|
Czarna Bariera |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-28, 10:26
Baretki:  |
|
|
| Ja pisa?em, ?e z?ota nie chc?. Podziel na trzy cz??ci. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-01-28, 10:30
|
|
| Najpierw inni musz? si? na to zgodzi? (w kwestii medalionu). BTW: elf wyczuwa, ?e jest magiczny. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-28, 10:36
|
|
Ok. mo?e si? zagalopowa?em to przepraszam. Miejmy nadziej?, ?e te magiczne moce nie s? z?e a jedynie pozwalaj? na rzucanie magicznych pocisków, jakich u?ywa? Szaman . |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-01-28, 12:07
|
|
Ja bym wola? ?eby amulet wzi?? elf, jeszcze si? Aquatusowi czerwone oczka zrobi?
A co do statystyk do 9 do celno?ci(krasnoludy s? dyskryminowane:)) i 1 do ww. Biere 1/3 z?ota, a medalion ja chce to niech bierze cz?ek. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-28, 12:23
|
|
| Z medalionem b?dzie tak, ?e je?eli b?d? móg? wykorzysta? jego zdolno?ci to go zatrzymam. Mo?e by? te? tak, ?e b?dzie dawa? co? do statystyk. Zobaczymy. Je?li za? nie b?d? mia? z niego ?adnego po?ytku to dam go osobie, która b?dzie mia?a z niego po?ytek. A jak nikt nie b?dzie mia? z niego po?ytku to schowam go w juki g??boko. Niech le?y mo?e si? przyda kiedy?. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-01-28, 14:32
|
|
| Zapomnia?bym, Tauronie, czy móg?by? wykona? mi na kolczudze run? oddech? Moge wykona? na kuszy runy ból i pies? Je?li tak to deklaruje i? chce je wykona? w?asnor?cznie. |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-28, 16:21
|
|
| Ze spokojem. Watch jeszcze nie podliczy? nam do statsów oraz nie rzuci? na runy. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-01-28, 21:11
|
|
|
-Ja te? chcia?bym run, drogie krasnoludy, na mieczu, nie znam sie na nich, wybierzcie cos sami...by przynis?o efekt w walce.
Zauwa?y?em ostatnio, ?e Aquantus pragnie wszelkiego rodzaju pami?tek i bi?uterii, z jakiej racji ???
Jestem za Thane'm medalion chcia?bym wzi?? |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-01-28, 22:31
|
|
W ko?cu to cz?owiek
Moge zrobi? elfowi runy ból i pies na mieczu. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-28, 23:08
|
|
Bierz go chciwy Elfie ja go chc?, je?eli ci? to usatysfakcjonuje . Niechaj s?u?y ci dobrze. Cho? szamana ja zabi?em.
Mimo ?e? starszy elfie to ma?o o ludziach jeszcze wiesz. Mam swoj? dum?. To, ?e lubi? trofea nie znaczy, ?e jestem chciwy lub nie godziwy. A ty krasnoludzie nie mów, ?e jestem tylko cz?owiekiem, bo co to w ogóle znaczy, ?e jestem kim? gorszym a wy lepsi. Bie?cie sobie te ?upy i niech wam s?u??. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-01-29, 00:02
|
|
|
-Spodziewa?em si? takiej reakcji, a chciwo?? nie mnie cechuje. Uspokuj sie wa??! Nikt gorszy ani lepszy nie jest, jeno g?upi s? i m?drzy.
A tobie mo?ci Thane dzi?kuj?, wielce. Umia?by? mo?e run soko?a na ?uku mym wykona??
Jacku nie wkurzaj si? tak od razu, nie o to mi chodzi, przecie? wiesz. I nie wypominajmy sobie co kto i komu zrobi?, bo nie w tym tkwi zabawa |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-29, 00:20
|
|
Kuba przecie? to jest tylko zabawa. Hehe fajnie, ?e si? wkurzy?em . No mo?e moja posta? si? wkurzy?a hehehe |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-01-29, 12:20
|
|
| Thane nie nauczy? si? runu. Tauron równie? nie. W Aquantusie nie obudzi? si? nowy geniusz. Aell`iumis nie nauczy? si? nowego czaru. Mowa o przerwie mi?dzy przygodami rzecz jasna. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-29, 12:34
|
|
Wisiorek bierze cz?ek i koniec tematu. On go zdoby? i on go bierze. Co do z?ota dzielimy na równo, czyli na czterech i nie przyjmuj? ?adnego odmawiania, czy te? innych koncepcji. Nast?pie opowiadam moim sojusznikom o ?nie i ?e czeka nas jeszcze krwawsza jatka. Kolejno wybieram si? do Garuna zda? mu raport o wykonaniu zadania. (mam nadziej?, ?e jak?? konkretn? nagrod? da, np. jaki? zajefajny run, bo reszta to ki?a)
Oczywi?cie pytam si? Garuna o klanie Torrów, ze z?amanym ko?em, pytam si? ca?ej starszyzny i opowiadam im o moim ?nie. Nast?pnie wykonuje run Oddech na zbroi swojej i Thane'a. Wiadomo?? do MG, zapomnia?e? doda? mi i Jackowi 3 do si?y, ze wzgledu na si?acza oraz nie doda?e? mi toporu obosiecznego, którego obieca?e? doda? po przygodzie i na nim wykonuje równie? run psa i bólu. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-29, 12:53
|