa szatka mnie urzek?a Jako? tak jednak troch? zbyt brutalnie rozja?niane s? niektóre banda?e i te jasne smugi na drzewcu laski mi si? nie podobaj? (z tego samego powodu). Bardzo podobaj? mi si? wszystkie niebieskie elementy. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-06-24, 00:00
|
|
Oj u mnie si? dzieje bardzo wiele, lecz co mam pokazywa?, je?eli maluj? jedno i to samo, czyli Genki, które ju? kiedy? pokazywa?em czy Warriorzy. Wszystko oczywi?cie do WH40K i wszyscy wiedz?, w jakim klimacie czy kolorystyce s?.
Je?eli pomaluje co? nowego to pewnie wrzuc? do galerii.
Co do Twoich tutaj pokazanych pamprów.
Hmm Licz wyszed? do?? ?adnie. ?adnie wyszed? miecz oraz laska. Podobaj? mi si?.
?ucznicy fajni. Do?? mocno akcentujesz przej?cia. Nie ?eby by?o to ?le, cho? jednym si? to podoba innym za? nie, ale generalnie wygl?daj? ?adnie i czysto.
Czekam na wi?cej |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-06-24, 00:10
|
|
|
Lubie uderzajace kolory, mocno wyciagniete, zaakcentowane przejscia. Dobrze to wyglada na stole, bo przykuwa oko. A z reguly maluje na stol... Cholera!! Nigdy nie pomalowalem nic nie-na-stol! Tom sie teraz zmartwil tym odkryciem... Co prawda zaczalem jeden taki projekt "wystawkowo-wystawowy" ale nie dokonczylem. A nie wiem czy powroce do dziwnej mieszaki kolorow ktora uzylem na pancerz. No ale nie o tym, nie o tym
Klient byl kolo 21 po Licza. Zadowolony, model trzyma kolorystyke armii (malowalem wiekszosc modeli) i odroznia sie od "zwyklakow". Zadowolony, a to najwazniejsze |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-06-24, 00:17
|
|
Ta jak si? cz?owiek na ogl?da na forum CofC to potem tak jest. Sorki. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-06-24, 00:34
|
|
|
Spoko rozmiem to Widzialem niektore z tych oprac na zywo. Musialbym chyba siedziec nad figura tydzien zeby tak wygladala, a i nie mowione ze sie uda |
|
|
|
 |
|
|